Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ako netko ima ili zna raditi!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ako netko ima ili zna raditi!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Sanja_wild View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanja_wild Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ako netko ima ili zna raditi!
    Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 20:51

Bok!
Lijepo Vas molim, ako ima tko titlove za VENOMOUS (NIGDJE GA NE MOGU NAĆI A NETKO GA MORA IMATI), GAME OF DEATH, FISTS OF FURY, STAR TREK NEMESIS(imam ih ja na cd-u, ali mi ne valjaju, uvijek kasni, a drugi cd je totalno ono...), TOWER OF DEATH i STEVE-O - DON'T TRY THIS AT HOME.

moLIM VAS ako ima netko da mi pođalje, molim VAS!!!!

Hvala,

Sanja

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2004 u 21:20
Ajde mi nabavi titl na engleskom za bilo koji od ovih filmova i prevest ću ti.
I tata bi sine!
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 21:38

Originalno postovano od strane hugo hugo piše:

Ajde mi nabavi titl na engleskom za bilo koji od ovih filmova i prevest ću ti.

E ovo je za svaku pohvalu!!!

Ako hoćeš engleski titlova ima kod mene dosta toga!!

Kapetan Kuka
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2004 u 21:43
Ma Hugo zakaj nema više takvih ljudi ko ti.Ej Hugo jel mi možeš prevest titl za film za The Big Hit
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2004 u 08:20

Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

Ma Hugo zakaj nema više takvih ljudi ko ti.Ej Hugo jel mi možeš prevest titl za film za The Big Hit

Hvala svima na pohvalama! Pošalji mi titl na navedeni mail, i prevest ću ti ga (ako radim usput, trebat će mi koji tjedan, a ako radim  sa malo više truda, trebat ću manje vremena.

Pozdrav svima!1

I tata bi sine!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanja_wild Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2004 u 11:38

Hey!

tHANKS a lot Hugo! Ali ja sam tražila prijevod za Venomous i na engleskom, bar da onako bar bez veze gledam ali ga nisam nigde našla. A za druge ću potražiti pa ću ti javiti!!!

Thanks!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2004 u 19:43
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

Ako hoćeš engleski titlova ima kod mene dosta toga!!

Ajd ako znaš site sa ogromnom bazom eng titlova pliz ostavi link! Hvala

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2004 u 20:03
Ja kad tražim strane titlove koristim ovu stranicu http://www.extratitles.to/searchs.php
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanja_wild Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 09:26
Tražila sam ja još prije na toj stranici ali nisam našla
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2004 u 21:21
tlisče, stranica mi je pružila par dobrih titlova, no ima ih popriličan broj koji ne uspjeh naći ni na njoj ni na dosta drugih!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 07:10
Ljudi, ima li netko titl za Man on the moon na 2 cd-a, hr ili engl., PLEASE, hitno mi treba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I tata bi sine!
Na vrh
simka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 19:04

Hugo mogu li se i ja ponadati nekom prevodu titla sa engleskog?

pozdrav

simka cokolade se prave....
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 19:50
Originalno postovano od strane simka simka piše:

pozdrav

Nadaj se nadaj, u nadi je spas! Hugo nemoj zamjerit moro sam!

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2004 u 21:10

hugo imat ćeš ti dosta posla, de ti stavi cjenik za prevođenj na HR!!!

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 07:13
Prevodit ću kome god što treba, samo mi nabavite titl za Man on the Moon (2 cd-a), jer zbilja nemam volje radit svoj titl, napravio sam 2 u svom životu i to mi je dovoljno. Nabavio sam već titl na engl. ali nije cijeli ispravan, 1 dio titla za 1. cd je ispravan, a ostatak bull-sh*t<!!
I tata bi sine!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 07:15
Originalno postovano od strane simka simka piše:

pozdrav

Tebi ću prvoj (prvom) prevest titl, pošalji ga na navedeni mail!!!!

I tata bi sine!
Na vrh
ssurfer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2004 u 16:47
Poslat ću ti ja sutra MAN ON THE MOON, na dva CD-a (hrvatski). ja sam večeras gotov sa prijevodom ED WOOD-a. Imaš možda MISTERY TRAIN na engleskom jer bih se onda njega uhvatio. Ako ne morat ću počet prevodit HUSBANDS AND WIVES od Woody Allena. POZDRAV
SILVER SURFER
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2004 u 13:02

Originalno postovano od strane ssurfer ssurfer piše:

Poslat ću ti ja sutra MAN ON THE MOON, na dva CD-a (hrvatski). ja sam večeras gotov sa prijevodom ED WOOD-a. Imaš možda MISTERY TRAIN na engleskom jer bih se onda njega uhvatio. Ako ne morat ću počet prevodit HUSBANDS AND WIVES od Woody Allena. POZDRAV

Hvala ti puno!!!!!

I tata bi sine!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanja_wild Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2004 u 20:08
A ima li tko moje prijevode?????
Na vrh
McMillan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McMillan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2004 u 10:38

Sanja wild: Hay, cuj, za one titlove koje imas, mogu ti poslati tool kojim mozes da uklopis sinhronizaciju. Cenim da je problem u framerate-u, tj, imas prevod za film na 25fps, a film je 29.9...nesto fps-a i obratno. Zato i ne mozes da ga uklopis; taman krene kako treba, a onda vremenom zaostaje/zuri. Sam u pravu? Ako je taj slucaj, javi i saljem ako treba i sa uputstvom za korekciju koja je tebi potrebna; u protivnom, ako je kasnjenje/zurenje konstantno, sa bilo kojim novijim playerom to bez problema srihtas, recimo, bsplayer sa komandama ctrl+right arrow ubrzava prevod a levo usporava...

Pozdrav.

Za ostale: TREBA MI ENGLESKI PREVOD ZA NAKED LUNCH. U zamenu onome ko mi to da/nabavi, prevescu titl sa engleskog po zelji. HVALA!!!

PS, ako imate na srpskom/hrvatskom, jos bolje!!!

mcmillan@ptt.yu & milan_radivojevic@hotmail.com

Where do you want to go today? (r)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.