Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Geu-rim-ja sal-in (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Geu-rim-ja sal-in (2009)

Geu-rim-ja sal-in

Geu-rim-ja sal-in (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2009

Žanr:

povijesni, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

111 min

Režija:

Dae-min Park

Scenarij:

Young-jong Lee
, Dae-min Park
, Yeong-jong Lee
, Seon-hee Yoon

Glavne uloge:

Oh Tae-kyung
  >  Min Soo-hyun
Jeong Gyu-su
  >  Newspaper Chief Editor
Hwang Jung-min
  >  Hong Jin-ho (as Jeong-min Hwang)
Song Jae-ho
  >  Interior Minister Min
Kim Eung-soo
  >  Yoshioka
Oh Dal-su
  >  Oh Young-dal
Uhm Ji-won
  >  Soon-deok
Kim Byeong-cheol
  >  Assistant Officer
Ryu Deok-hwan
  >  Jang Kwang-su
Kwon Tae-won
  >  Police Commisioner
Yun Je-mun
  >  Uk-kwan
Yoo Seung-mok
  >  One-Armed Man
Eom Hyo-Seob
  >  Governor Murata
Da-Yeong Ju
  >  Oak
Kim Hyang-gi
  >  Byeol-yi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Geu-rim-ja sal-in (2009)
    Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2020 u 13:31
Početak 20tog stoljeća, lik izigrava detektiva za pronalaženje dokaza bračnih nevjera ne bi li skupio dovoljno para za put u Ameriku. Uto mu na vrata pokuca svojevrsni student medicine da ga angažira za rješavanje slučaja ubojstva.

Riječ je o zabavnom whodunnit krimiću, a ne trileru kako idiotski imdb piše, koji ne shvaća sebe jako ozbiljno iako pokriva itekako ozbiljnu temu prisutnu u današnje vrijeme još i više.

Detektiv+medicinar... Ako ćete pomisliti da je ovo Sherlock+Watson na korejski način, niste daleko od istine. No ne očekujte junkie violinistu ni treinspoting javnozahodskog kretena, ovaj je Sherlock drugačiji.

Rekoh da se film događa početkom prošlog stoljeća, znači guverner će biti japanac. Osim njega japanac je i glavni kirurg u bolnici. Oba su u filmu naravno ološ, što je po meni jedina mana. Da je to samo u ovom filmu, ne bi me bilo briga, ali u ama baš svakom korejskom filmu u kojem se pojavljuju japanci, uvijek su negativci ili barem sumnjivci. Iako po pitanju ratnih zločina vjerojatno ni jedan drugi narod nije bio toliko monstruozan kao japanci, pa nemoguće je da je apsolutno svaki pojedinac bio gnjida - da je tako nacija ne bi mogla opstati nego bi se međusobno izglođala.

Ako vam treba krimić sa podosta humora i akcije, obavezno pogledajte.
Ako tražite uspavanku od drame, preskočite.

Inače film djeluje kao kvalitetan pilot za nekakvu buduću seriju. Prava je šteta da ta serija, ako i jest bila u planu, nikad nije snimljena. Volio bih gledati još slučajeva ovih dvojice blesana.

Ažurirao JoxerTM - 28.Lipanj/Jun.2020 u 13:42
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2020 u 23:48
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2020 u 12:01
Solidan filmčić, ali nekako je ostao zaglavljen između krimi komedije i misteri trilera, ni tamo, ni ovamo. Sama priča, nije baš uspela da mi zadrži pažnju. Već viđeno, bez nekog otkrivanja tople vode. Ipak, po pitanju tehničkih elemenata (kadar, fotografija, scenografija, kostimografija....), i dalje je to vrhunski nivo. Ima se, može se. Big smile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 18:55
Radnja filma se dešava u okupiranoj Koreji početkom 20. veka, gde mladi student medicine otkriva leš sina vladinog službenika. Bojeći se da će biti optužen, odlučuje da angažuje Hong Jin-ho-a (detektiva) koji će mu pomoći da pronađe ubicu, pre nego što ga policija nevinog optuži. Priredio i obradio aleksayu
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 18:55
Hvala Teroristo za prevod!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2020 u 18:58
Na Imdb pisu oduvek svakakve idiotarije, sto kaze Joxer i sam cime se podpuno slazem koje mogu da navedu gledaoca na pogresan filmski trag.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.