Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Collateral (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Collateral (2004)

Collateral

Collateral (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2004

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

120 min

Režija:

Michael Mann

Scenarij:

Stuart Beattie

Glavne uloge:

Tom Cruise
  >  Vincent
Debi Mazar
  >  Young Professional Woman
Jada Pinkett Smith
  >  Annie
Javier Bardem
  >  Felix
Peter Berg
  >  Richard Weidner
Bodhi Elfman
  >  Young Professional Man
Jamie Foxx
  >  Max
Irma P. Hall
  >  Ida
Barry Shabaka Henley
  >  Daniel
Richard T. Jones
  >  Traffic Cop #1
Bruce McGill
  >  Pedrosa
Emilio Rivera
  >  Paco
Mark Ruffalo
  >  Fanning
Klea Scott
  >  Fed #1
Jamie McBride
  >  Traffic Cop #2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Collateral (2004)
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 13:33

Žanr: Krimi, Drama, Triler
Trajanje: 120 min
Zemlja: SAD
Režija: Michael Mann
Scenario: Stuart Beattie

Glavne uloge:
Tom Cruise (Vincent)
Jamie Foxx (Max)
Jada Pinkett Smith (Annie)
Mark Ruffalo (Fanning)
Peter Berg (Richard Weidner)
Bruce McGill (Pedrosa)

Maks je proveo miran život radeći dvanaest godina kao taksista. Dok su se lica u retrovizoru smenjivala, on je maštao o tome da jednoga dana otvori svoju kompaniju za iznajmljivanje limuzine. Međutim, jedne noći dobio je poziv od Eni, advokatice koja radi u vladi, atraktivne i prijateljski nastrojene devojke koja mu daje svoju posetnicu pošto plati vožnju. Maks misli da mu se sreća osmehuje kada mu Vinsent, sledeća mušterija, ponudi nekoliko stotina dolara u gotovini ukoliko ga odveze i sačeka na pet različitih lokacija tokom večeri. Maks pristaje, ali uskoro shvata da Vinsent nije običan momak koji izvršava obaveze...

izvor: port.rs

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 18:02
Ispodprosečan film... je moje mišljenje o njemu, iz tog vremena, na početku moje divxofilsko-kolekcionarske (a posle, nešto malo, i prevodilačke) karijeremetuzalem... Kada sam još imao/gajio nekakve iluzije o Holivudu. Mogu misliti na šta bi mi sad to ličiloaaa

PS. Bokte, sad mu pogledah IMDB link... Pa to je, bre, bilo nominovano i za neke Oskare??? Eto zašto te nominovane mahom gledam da izbegnem.bajbaj

Ažurirao srkis - 28.Sijecanj/Jan.2014 u 18:10
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
Psalm27 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Psalm27 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2020 u 00:15
Razmišljao sam sa kojim stilom da napišem recenziju, moj komentar o ovom filmu. Odlučio sam narodnim prosječnim izrazom. Šteta što je ubio policajca, šteta. Barem da ga je onesposobio u ruku, u nogu, smatrao bih ga za poštenim ubicom, koji čisti ljudska go.na (psihopatske štetočine u našem društvu). Ako želite ga napraviti herojem, odstranite neke delove filma, i dobit ćete nužno potreban čistač, koji smrtonostno odstranjuje manijake, silovatelje, nasilnike, narko dilere, trgovci sa ženama, kidnaperi djece i druge, te i "pravnike" koji sprovode diskriminaciju ljudskog dostojanstva i morala. U celom svijetu postoje organizacije, koji su u ulozi čistači, odstranjuju psihopatske štetočine. Zaista su nam potrebni takvi heroji, koji zaustave tijelo takvih manijaka, i preko toga naprave njima sastanak njihovih duša sa sudom Božjim.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2024 u 12:48
Ponovo sam odgledao oaj dobar film
Na vrh
covekizmase View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj covekizmase Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2024 u 16:23
Ne znam da li je iko primetio da ovaj film ima dosta sličnosti sa našim filmom Mehanizam. Osnovna premisa u oba filma je ista-okrutni plaćeni ubica otme poštenog i dobrodušnog taksistu i natera ga da ga odvede do svoje mete. Likovi kriminalac u oba filma su prilično slični, likovi taksista u oba filma su slični, odnos između kriminalca i taksiste je u oba filma sličan, i sam rasplet u oba filma sličan.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2024 u 20:06
Nije li osnovna premisa žestoki seks. U mehanizmu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.