Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ennemi public (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ennemi public (2016)

Ennemi public

Ennemi public (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij

Trajanje:

60 min

Autor:

Matthieu Frances
, Antoine Bours
, Gilles de Voghel

Glavne uloge:

Vincent Londez
  >  Vincent Stassart
Frédéric Clou
  >  Dimitri
Stéphanie Blanchoud
  >  Chloé Muller
Anthony Foladore
  >  Nino
Jean-Claude Dubiez
  >  Michel Henrart
Jean-Jacques Rausin
  >  Michaël Charlier
François Neycken
  >  Fred
Clément Manuel
  >  Lucas Stassart
Pauline Etienne
  >  Jessica
Laura Sepul
  >  Judith Stassart
Angelo Bison
  >  Guy Béranger
Daniel Hanssens
  >  Frère Joseph (Le Prieur)
Michel Israël
  >  Abbé Mertens
Philippe Jeusette
  >  Patrick Stassart
Angelo Bison
  >  Guy Béranger

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ennemi public (2016)
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2019 u 09:46
Jeje je dala savrseno poentiran prikaz glup , ja sam glup u odnosu na nju...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2019 u 16:26
Druga sezona je odlicna Odavno nisam video ovako prirofnu i fenomenalnu glumu na vrhunskom nivou. Za svaku preporuku.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2020 u 08:48
Prva sezona mi se veoma dopala. Zaista veoma dobra serija za one, koji kao ja, vole napete krimi serije bez ludila, škripe kočnica, juranjave i pucnjave. Odličan zaplet, dobro prifilisana većina likova, kao i međusobni odnosi člnova ove male izolovane zajednice, smeštene duboko u planini, okružene gustom šumom. Interesantno vođena radnja, tako da se fokus sumnjivca stalo premešta na razne likove u seriji, a rasplet totalno neočekivan (za mene bar).
Veliku zaslugu za moje "otkriće" ove serije ima aleksayu, jer je puno nahvalio na nekom od foruma ovde. I bio je u pravu.

Ažurirao Vilin - 28.Srpanj/Jul.2020 u 13:50
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 09:34
Odlično povezane prva i druga sezona, tako da svaka sezona može činiti celinu za sebe, a ipak se prožimaju. Nešto nalik na Broadchurch ili na Bron Broen, s tim da glavni junaci nisu u toj meri dominantni i harizmatični. Druga sezona donosi kao glavnu, priču koja je u prvoj sezoni bila prateća senka vodećih događaja, a to je nestanak sestre glavne inspektorke i mnogih devojčica sličnog uzrasta. Međutim, ova sezona ima i niz pratećih događaja, koji nisu nužno povezani sa glavnom pričom, ali su odlično i detaljno razrađeni i veoma interesantni. Svi likovi su dobro definisani, a uslovno rečeno, glavni likovi su vraćeni u igru na pravi način. Sve je odglumljeno na vrhunskom nivou, a meni lično se najviše dopala rola „dežurnog negativca“, kog maestralno glumi Angelo Bison. Na dobar način je i dat prostor za sledeću sezonu, a da je ova druga zaokružena. Još jedan detalj koji mi se dopao je zarazna uvodna muzička numera. Mala zamerka druge sezone je što u jednom, zaista malom delu, radnja „proklizava“ i zadire malo u patetiku.
I jedno VELIКO HVALA ALEКSIYU, bez čije nesebične pomoći ne bih odgledao ovu sjajnu drugu sezonu.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 10:48
Neka ovo ne cita ko ce da gleda drugu sezonu.
Druga sezona je dobra, autenticna prica, autenticna gluma, atmosfera, prirodni enterijer okruzenja u kome je snimana serija.
Velika mana druge sezone je alogican zavrsetak koji nije ubedio gledaoca.
Naime u istoriji kriminalistike je poznato da je bilo slucajeva da su neke ubice prestale da ubijaju kada se zaljube ili dozive neko transcendento stanje svesti koje ih promeni.
Ovde , gledajuci seriju verujemo glavnom negativcu, da putem spoznaje vere i boga pocinje da transcendira i da postaje bolji covek koji bi mozda i mogao da razvije neka osecanja prema frizerki da nije bilo pritisaka i
osuda sredine.
Medjutim kraj je sve pokvario.Nastavak svake serije iz sezone u sledecu je vrlo delikatan.Obicno ostane nesto nejasno pa je to element za nastavak ili krece nova tematska prica u novoj sezoni.
Ovde je vestacki ko na panju presecena   ta veza razloga izostala.
Svima bih preporucio film Psiho 2 koji je meni bolji od cuvenog prvog Hickokovog filma.Zasto zato sto fenomenalno lucidni Entoni Perkins sve vreme drzi gledaoca u nedoumice ko je lud on ili gledalac.
Nazalost takva nedoumica ne postoji u drugoj sezoni i stoga nije ubedljiv zavrsetak a na neki nacin je i ceo psiholoski smisao druge sezone
obesmislen.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2020 u 10:12
Slažem se Aleksa, da je kraj druge sezone nekako na brzinu sklepan, "zbrzan" i nelogičan. Kao da nisu imali ideju kako da ostave prostor i naprave spoj za treću sezonu. Doduše, to po meni ne umanjuje mnogo kvalitet serije. Gledaću je sigurno, ako je bude.
Na vrh
bonux View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bonux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2021 u 21:51
Da li će biti sezona 3?
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2021 u 23:19
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2021 u 09:56
Odlicno.
Belgijanci trenutno u Evropi prave najbolje serije.
Ko nije gledao njihovu seriju Clan Aka Out the laws je mnogo propustio.
Na vrh
bonux View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bonux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2023 u 18:54
Izasla sezona 3 ali nema prevoda engleskog
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2023 u 23:50
Kad već bumpaš, glasine su bile pogrešne, treća sezona je zadnja.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2023 u 15:42

Joxer odkud znas da je poslednja. Mozda ce biti i 4.
Ali su kreteni napravili ogromnu pauzu, pola sam pozaboravljao sta je bilo u prve dve
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2023 u 18:23

Serija ima samo  na jednom francuskom download sajtu ali Vpn koji imam ne pomaze. Sajt ima zastitu.
Nacekacemo se dok se pojavi na netu.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2023 u 10:09
Verovatno sam jedini do sada gledao trecu sezonu od 6 epizoda. Po meni je ovo solodno odradjeno ali je slabije u odnosu na drugu sezonu. Nema onog adrenalina i naboja napetosti kao u prve dve sezone. U medjuvremenu su neki glumci koji su glumili u drugoj i trecoj umrli,, tako da mislim da nece vise biti nastavka serije i zbog toga i zbog zaokruzene price. Ocena za trecu epizodu 6.5/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,228 sekundi.