Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - fable
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

fable

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Surtur View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: fable
    Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 23:17
da li netko zna da li je izasao i nakoliko je cd.a ako je.
i ako ga itko iam za prodat.
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2005 u 21:23
izasao je na 4CD i ja trazim tu igru vidio sam da ima Amstel
kick-ass
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2005 u 21:46
uglavnom kupujem ga, molim da mi se javi svi koji ga imaju...
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 15:00
itko, pliizzzzzz....
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 03:31
ja je vec treci put prelazti igra je haos... 4 cd-a...  grafika boli glava, prica glava jos vise boli... ma znate kako je kad microsoft izdaje igru to je pola igra a ostalo pola zakrpe za windowse... igru svakom toplo preporucujem nece se pokajati...
Na vrh
xlavier View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xlavier Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 14:00
kidej, onda imas li tu igru ili ne, jesi li za trade?
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 20:28
imam ju ja, i za trade sam. posalji mi mail pa ti posaljem popis i ti meni posalji svoj
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2005 u 05:05
imam igru kako da ne gledam u nju za trade sam uvijek belaj je distanca iz brckog sam...
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2005 u 23:21
igra je fenomenalna, odlicna, super, zakon, itd, itd, itd.
kick-ass
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2005 u 07:59
Imam ju ja na 4 cd.
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.