Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Trebate isključivo dvd

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=6639
Datum ispisa: 11.Lipanj/Jun.2026 u 11:45
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Trebate isključivo dvd
Objavio: Dr.Crocitizen
Tema: Trebate isključivo dvd
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 13:39
ako vam treba vrlo kvalitetan dvd ne neko smeće "pretvoren dvd" i sl. po promotivnoj cijeni od 30.00 kn po filmu s originalnim hrvatskim ili engleskim titlom  javite se na email mailto:cro_citizen@yahoo.com - cro_citizen@yahoo.com (ne postavljajte pitanja imaš li listu i sl.Napišite koji Vas film ili filmovi zanimaju sigurno će biti tu.
Hvala!!!

-------------
danas film u vašem domu sutra u kinu

Odgovori:
Objavio: jack
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 16:09
MALO SI SKUP ,,ALI OK MOZDA TI SE NETKO JAVI MADA SUMNJAM

-------------
JACK

Objavio: twiggy
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 16:13
Preskupo... Imajući u obzir da su prazni diskovi sada ispod 5 kuna

Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 22:44

Ne može se gledati medij je toliko i toliko može on biti i 50 lipa...bit je u slici sve opći kvalitet filma a ne kako većina rade npr..lijepiti titl na sliku ili kad slika trza ili ako nije ton original 5.1 surround...smeće.....

-------------

Objavio: jack_r
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 22:59

Ha, 30 kn po dvd-u....

hahahahahahaha

Objavio: dejan-sl
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2005 u 23:22

sve je to ok lega što ti kažeš al zbilja je preskupo

a jel imaš i starijih naslova

Objavio: Pero
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 08:47
Originalno postovano od strane Dr.Crocitizen Dr.Crocitizen piše:

Ne može se gledati medij je toliko i toliko može on biti i 50 lipa...bit je u slici sve opći kvalitet filma a ne kako većina rade npr..lijepiti titl na sliku ili kad slika trza ili ako nije ton original 5.1 surround...smeće.....

Prodajem po 18 kn, svi filmovi koji su u videoteci te imam sa menijima i ostalim dodacima, a oni na kojima su naljepljeni titlovi ti se tek prikazuju u kinu zato i jesu takve kvalitete.

-------------
www.kamikaza2003.cjb.net

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 10:04

To što prodaješ po 18 kn. to je na tvoju štetu a vidim navodiš to su filmovi iz video kluba.....hmmm baš me zanima je su li originali kad recimo npr.Continetal film iz Zagreba prodaje svoj orig.film koji je star 4 god. High Crimes u ulozi Morgana Freemana po 49 kn.!?A kod mene npr.film koji je trenutno hit u Americi u svjetski poznatom video klubu Blockbusteru a ovdje još nije bija u kinima po 30 kn. kako to može biti skupo???To što su vas neki preveslali izgleda još vas veslaju......

-------------

Objavio: vlado
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 14:05
o cijeni filmova može svako reci svoje mišljenje i svako ispada u pravu

ali pravo mišljenje je ono koje kaže kupac a ja kažem da ja ne bi kupio piratski film po trideset kuna pa da mi ga  i Morgan Freeman donese u stan

a ti cjenu piratskog filma i originala ne možeš uspoređivati na način da ovaj košta 20 kn manje pa je to povoljno jer je to ipak samo prazan DVD na koji si ti snimio nešto koje god kvalitete hoćeš da hoćeš

nemam ništa protiv tebe i što se mene tiće stavi cjenu koju hoćeš ali mislim da ako hoćeš zarađivati neke novce tu ćeš cijenu i sam spustiti na ono što će biti prihvatljivije jer te ''vrhunske kvalitete'' ne znaće svakome puno

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 14:56
Ali mislim da će većina kolekcionara pričekati da novi filmovi izaći na dvd-u u prodaji ili videoteci pa ga nabaviti sa menijem, dts zvukom, dodacima itd. jer kvaliteta nabavljenih filmova koji tek igraju u američkim kinima ne može definitivno biti ni približna

Objavio: Tihomir
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 16:02
Decki neznam kako je kod vas ali u Varazdinu dvd sprzen iz videoteke na verbatim-ovom dvd kosta od 10kn do max. 15kn i ima meni, dodatke, hrv titl itd.

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 17:55
Nisam se mislija ode svađati ,ali žalosno i istinuto što većina ljudi pogleda te pirate i te filmove koji su trenutno u kinima,oni će ga pogledat po svaku cijenu po cijeni i ta slika može bit skoro da se ništa i ne vidi ali je bitno da se pogleda neki veliki komercijalni film.Jučer sam pogleda film kojeg sam posudia iz jednog video kluba (kao vlasnik mi se hvali kako mi je naša konkurenciju!?!?!)Ima sam šta vidit,prijevod nalipljen,slika trza,rezolucija je mislim kao vhs ili ti ga vcd 340x280 katastrofa a o zvuku da ne pišem.Žalosno je to što ekipa koja traži pirate nije ih briga za kvalitet slike..E tu ja upadam zbog ove cijene koja izgleda visoka većini koja nema stila i smisla za nešto kvalitetno.A kad bi meni recimo netko u video klubu iznajmljiva najnoviji pirat film i sve ovo gori već napisano vidija .pa bacija bi mu ga u facu i posla ga u pi....ma.... toliko.nema smisla više pisat,sve je već viđeno......

-------------

Objavio: xlavier
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 21:25
Legendo, skup si sto je da je, ljudi su rekli svoje misljenje...
Uspout, ako nabavis nekog tko ce ti to kupit posalji nam svima njegov mail, da ga i mi malo pokrademo!

Objavio: baldur
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 21:50
covjece ja za 30 kuna nabavim 15 filmova,dvd ripova i jos mi lik dodje doma prebacit na hard...

-------------
questions are a burden and answers are prison for oneself

Objavio: dajmiDivX
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 22:54
30 kn - lol

Objavio: oko-2
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:15
ma UOPCE to nije skupo!!!!

-------------
kick-ass

Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:24

Samo 30 kuna???

Ali dobro možda se za neke rijetke filmove i to starije koji su teško nabavljivi, ili serije barem jednim dijelom može opravdat. Ali mislim da je veći dio ljudi ovdje samo za razmjenu jer nema se baš ni para

Objavio: J.U.R.A.
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:31
30kn za rijedak film je i malo, ali za ostale bi ja stavio 20kn

Objavio: baldur
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:35
bilo bi dobro da on ipak uploada popis,mozda cak ima nes zanimljivo

-------------
questions are a burden and answers are prison for oneself

Objavio: jar jar
Datum objave: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:57
Pa pustite covjeka na miru on ima svoje cjene pa nek kupi tko hoce a tko nece neka suti 

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk