Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Geom-gaek Aka The Swordsman (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Geom-gaek Aka The Swordsman (2020)

Geom-gaek

Geom-gaek (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

drama, povijesni, akcija

Trajanje:

100 min

Režija:

Jae-Hoon Choi

Scenarij:

Jae-Hoon Choi

Glavne uloge:

Jang Hyuk
  >  Tae-yul
Angelina Danilova
  >  Gurutai's Mistress
Bae Jin-woong
  >  Soldier #5
Hwang Dae-Joon
  >  Hwa-seon's Servant
Im Byeong-Ryeol
  >  Blue Army Soldier #10
Choi Bo-Jeong
  >  Townsfolk
Jang Hyun-sung
  >  (as Hyeong-seong Jang)
Joe Taslim
  >  Gurutai
Choi Jin-ho
  >  Lee Mok-yo
Jeong Man-sik
  >  Min Seung-ho
Hyeon-soo Kim
  >  Tae-ok
Geon-woo Ji
  >  Hwa Sam
Ji Seung-hyun
  >  Inuchi
Lee Min-hyuk
  >  Gyeom Sa-bok
Lee Na-kyung
  >  Hwa Sun
Eom Ji-man
  >  King's Guard #5

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Geom-gaek Aka The Swordsman (2020)
    Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2021 u 23:25
Pojaviše se konačno pristojni eng. titlovi, pa sam ga odmah pogledao.
Iako u tim titlovima fali emocija, radujem se jer ima prostora za adaptaciju.
Pa će na primjer tupava engleska linija "Son of a gun" daleko bolje izgledati kao "P. ti materina". Wink

Glumci su odradili posao ekstra, kostimi i ambijent su besprijekorni, a borilačke koreografije presavršene.

Ali!

Podosta se preskače radnja.
Film djeluje kao da dijelovi raznih epizoda iščupani iz kakve miniserije, složeni nanovo i prodani zasebno kao film.
A serija bi osim ovdje nepostojećih scena dodatno objasnila i pojasnila tko, što, kako i zašto se urotio kontra kralja.
Te tko je ovaj, a tko onaj mačevalac, kako su došli na svoje pozicije i zašto su takvog karaktera.
Jer jebga, mi korejsku povijest ne učimo u školi.

Bez obzira na te manjakvosti koje bi učinile film puno boljim, po drugi put ću danas napisati:
Ljubitelji drama i biografija, preskočite.
Svi ostali, navalite, iako nije top klasa nema teorije da vam se ne svidi.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2021 u 23:46
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2023 u 16:24
I meni dobar, manje su mi smetale nedorečenosti koje je video Jox, neispeglana prošlost likova, priču nisam najbolje ispratio ionako, provlače se tu i motivi i metafore koje ne volim i/ili mi ih je odavno preko glave ("preživi, zaštiti narod koji si izmenio", docnije i "za mene, to dete je moja nacija") fokus mi je bio na likovima a kod njih dela govore o njima samima, ne fali mi ekspozicije (obično ju je previše svuda ovih godina) ni objašnjenja, razumeo sam zašto vitlaju mačevima i da je sukob neizbežan LOL te sam se prepustio tome ("Ne levo, desno, udari ga sada sa kung fuJem u glavu da ne može da nišani!") i scene borbi su mi bile sjajne, bez preterane epike, već upravo karakter/motiv protiv njemu suprotstavljenih, old school ali itekako efektno meni. Ma, da su likovi i više ćutali, bio bi mi čak i bolji, no i ovako je ovo fini filmić. 

The Swordsman (2020) Review — CineTV
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.