Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titlovi

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Dali ste ikad napravili prijevod za neki film??
Izbor Glasova Statistika ankete
2 [9,52%]
9 [42,86%]
6 [28,57%]
4 [19,05%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titlovi
    Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2005 u 19:45
eto
Na vrh
gorazd65 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gorazd65 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2005 u 19:41
4x
www.podnapisi.net
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2005 u 23:42
to se cijeni
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2005 u 13:38
ja nikad nisam preveo film ali prevodim serije 
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2005 u 15:09
pitanje za speedya - jesi li prevodio malcolm in the middle ili alias? Tvoje prijevode(losta,knkretno) smatram najboljima.
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2005 u 15:23
hvala, hvala 
ali moram napomenuti da su zasluzni  -= ivek =- i 8L45T3R za prevodjenje na Lostu u kojem su mi dosta pomogli

nisam prevodio ove serije koje si naveo, prevodim samo Lost i 24

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2005 u 18:18

e speedy stvarno si zakon, obozavam lost i sam sam cak preveo 2se ep2 na hr,

moj mail ti je u potpisu pa ak nije bad posalji se2 ep4

fala

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 01:13

nikad nisam napravio nijedan titl

naše titlove smatram lošim a one koji prevode nepismenim  

htjeo vidjeo nemogu ne mam sumljati... baš se vidi nepismenost

titl ili kasni ili žuri...

stoga je bolje učiti jezik i ne nervirati se

elem... ponekad gledam filmove s engleskim titlom za gluhe

najbolji su

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 01:47
pa namjesti si ga sa Subtitle Workshop pa nece zurit il kasnit
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 02:17

nemam vremena ni živaca ni volje  ako radi radi ako ne radi onda gledam film bez prevoda

jedino dvatri filma sam morao gledati s prevodom... recimo 7. pečat whois afraid of wirginia wolf... rečenice se smjenjuju tolikom brzinom da je prosječnom poznavatelju jezika nemoguće pratiti bez pomoći titla (opet je bio engleski ne naš titil)

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 10:22
eto postao si truba
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 11:16
Ja sam preveo i zakacio ovde na forum halloween 4.Posto ga nigde nije bilo na netu,a sad ga ljudi skidaju sa neta i potpisuju se kao da su ga ono preveli.To nema nigde krademo prevode jedan od drugog.Bitno je da ga ima!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 16:29

to je debilana kad stavljaju svoje potpise, a nisu preveli film

ali več se zna tko prevodi filmove i serije!!!!

pozdrav braći Karamazov jer imaju jedne od boljih prijevoda i speedyu za serije!!!

dečki samo tako!!!!!!!!!!!!!!

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 19:29

eh ... sad se sjetih da sam ukrao titl za film 13

pa sam mu ispavio gramatičke greške i podvalio ga kao svoj prevod

osim što sam truba i lopov sam

tužite me

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2005 u 08:59

ako češ krast i prepravljat titlove, onda ti je oprošteno

samo tako, ti si dobar lopov

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,213 sekundi.