Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Uncut Gems (2019)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=94572
Datum ispisa: 18.Srpanj/Jul.2026 u 05:00
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Uncut Gems (2019)
Objavio: titlovi.com
Tema: Uncut Gems (2019)
Datum objave: 17.Prosinac/Dec.2019 u 10:04
Prevod je najavio Dartanjan✨

Odgovori:
Objavio: Dartanjan
Datum objave: 27.Prosinac/Dec.2019 u 22:30
Tu i tamo se desi, da se pojavi novi film, koji opravdava "hype" koji ga okružuje. Uz recimo, The Farewell, svrstao bih ovaj film u tu kategoriju.

Frenetična, luda vožnja od filma. Triler, na koji se ujedno može gledati i kao karakternu studiju patološkog kockara i njegovu (auto) destruktivnost.

Sendler - odličan. Štaviše, savršen za ovu ulogu. Ispunio je svoju kvotu od jednog dobrog filma po deceniji.LOL

Pravi "gem" od filma. Ovi klinci, režiseri, stvarno obećavaju.

Objavio: aca1
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2020 u 17:36
Слабији од њиховог претходног филма. И даље ритам филма не пада, али мислим да су ишли на "сигурицу" и направили сличан филм. То ми се не свиђа, желео бих да их видим на неком непознатом терену, да ме изненаде. Овако супер забава, пратимо дисфункционалног типа, где у неким тренуцима имамо и неко сажаљевање за његову болест. Глума је сјајна - као што је и Патисон, побегао из улоге вампира, тако је и Сандлер изашао из крактих панталона и његових умоболних улога у "комедијама".
 7/10

-------------
Love is the morning and the evening star

Objavio: 2b0rn0t0b
Datum objave: 08.Sijecanj/Jan.2020 u 13:36
Originalno postovano od strane Dartanjan Dartanjan piše:

Tu i tamo se desi, da se pojavi novi film, koji opravdava "hype" koji ga okružuje. Uz recimo, The Farewell, svrstao bih ovaj film u tu kategoriju.

Frenetična, luda vožnja od filma. Triler, na koji se ujedno može gledati i kao karakternu studiju patološkog kockara i njegovu (auto) destruktivnost.

Sendler - odličan. Štaviše, savršen za ovu ulogu. Ispunio je svoju kvotu od jednog dobrog filma po deceniji.LOL

Pravi "gem" od filma. Ovi klinci, režiseri, stvarno obećavaju.

Druže Dartanjane, prvo ti hvala za još jedan odličan prevod. Kad vidim da si ti prevodilac, znam da će prevod biti urađen ljudski i kako treba.

Što se samog filma tiče, paradoksalno je da si manje-više sve u pravu, ali se meni film nešto nije dopao. Ne mogu reći šta u filmu nije urađeno kako treba, jer sve je napravljeno sjajno, ali jednostavno mi ovakav nervozan, ili kao što ti lepo reče, frenetičan film nije baš legao. 

Sam kraj i sudbina glavnog junaka su unekoliko neočekivani, ali i dalje smatram da je i ovo još jedan iz niza  ishajpovanih filmova. 

De gustibus ...

-------------
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/

Objavio: sasa-stipisic
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2020 u 22:35
zanimljiv film svakako, radnja vrlo jednostavna, borbe i kušnje "razmetnoga sina" u vidu Sandlera, ovisnika o neredu vlastitog života......za pogledat svakako

Objavio: marko99119
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2020 u 21:14
odličan film Sendler me iznenadio vrhunski je ovo odglumio... još bi pohvalio lijepu Juliu Fox  od mene preporuka i svakako visoka ocjena...

Objavio: Freak37
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2020 u 23:22
Dobar film , dobar Srndler... . a tu je i legendarni K.G. koji je prelaskom u Boston konacno uzeo prsten .

Objavio: bgvracar
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2020 u 18:44
"Ništa ni o čemu" film koji čak ni odlična Sendlerova rola nije uspela da izvuče iz proseka. Ono što mi je naročito upečatljivo bilo u ovom filmu, jeste retko iritantna muzička podloga koja je učinila ovaj film još više negledljivim.

Objavio: dzabaludin
Datum objave: 11.Ožujak/Mar.2020 u 22:34
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

... retko iritantna muzička podloga koja je učinila ovaj film još više negledljivim.

Ote mi riječ iz usta, da ne kažem tipke s tastasture.

Ali se ne slažem da film ne valja, meni je dobar, čak
i odličan, obzirom da od Sandlera nisam očekivao ovako
"ozbiljnu" ulogu. Uglavnom, gledasmo ga bez daha!

Samo da ne usraše sa onom muzikom... baš je, što reče,
IRITANTNA FULL!

Objavio: robin12345
Datum objave: 12.Ožujak/Mar.2020 u 08:58
Meni dobar film. Pisao ja osvrt, pa ne mogu još jednom. Mada znam da se o ukusima ne raspravlja, nije mi jasno kako je moguće da se godišnje snime 2 dobra filma? Mislim po komentarima o raznim filmovima, ne nužno o ovom filmu. Općenito mislim. Reklo bi se da su obični smrtnici žešći kritičari od tvrdokornih profesionalaca s filmskih portala. Te ne valja ovo, te ne valja ono. Da tako misle o ženama/muškarcima nikada ne bi imali vezu s ljudskim bićem. Već sa savršenim droidomLOL

Objavio: Vilin
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2020 u 12:14
Meni nije "legao". Isuviše nervozan ritam, atmosfera većinom iritantna, kao i muzika i likovi. Malo je falilo da na pola odustanem. Sendler nikad bolju ulogu nije imao, pa je to sa odličnim krajem malo "povadilo" dotadašnje nedostatke, ali nedovoljno da bi ga preporučio za gledanje.

Objavio: beogradski
Datum objave: 15.Veljaca/Feb.2021 u 16:40
Odlican film, odlicni Adam Sandler, odlican kraj

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk