Ako netko ima ili zna raditi!
Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=2180
Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 13:36 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Ako netko ima ili zna raditi!
Objavio: Sanja_wild
Tema: Ako netko ima ili zna raditi!
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2004 u 20:51
|
Bok!   Lijepo Vas molim, ako ima tko titlove za VENOMOUS (NIGDJE GA NE MOGU NAĆI A NETKO GA MORA IMATI ), GAME OF DEATH, FISTS OF FURY, STAR TREK NEMESIS(imam ih ja na cd-u, ali mi ne valjaju, uvijek kasni, a drugi cd je totalno ono...), TOWER OF DEATH i STEVE-O - DON'T TRY THIS AT HOME.
moLIM VAS ako ima netko da mi pođalje, molim VAS!!!!
Hvala,
Sanja
|
Odgovori:
Objavio: hugo
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2004 u 21:20
Ajde mi nabavi titl na engleskom za bilo koji od ovih filmova i prevest ću ti.
------------- I tata bi sine!
|
Objavio: Kapetan Kuka
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2004 u 21:38
|
hugo piše:
Ajde mi nabavi titl na engleskom za bilo koji od ovih filmova i prevest ću ti. |
E ovo je za svaku pohvalu!!!
Ako hoćeš engleski titlova ima kod mene dosta toga!!
------------- Kapetan Kuka
|
Objavio: BasMar
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2004 u 21:43
|
Ma Hugo zakaj nema više takvih ljudi ko ti.Ej Hugo jel mi možeš prevest titl za film za The Big Hit
|
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2004 u 08:20
|
BasMar piše:
Ma Hugo zakaj nema više takvih ljudi ko ti.Ej Hugo jel mi možeš prevest titl za film za The Big Hit |
Hvala svima na pohvalama! Pošalji mi titl na navedeni mail, i prevest ću ti ga (ako radim usput, trebat će mi koji tjedan, a ako radim sa malo više truda, trebat ću manje vremena.
Pozdrav svima!1
|
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2004 u 11:38
|
Hey!
tHANKS a lot Hugo! Ali ja sam tražila prijevod za Venomous i na engleskom, bar da onako bar bez veze gledam ali ga nisam nigde našla. A za druge ću potražiti pa ću ti javiti!!!
Thanks!
|
Objavio: toknezev
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2004 u 19:43
Kapetan Kuka piše:
Ako hoćeš engleski titlova ima kod mene dosta toga!!
|
Ajd ako znaš site sa ogromnom bazom eng titlova pliz ostavi link! Hvala
------------- I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
|
Objavio: tlisak
Datum objave: 13.Ožujak/Mar.2004 u 20:03
|
Ja kad tražim strane titlove koristim ovu stranicu http://www.extratitles.to/searchs.php - http://www.extratitles.to/searchs.php
|
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2004 u 09:26
|
Tražila sam ja još prije na toj stranici ali nisam našla
|
Objavio: toknezev
Datum objave: 14.Ožujak/Mar.2004 u 21:21
tlisče, stranica mi je pružila par dobrih titlova, no ima ih popriličan broj koji ne uspjeh naći ni na njoj ni na dosta drugih!
------------- I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
|
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2004 u 07:10
Ljudi, ima li netko titl za Man on the moon na 2 cd-a, hr ili engl., PLEASE, hitno mi treba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Objavio: simka
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2004 u 19:04
|
Hugo mogu li se i ja ponadati nekom prevodu titla sa engleskog?
pozdrav
------------- simka cokolade se prave....
|
Objavio: tlisak
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2004 u 19:50
simka piše:
pozdrav |
Nadaj se nadaj, u nadi je spas! Hugo nemoj zamjerit moro sam!
|
Objavio: Master
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2004 u 21:10
|
hugo imat ćeš ti dosta posla, de ti stavi cjenik za prevođenj na HR!!! 
-------------
Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
|
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2004 u 07:13
Prevodit ću kome god što treba, samo mi nabavite titl za Man on the Moon (2 cd-a), jer zbilja nemam volje radit svoj titl, napravio sam 2 u svom životu i to mi je dovoljno. Nabavio sam već titl na engl. ali nije cijeli ispravan, 1 dio titla za 1. cd je ispravan, a ostatak bull-sh*t<!!
|
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2004 u 07:15
simka piše:
pozdrav
|
Tebi ću prvoj (prvom) prevest titl, pošalji ga na navedeni mail!!!!
|
Objavio: ssurfer
Datum objave: 16.Ožujak/Mar.2004 u 16:47
Poslat ću ti ja sutra MAN ON THE MOON, na dva CD-a (hrvatski). ja sam večeras gotov sa prijevodom ED WOOD-a. Imaš možda MISTERY TRAIN na engleskom jer bih se onda njega uhvatio. Ako ne morat ću počet prevodit HUSBANDS AND WIVES od Woody Allena. POZDRAV
------------- SILVER SURFER
|
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2004 u 13:02
|
ssurfer piše:
Poslat ću ti ja sutra MAN ON THE MOON, na dva CD-a (hrvatski). ja sam večeras gotov sa prijevodom ED WOOD-a. Imaš možda MISTERY TRAIN na engleskom jer bih se onda njega uhvatio. Ako ne morat ću počet prevodit HUSBANDS AND WIVES od Woody Allena. POZDRAV |
Hvala ti puno!!!!!
|
Datum objave: 18.Ožujak/Mar.2004 u 20:08
A ima li tko moje prijevode?????
|
Objavio: McMillan
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2004 u 10:38
|
Sanja wild: Hay, cuj, za one titlove koje imas, mogu ti poslati tool kojim mozes da uklopis sinhronizaciju. Cenim da je problem u framerate-u, tj, imas prevod za film na 25fps, a film je 29.9...nesto fps-a i obratno. Zato i ne mozes da ga uklopis; taman krene kako treba, a onda vremenom zaostaje/zuri. Sam u pravu? Ako je taj slucaj, javi i saljem ako treba i sa uputstvom za korekciju koja je tebi potrebna; u protivnom, ako je kasnjenje/zurenje konstantno, sa bilo kojim novijim playerom to bez problema srihtas, recimo, bsplayer sa komandama ctrl+right arrow ubrzava prevod a levo usporava...
Pozdrav.
Za ostale: TREBA MI ENGLESKI PREVOD ZA NAKED LUNCH. U zamenu onome ko mi to da/nabavi, prevescu titl sa engleskog po zelji. HVALA!!!
PS, ako imate na srpskom/hrvatskom, jos bolje!!!
mailto:mcmillan@ptt.yu - mcmillan@ptt.yu & mailto:milan_radivojevic@hotmail.com - milan_radivojevic@hotmail.com
------------- Where do you want to go today? (r)
|
Datum objave: 19.Ožujak/Mar.2004 u 10:51
|
Ispravka: ne prevod NAKED LUNCH-a, vec titl. Na sajtu ciji je link u jednom od post-ova, nema engleske verzije...
Od hrvatskog/srpskog prevoda, naravno, ni govora :)
Pozdrav!
|
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2004 u 08:48
|
Thanks McMillan, ali to sam već bila sredila, sad mi samo trebaju prijevodi za one cd-e.
|
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2004 u 09:33
|
No, dobro... Drago mi je da si sredila. Pa, sta da radimo sad... Posalji mi jedan titl od ovih filmova, a ja cu ti prevesti u slobodnom vremenu, okay...? To mi je ionako posao :) Dogovoricemo se za nadoknadu, he he... Toliko mogu da pomognem.
Ima li ko ovaj titl za NAKED LUNCH, da pitam cisto onako, jos jednom...
|
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2004 u 09:41
|
U tome je problem što nema nigdje od njih prijevoda, ni na engleskom. A za naked lunch sam našla ali ne na eng. nego na francuskom...
|
Objavio: smulj
Datum objave: 20.Ožujak/Mar.2004 u 22:56
|
Ima li tko titlove za Lord Of The Rings-Return Of The King" DVDRip XviD 3 CD-a. Svi titlovi koji se mogu naci na ovim nasim stranicama ne odgovaraju, niti se mogu podesiti. Ako neko nesto ima neka mi posalje. Hvala!
|
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2004 u 13:30
Mozda imam ja stogod sto bi ti moglo koristiti
|
Objavio: rhymerator
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2004 u 15:01
smulj piše:
Ima li tko titlove za Lord Of The Rings-Return Of The King" DVDRip XviD 3 CD-a. Svi titlovi koji se mogu naci na ovim nasim stranicama ne odgovaraju, niti se mogu podesiti. Ako neko nesto ima neka mi posalje. Hvala!
|
Nije istina da se ne mogu podesiti...svaki titl mozes podesit sa subtitle worksjhopom, te ga prilagodit svom dvd-rip-u filma za koji ga trebas...jeste da treba truda...ali nista nije nemoguce smulj...
|
Objavio: smulj
Datum objave: 21.Ožujak/Mar.2004 u 16:44
|
Naravno da se mogu podesiti, ali dok podesim tako sjebane titlove pogledam film, a onda mi nije gust. Svejedno hvala!
|
Datum objave: 22.Ožujak/Mar.2004 u 07:34
|
U, pa meni je tek onda fora da ga gledam, i divim se svojoj spretnosti.  
A LOTR 3 je skroz film koga vredi pogledati i vise puta...
Hmmm, bih li ja ikako mogao dobiti taj DVD rip od tebe? sa ili bez prevoda... Da ti posaljem katalog, mozda te nesto zainteresuje?
|
Objavio: jopps
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2004 u 19:49
|
1. smulj imam ti ja titlove lotr 3 dvdrip, ja sam ih popravljao i naštimavao i sad su dobri reci adresu i poslat ću ti!
2. McMillan kako ti misliš doći do filma kad si ti u srbiji? Da ti šaljem po busu pa da ga aljbanci zapljene i štaš onda?
|
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2004 u 19:54
|
sad sam provjerio dvdrip XVID ac3 je i kod mene dakle imam
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2004 u 11:14
|
Ništa. Onda izbije međunarodni incident. Pa zar ne možeš ti to poslati poštom? Samo da se raspitam oko poštarine do hrvatske...
A aljbanci su na kosovu, ne verujem da će zapleniti išta ovde u srbiji... Daleko sam ja od njih, u Beogradu...
|
Datum objave: 29.Ožujak/Mar.2004 u 16:07
|
McMillan ajd raspitaj se ali nije sigurno jeftino a osim toga to ti prvo ide na carinski terminal pa ga oni pregledaju pa zapakuju u novu kovertu i posalju ponovo pa ko zna kad će doć
|
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2004 u 07:46
|
Mda, tu si u pravu...
Pa sta cemo, nema veze... :) Jos ti je ideja o slanju autobusom i dobra, majku mu boziju. Ali radi li to? Je li ko slao sta autobusom u Serbia from Croatia?
I'm a man of constant sorrow.... :)
|
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2004 u 17:35
|
neznam ti za slanje po busu iz hr u sr trebalo bi radit znam da radi za slat u BiH i unutar Hrvatske pitaj na autobusnom kolodvoru...
|
Objavio: apocalypse
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2004 u 18:32
|
tlisak piše:
Ja kad tražim strane titlove koristim ovu stranicu http://www.extratitles.to/searchs.php - http://www.extratitles.to/searchs.php/QUOTE - http://www.extratitles.to/searchs.php |
puno, puno, puno,... hvala za ovu stranicu
nakon previše vremena konacno ću moći pogledati
Bicho de Sete Cabeças (Brainstorm)
konačno
------------- Majmun neučeni sam ja!!!
|
Objavio: apocalypse
Datum objave: 06.Travanj/Apr.2004 u 18:47
|
Sanja_wild piše:
Bok! Lijepo Vas molim, ako ima tko titlove za VENOMOUS (NIGDJE GA NE MOGU NAĆI A NETKO GA MORA IMATI), GAME OF DEATH, FISTS OF FURY, STAR TREK NEMESIS(imam ih ja na cd-u, ali mi ne valjaju, uvijek kasni, a drugi cd je totalno ono...), TOWER OF DEATH i STEVE-O - DON'T TRY THIS AT HOME. |
Ja ti mogu pomoći za Game of Death (Si wang you ju), Fist of Fury (Jing wu men), Tower of Death (Si wang ta)
posalji mi koji ti je mail na PM
------------- Majmun neučeni sam ja!!!
|
|