Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Snimaće se Baby Driver 2 (01.03.2020.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Snimaće se Baby Driver 2 (01.03.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Snimaće se Baby Driver 2 (01.03.2020.)
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2020 u 23:09
Nije mi se dopao prvi deo a šta će biti u drugom ne smem ni da pomislim. Ispravka, dopao mi se izbor muzike, sve ostalo spada u folder holivud i propast.
Na vrh
AgentHyPo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AgentHyPo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2020 u 14:25
jej prvi dio je bio odličan.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2020 u 14:37
Logično.   
Uložili su 34 miliona, zaradili 227 miliona $.   
Film je solidan.   

Ustvari, nije solidan.   

https://forum.titlovi.com/baby-driver-2017_t85887_p1492383.html#1492383

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2020 u 16:54
Nu onoga Stole... Prvi film je jako dobar. Htio je biti zabavan i ništa drugo, u tome je uspio.

E sad, i da nije dobar, priča je tamo zaokružena i amen. I kojeg kurca sad snimaju nastavak? Čemu? Kome? Šta to nastavak novo može ponuditi? Ajde recite vi meni. Zar iz holivuda zbilja više ne možemo vidjeti normalan film sam za sebe nego samo rimejk, ribut, nastavak, predstavak ili spinoff?

Logika valjda: gdje ima ovaca bit će i vune.
Ali zašto onda nisu radili nastavke filmova koji baš pitaju da se nastave, evo jedan za primjer Thoughtcrimes.
Ali ne, trebalo je ributati it kao dva filma i s tim da je it2 morao trajati 3 ure tako da se proda čim više kokica i kole u kinima. I tariguza za one kojima procuri od dosade.

Ja ću ovo kad se pojavi samo lagano preskočiti, nije holivud jedino mjesto gdje se snimaju filmovi.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2020 u 23:15

Napisah već da nemam ništa protiv nečijeg stava i raspoloženja. O filmu napisah šta mislim a koliko je dobar neka zaključi svako ko ga se seti posle godinu dana od lične premijere.

Producenti su uboli ciljnu grupu sa kojom će zaigrati riziko i to je to.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,163 sekundi.