Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uncut Gems (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uncut Gems (2019)

Uncut Gems

Uncut Gems (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, komedija, triler

Trajanje:

135 min

Režija:

Josh Safdie
, Benny Safdie

Scenarij:

Josh Safdie
, Benny Safdie
, Ronald Bronstein

Glavne uloge:

Adam Sandler
  >  Howard Ratner
Eric Bogosian
  >  Arno
Kevin Garnett
  >  Kevin Garnett
Idina Menzel
  >  Dinah
Noa Fisher
  >  Marcel
Keith William Richards
  >  Phil
Louis Anthony Arias
  >  Buddy
Tamara Lawrence
  >  Eddie
Roman Persits
  >  Yussi
Carolyn Gray
  >  Joani
Sunny Wu Jin Zahao
  >  Wounded Miner
Warren Finkelstein
  >  Lead Miner 1
Sean Ringgold
  >  Bodyguard #1 (Stunt)
LaKeith Stanfield
  >  Demany
Ca$h Out
  >  Ca$h Out
The Weeknd
  >  The Weeknd
Jacob Dylan Igielski
  >  Beni
Paloma Elsesser
  >  Kat
Julia Fox
  >  Julia

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Uncut Gems (2019)
    Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2019 u 10:04
Prevod je najavio Dartanjan✨
Na vrh
Dartanjan View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dartanjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2019 u 22:30
Tu i tamo se desi, da se pojavi novi film, koji opravdava "hype" koji ga okružuje. Uz recimo, The Farewell, svrstao bih ovaj film u tu kategoriju.

Frenetična, luda vožnja od filma. Triler, na koji se ujedno može gledati i kao karakternu studiju patološkog kockara i njegovu (auto) destruktivnost.

Sendler - odličan. Štaviše, savršen za ovu ulogu. Ispunio je svoju kvotu od jednog dobrog filma po deceniji.LOL

Pravi "gem" od filma. Ovi klinci, režiseri, stvarno obećavaju.
Na vrh
aca1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aca1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2020 u 17:36
Слабији од њиховог претходног филма. И даље ритам филма не пада, али мислим да су ишли на "сигурицу" и направили сличан филм. То ми се не свиђа, желео бих да их видим на неком непознатом терену, да ме изненаде. Овако супер забава, пратимо дисфункционалног типа, где у неким тренуцима имамо и неко сажаљевање за његову болест. Глума је сјајна - као што је и Патисон, побегао из улоге вампира, тако је и Сандлер изашао из крактих панталона и његових умоболних улога у "комедијама".
 7/10
Love is the morning and the evening star
Na vrh
2b0rn0t0b View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj 2b0rn0t0b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2020 u 13:36
Originalno postovano od strane Dartanjan Dartanjan piše:

Tu i tamo se desi, da se pojavi novi film, koji opravdava "hype" koji ga okružuje. Uz recimo, The Farewell, svrstao bih ovaj film u tu kategoriju.

Frenetična, luda vožnja od filma. Triler, na koji se ujedno može gledati i kao karakternu studiju patološkog kockara i njegovu (auto) destruktivnost.

Sendler - odličan. Štaviše, savršen za ovu ulogu. Ispunio je svoju kvotu od jednog dobrog filma po deceniji.LOL

Pravi "gem" od filma. Ovi klinci, režiseri, stvarno obećavaju.

Druže Dartanjane, prvo ti hvala za još jedan odličan prevod. Kad vidim da si ti prevodilac, znam da će prevod biti urađen ljudski i kako treba.

Što se samog filma tiče, paradoksalno je da si manje-više sve u pravu, ali se meni film nešto nije dopao. Ne mogu reći šta u filmu nije urađeno kako treba, jer sve je napravljeno sjajno, ali jednostavno mi ovakav nervozan, ili kao što ti lepo reče, frenetičan film nije baš legao. 

Sam kraj i sudbina glavnog junaka su unekoliko neočekivani, ali i dalje smatram da je i ovo još jedan iz niza  ishajpovanih filmova. 

De gustibus ...

http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2020 u 22:35
zanimljiv film svakako, radnja vrlo jednostavna, borbe i kušnje "razmetnoga sina" u vidu Sandlera, ovisnika o neredu vlastitog života......za pogledat svakako
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2020 u 21:14
odličan film Sendler me iznenadio vrhunski je ovo odglumio... još bi pohvalio lijepu Juliu Fox  od mene preporuka i svakako visoka ocjena...
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2020 u 23:22
Dobar film , dobar Srndler... . a tu je i legendarni K.G. koji je prelaskom u Boston konacno uzeo prsten .
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2020 u 18:44
"Ništa ni o čemu" film koji čak ni odlična Sendlerova rola nije uspela da izvuče iz proseka. Ono što mi je naročito upečatljivo bilo u ovom filmu, jeste retko iritantna muzička podloga koja je učinila ovaj film još više negledljivim.
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2020 u 22:34
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

... retko iritantna muzička podloga koja je učinila ovaj film još više negledljivim.

Ote mi riječ iz usta, da ne kažem tipke s tastasture.

Ali se ne slažem da film ne valja, meni je dobar, čak
i odličan, obzirom da od Sandlera nisam očekivao ovako
"ozbiljnu" ulogu. Uglavnom, gledasmo ga bez daha!

Samo da ne usraše sa onom muzikom... baš je, što reče,
IRITANTNA FULL!
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2020 u 08:58
Meni dobar film. Pisao ja osvrt, pa ne mogu još jednom. Mada znam da se o ukusima ne raspravlja, nije mi jasno kako je moguće da se godišnje snime 2 dobra filma? Mislim po komentarima o raznim filmovima, ne nužno o ovom filmu. Općenito mislim. Reklo bi se da su obični smrtnici žešći kritičari od tvrdokornih profesionalaca s filmskih portala. Te ne valja ovo, te ne valja ono. Da tako misle o ženama/muškarcima nikada ne bi imali vezu s ljudskim bićem. Već sa savršenim droidomLOL
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2020 u 12:14
Meni nije "legao". Isuviše nervozan ritam, atmosfera većinom iritantna, kao i muzika i likovi. Malo je falilo da na pola odustanem. Sendler nikad bolju ulogu nije imao, pa je to sa odličnim krajem malo "povadilo" dotadašnje nedostatke, ali nedovoljno da bi ga preporučio za gledanje.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2021 u 16:40
Odlican film, odlicni Adam Sandler, odlican kraj
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.