Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Ennemi public (2016)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=93002
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 01:34
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Ennemi public (2016)
Objavio: aleksayu
Tema: Ennemi public (2016)
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2019 u 09:46
Jeje je dala savrseno poentiran prikaz glup , ja sam glup u odnosu na nju...

Odgovori:
Datum objave: 15.Svibanj/May.2019 u 16:26
Druga sezona je odlicna Odavno nisam video ovako prirofnu i fenomenalnu glumu na vrhunskom nivou. Za svaku preporuku.

Objavio: Vilin
Datum objave: 28.Srpanj/Jul.2020 u 08:48
Prva sezona mi se veoma dopala. Zaista veoma dobra serija za one, koji kao ja, vole napete krimi serije bez ludila, škripe kočnica, juranjave i pucnjave. Odličan zaplet, dobro prifilisana većina likova, kao i međusobni odnosi člnova ove male izolovane zajednice, smeštene duboko u planini, okružene gustom šumom. Interesantno vođena radnja, tako da se fokus sumnjivca stalo premešta na razne likove u seriji, a rasplet totalno neočekivan (za mene bar).
Veliku zaslugu za moje "otkriće" ove serije ima aleksayu, jer je puno nahvalio na nekom od foruma ovde. I bio je u pravu.

Datum objave: 07.Rujan/Sep.2020 u 09:34
Odlično povezane prva i druga sezona, tako da svaka sezona može činiti celinu za sebe, a ipak se prožimaju. Nešto nalik na Broadchurch ili na Bron Broen, s tim da glavni junaci nisu u toj meri dominantni i harizmatični. Druga sezona donosi kao glavnu, priču koja je u prvoj sezoni bila prateća senka vodećih događaja, a to je nestanak sestre glavne inspektorke i mnogih devojčica sličnog uzrasta. Međutim, ova sezona ima i niz pratećih događaja, koji nisu nužno povezani sa glavnom pričom, ali su odlično i detaljno razrađeni i veoma interesantni. Svi likovi su dobro definisani, a uslovno rečeno, glavni likovi su vraćeni u igru na pravi način. Sve je odglumljeno na vrhunskom nivou, a meni lično se najviše dopala rola „dežurnog negativca“, kog maestralno glumi Angelo Bison. Na dobar način je i dat prostor za sledeću sezonu, a da je ova druga zaokružena. Još jedan detalj koji mi se dopao je zarazna uvodna muzička numera. Mala zamerka druge sezone je što u jednom, zaista malom delu, radnja „proklizava“ i zadire malo u patetiku.
I jedno VELIКO HVALA ALEКSIYU, bez čije nesebične pomoći ne bih odgledao ovu sjajnu drugu sezonu.

Datum objave: 08.Rujan/Sep.2020 u 10:48
Neka ovo ne cita ko ce da gleda drugu sezonu.
Druga sezona je dobra, autenticna prica, autenticna gluma, atmosfera, prirodni enterijer okruzenja u kome je snimana serija.
Velika mana druge sezone je alogican zavrsetak koji nije ubedio gledaoca.
Naime u istoriji kriminalistike je poznato da je bilo slucajeva da su neke ubice prestale da ubijaju kada se zaljube ili dozive neko transcendento stanje svesti koje ih promeni.
Ovde , gledajuci seriju verujemo glavnom negativcu, da putem spoznaje vere i boga pocinje da transcendira i da postaje bolji covek koji bi mozda i mogao da razvije neka osecanja prema frizerki da nije bilo pritisaka i
osuda sredine.
Medjutim kraj je sve pokvario.Nastavak svake serije iz sezone u sledecu je vrlo delikatan.Obicno ostane nesto nejasno pa je to element za nastavak ili krece nova tematska prica u novoj sezoni.
Ovde je vestacki ko na panju presecena   ta veza razloga izostala.
Svima bih preporucio film Psiho 2 koji je meni bolji od cuvenog prvog Hickokovog filma.Zasto zato sto fenomenalno lucidni Entoni Perkins sve vreme drzi gledaoca u nedoumice ko je lud on ili gledalac.
Nazalost takva nedoumica ne postoji u drugoj sezoni i stoga nije ubedljiv zavrsetak a na neki nacin je i ceo psiholoski smisao druge sezone
obesmislen.

Datum objave: 09.Rujan/Sep.2020 u 10:12
Slažem se Aleksa, da je kraj druge sezone nekako na brzinu sklepan, "zbrzan" i nelogičan. Kao da nisu imali ideju kako da ostave prostor i naprave spoj za treću sezonu. Doduše, to po meni ne umanjuje mnogo kvalitet serije. Gledaću je sigurno, ako je bude.

Objavio: bonux
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2021 u 21:51
Da li će biti sezona 3?

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 29.Srpanj/Jul.2021 u 23:19
Ako je za vjerovati glasinama, bit će i 3 i 4:
https://www.dhnet.be/medias/television/vers-une-saison-3-et-4-d-ennemi-public-rtbf-60071e619978e227dfaeebe0" rel="nofollow - https://www.dhnet.be/medias/television/vers-une-saison-3-et-4-d-ennemi-public-rtbf-60071e619978e227dfaeebe0

Datum objave: 30.Srpanj/Jul.2021 u 09:56
Odlicno.
Belgijanci trenutno u Evropi prave najbolje serije.
Ko nije gledao njihovu seriju Clan Aka Out the laws je mnogo propustio.

Objavio: bonux
Datum objave: 04.Svibanj/May.2023 u 18:54
Izasla sezona 3 ali nema prevoda engleskog

Objavio: JoxerTM
Datum objave: 04.Svibanj/May.2023 u 23:50
Kad već bumpaš, glasine su bile pogrešne, treća sezona je zadnja.

Datum objave: 05.Svibanj/May.2023 u 15:42

Joxer odkud znas da je poslednja. Mozda ce biti i 4.
Ali su kreteni napravili ogromnu pauzu, pola sam pozaboravljao sta je bilo u prve dve

Datum objave: 05.Svibanj/May.2023 u 18:23

Serija ima samo  na jednom francuskom download sajtu ali Vpn koji imam ne pomaze. Sajt ima zastitu.
Nacekacemo se dok se pojavi na netu.

Datum objave: 28.Svibanj/May.2023 u 10:09
Verovatno sam jedini do sada gledao trecu sezonu od 6 epizoda. Po meni je ovo solodno odradjeno ali je slabije u odnosu na drugu sezonu. Nema onog adrenalina i naboja napetosti kao u prve dve sezone. U medjuvremenu su neki glumci koji su glumili u drugoj i trecoj umrli,, tako da mislim da nece vise biti nastavka serije i zbog toga i zbog zaokruzene price. Ocena za trecu epizodu 6.5/10

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk