Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - download DIVX filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

download DIVX filmova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ssurfer View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ssurfer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: download DIVX filmova
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 12:28

Molio bih neki link na koji mogu bez plaćanja skidati DIVX filmove. Imam ISDN vezu i znam da će to dugo trajati ali bih bar pokušao. Pomoću WIN MX-a ne uspijevam ništa(uvijek moram dugo čekati).

HVALA

SILVER SURFER
Na vrh
stac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 12:41
DIRECT CONNECTION POMOČU TOGA...
sova de stac
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 18:17
imaš na www.supernova.org ali si moraš skiniti program bittornet pomoću kojeg skidaš sa stranice
Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 21:41
Hm, pa bolje ti je film kupit nego ga skidati sa neta! Puno je jeftinije!
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 22:34
naravno da je jeftinije, ali možeš naći filmove koje nitko nema ili su jako rijetki
Na vrh
m@ke View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj m@ke Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2004 u 22:56

Imash foru na WinMx-u.

Meni je bar uspelo skinuo sam 2 filma.

Kad nadjes Sourses jednostavno posaljes sledecu poruku svakom useru koji je nashao:  Pleaaasssee!! Activate me!! Thanks!!

Nece svako da te pusti ali ima dobrih ljudi!!

Ako ti treba josh nesto u vezi sa WinMx javi se!!

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 09:02

Koju konekciju imaš????? Ne shvaćam kako te oni moraju aktivirati, tj. pustiti, kako ti kažeš!

Originalno postovano od strane m@ke m@ke piše:

Imash foru na WinMx-u.

Meni je bar uspelo skinuo sam 2 filma.

Kad nadjes Sourses jednostavno posaljes sledecu poruku svakom useru koji je nashao:  Pleaaasssee!! Activate me!! Thanks!!

Nece svako da te pusti ali ima dobrih ljudi!!

Ako ti treba josh nesto u vezi sa WinMx javi se!!

I tata bi sine!
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2004 u 12:38

Svaki user moze odabrati koliko ljudi odjednom zeli dozvoliti da skidaju neki fajl od njega, a ostali onda idu u quene ilitiga na cekanje... Eh, sad, ako osoba zeli ipak uz tih x kolko je dopustio da skidaju dat i tebi koji si na cekanju da skidas istovremeno onda te mora aktivirati kako kaze m@ke.

Ja sam isto to napravio par puta. Uglavnom ljudi ostave po defaultu kolko ljudi ce dopustiti da skidaju istovremeno od njih... I vecini ljudi onda nije problem sam kliknut da ti pocne download i u tome je stvar.. A neki nisu pri kompjuteru pa nece kliknut, neki nece zbog nekog drugog razloga, ali eto...

Jedna stvar za svaki slucaj, ako nisi znao, kad searchas, pa dobis rezultate, tam desno ti ima status, i pise ti kolko je available ili in quene... Ako ti je bar 1 available (zuta boja) onda ces moci odmah skidati, a ako ti je crvena boja ili  0 available ili in quene onda ces morati cekati da se oslobodi prazno mjesto za tebe i da pocnes skidati....

Jos jedna stvar... Svi imaju odredjeni upload bandwith tj. koliko brzo mogu slati podatke vama, i to ovisi koju vezu imaju (modem, ISDN, DSL, kabel, T1........) i tako ako samo vi skidate od njih, a nitko drugi, moci cete skidati najbrze sto vasa veza moze ako je vasa veza sporija od veze te osobe od koje skidate, i naravno, ako je vasa veza brza od njihove, skidat cete kolko moze njihova veza slati... No, ako 10 ljudi sa  DSLom skidaju od jedne osobe sa DSLom, i vi ste na cekanju i zatrazite da vam covjek pokrene vase skidanje, on ce morati jednoliko slatki njima desetorici i vama, i tu onda veza postaje nebitna jer bi trebo svima slati oko 0.xy kb/s, no i tu se moze nesto malo promijeniti jer se moze i staviti koliko bandwith priority zelite, i tako se moze za nekog namjesiti da ide skoro pa sav bandwith njemu, dok ostalim se raspodijeli po 0.xy kb/s... dakle, sto hocu reci je da ako mislite molit ljude okolo da vam startaju downloade, nemojte ocekivati brzine vece od 1kb/s sto znaci da film necete skinuti bar dok ne izadje nastavak za taj film vec.... Naravno, WinMX je u zadnjoj ili predzadnjoj verziji ubacio multi-source download sto znaci da mozete od vise usera istovremeno skidati, i onda vam se mzoe od svakog usera nakupiti po 0.5 kb/s recimo i ako imate 10 usera cete skidati 5 kb/s... No, treba naci 10 usera koji ce vas pustiti da skidate.....

Sretno!

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Puterica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Puterica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2004 u 10:16

Pokusai jt sa DC++ programom..super je a i ide relativno brzo!!!!!!!!!

Puterica
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.