Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=57142 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 01:31 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Collateral (2004)Objavio: Chuck Norris
Tema: Collateral (2004)
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 13:33
Maks je proveo miran život radeći dvanaest godina kao taksista. Dok su se lica u retrovizoru smenjivala, on je maštao o tome da jednoga dana otvori svoju kompaniju za iznajmljivanje limuzine. Međutim, jedne noći dobio je poziv od Eni, advokatice koja radi u vladi, atraktivne i prijateljski nastrojene devojke koja mu daje svoju posetnicu pošto plati vožnju. Maks misli da mu se sreća osmehuje kada mu Vinsent, sledeća mušterija, ponudi nekoliko stotina dolara u gotovini ukoliko ga odveze i sačeka na pet različitih lokacija tokom večeri. Maks pristaje, ali uskoro shvata da Vinsent nije običan momak koji izvršava obaveze...
Odgovori: Objavio: srkis
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 18:02
Ispodprosečan film... je moje mišljenje o njemu, iz tog vremena, na početku moje divxofilsko-kolekcionarske (a posle, nešto malo, i prevodilačke) karijere... Kada sam još imao/gajio nekakve iluzije o Holivudu. Mogu misliti na šta bi mi sad to ličilo
PS. Bokte, sad mu pogledah IMDB link... Pa to je, bre, bilo nominovano i za neke Oskare??? Eto zašto te nominovane mahom gledam da izbegnem.
------------- Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Objavio: Psalm27
Datum objave: 13.Srpanj/Jul.2020 u 00:15
Razmišljao sam sa kojim stilom da napišem recenziju, moj komentar o ovom filmu. Odlučio sam narodnim prosječnim izrazom. Šteta što je ubio policajca, šteta. Barem da ga je onesposobio u ruku, u nogu, smatrao bih ga za poštenim ubicom, koji čisti ljudska go.na (psihopatske štetočine u našem društvu). Ako želite ga napraviti herojem, odstranite neke delove filma, i dobit ćete nužno potreban čistač, koji smrtonostno odstranjuje manijake, silovatelje, nasilnike, narko dilere, trgovci sa ženama, kidnaperi djece i druge, te i "pravnike" koji sprovode diskriminaciju ljudskog dostojanstva i morala. U celom svijetu postoje organizacije, koji su u ulozi čistači, odstranjuju psihopatske štetočine. Zaista su nam potrebni takvi heroji, koji zaustave tijelo takvih manijaka, i preko toga naprave njima sastanak njihovih duša sa sudom Božjim.
Objavio: beogradski
Datum objave: 30.Travanj/Apr.2024 u 12:48
Ponovo sam odgledao oaj dobar film
Objavio: covekizmase
Datum objave: 14.Svibanj/May.2024 u 16:23
Ne znam da li je iko primetio da ovaj film ima dosta sličnosti sa našim filmom Mehanizam. Osnovna premisa u oba filma je ista-okrutni plaćeni ubica otme poštenog i dobrodušnog taksistu i natera ga da ga odvede do svoje mete. Likovi kriminalac u oba filma su prilično slični, likovi taksista u oba filma su slični, odnos između kriminalca i taksiste je u oba filma sličan, i sam rasplet u oba filma sličan.
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 14.Svibanj/May.2024 u 20:06
Nije li osnovna premisa žestoki seks. U mehanizmu.