Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebate isključivo dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebate isključivo dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dr.Crocitizen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr.Crocitizen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trebate isključivo dvd
    Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 13:39
ako vam treba vrlo kvalitetan dvd ne neko smeće "pretvoren dvd" i sl. po promotivnoj cijeni od 30.00 kn po filmu s originalnim hrvatskim ili engleskim titlom  javite se na email cro_citizen@yahoo.com (ne postavljajte pitanja imaš li listu i sl.Napišite koji Vas film ili filmovi zanimaju sigurno će biti tu.
Hvala!!!
danas film u vašem domu sutra u kinu
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 16:09
MALO SI SKUP ,,ALI OK MOZDA TI SE NETKO JAVI MADA SUMNJAM
JACK
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 16:13
Preskupo... Imajući u obzir da su prazni diskovi sada ispod 5 kuna
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr.Crocitizen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 22:44

Ne može se gledati medij je toliko i toliko može on biti i 50 lipa...bit je u slici sve opći kvalitet filma a ne kako većina rade npr..lijepiti titl na sliku ili kad slika trza ili ako nije ton original 5.1 surround...smeće.....

Na vrh
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 22:59

Ha, 30 kn po dvd-u....

hahahahahahaha

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 23:22

sve je to ok lega što ti kažeš al zbilja je preskupo

a jel imaš i starijih naslova

Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 08:47
Originalno postovano od strane Dr.Crocitizen Dr.Crocitizen piše:

Ne može se gledati medij je toliko i toliko može on biti i 50 lipa...bit je u slici sve opći kvalitet filma a ne kako većina rade npr..lijepiti titl na sliku ili kad slika trza ili ako nije ton original 5.1 surround...smeće.....

Prodajem po 18 kn, svi filmovi koji su u videoteci te imam sa menijima i ostalim dodacima, a oni na kojima su naljepljeni titlovi ti se tek prikazuju u kinu zato i jesu takve kvalitete.
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr.Crocitizen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 10:04

To što prodaješ po 18 kn. to je na tvoju štetu a vidim navodiš to su filmovi iz video kluba.....hmmm baš me zanima je su li originali kad recimo npr.Continetal film iz Zagreba prodaje svoj orig.film koji je star 4 god. High Crimes u ulozi Morgana Freemana po 49 kn.!?A kod mene npr.film koji je trenutno hit u Americi u svjetski poznatom video klubu Blockbusteru a ovdje još nije bija u kinima po 30 kn. kako to može biti skupo???To što su vas neki preveslali izgleda još vas veslaju......

Na vrh
vlado View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 14:05
o cijeni filmova može svako reci svoje mišljenje i svako ispada u pravu

ali pravo mišljenje je ono koje kaže kupac a ja kažem da ja ne bi kupio piratski film po trideset kuna pa da mi ga  i Morgan Freeman donese u stan

a ti cjenu piratskog filma i originala ne možeš uspoređivati na način da ovaj košta 20 kn manje pa je to povoljno jer je to ipak samo prazan DVD na koji si ti snimio nešto koje god kvalitete hoćeš da hoćeš

nemam ništa protiv tebe i što se mene tiće stavi cjenu koju hoćeš ali mislim da ako hoćeš zarađivati neke novce tu ćeš cijenu i sam spustiti na ono što će biti prihvatljivije jer te ''vrhunske kvalitete'' ne znaće svakome puno

Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 14:56
Ali mislim da će većina kolekcionara pričekati da novi filmovi izaći na dvd-u u prodaji ili videoteci pa ga nabaviti sa menijem, dts zvukom, dodacima itd. jer kvaliteta nabavljenih filmova koji tek igraju u američkim kinima ne može definitivno biti ni približna
Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 16:02
Decki neznam kako je kod vas ali u Varazdinu dvd sprzen iz videoteke na verbatim-ovom dvd kosta od 10kn do max. 15kn i ima meni, dodatke, hrv titl itd.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr.Crocitizen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 17:55
Nisam se mislija ode svađati ,ali žalosno i istinuto što većina ljudi pogleda te pirate i te filmove koji su trenutno u kinima,oni će ga pogledat po svaku cijenu po cijeni i ta slika može bit skoro da se ništa i ne vidi ali je bitno da se pogleda neki veliki komercijalni film.Jučer sam pogleda film kojeg sam posudia iz jednog video kluba (kao vlasnik mi se hvali kako mi je naša konkurenciju!?!?!)Ima sam šta vidit,prijevod nalipljen,slika trza,rezolucija je mislim kao vhs ili ti ga vcd 340x280 katastrofa a o zvuku da ne pišem.Žalosno je to što ekipa koja traži pirate nije ih briga za kvalitet slike..E tu ja upadam zbog ove cijene koja izgleda visoka većini koja nema stila i smisla za nešto kvalitetno.A kad bi meni recimo netko u video klubu iznajmljiva najnoviji pirat film i sve ovo gori već napisano vidija .pa bacija bi mu ga u facu i posla ga u pi....ma.... toliko.nema smisla više pisat,sve je već viđeno......
Na vrh
xlavier View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xlavier Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 21:25
Legendo, skup si sto je da je, ljudi su rekli svoje misljenje...
Uspout, ako nabavis nekog tko ce ti to kupit posalji nam svima njegov mail, da ga i mi malo pokrademo!
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 21:50
covjece ja za 30 kuna nabavim 15 filmova,dvd ripova i jos mi lik dodje doma prebacit na hard...
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 22:54
30 kn - lol
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:15
ma UOPCE to nije skupo!!!!
kick-ass
Na vrh
twiggy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj twiggy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:24

Samo 30 kuna???

Ali dobro možda se za neke rijetke filmove i to starije koji su teško nabavljivi, ili serije barem jednim dijelom može opravdat. Ali mislim da je veći dio ljudi ovdje samo za razmjenu jer nema se baš ni para

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:31
30kn za rijedak film je i malo, ali za ostale bi ja stavio 20kn
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:35
bilo bi dobro da on ipak uploada popis,mozda cak ima nes zanimljivo
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:57
Pa pustite covjeka na miru on ima svoje cjene pa nek kupi tko hoce a tko nece neka suti 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.