Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

download DIVX filmova

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=2327
Datum ispisa: 08.Lipanj/Jun.2026 u 22:14
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: download DIVX filmova
Objavio: ssurfer
Tema: download DIVX filmova
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2004 u 12:28

Molio bih neki link na koji mogu bez plaćanja skidati DIVX filmove. Imam ISDN vezu i znam da će to dugo trajati ali bih bar pokušao. Pomoću WIN MX-a ne uspijevam ništa(uvijek moram dugo čekati).

HVALA

-------------
SILVER SURFER

Odgovori:
Objavio: stac
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2004 u 12:41
DIRECT CONNECTION POMOČU TOGA...

-------------
sova de stac

Objavio: božo
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2004 u 18:17
imaš na www.supernova.org ali si moraš skiniti program bittornet pomoću kojeg skidaš sa stranice

Objavio: dejki
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2004 u 21:41
Hm, pa bolje ti je film kupit nego ga skidati sa neta! Puno je jeftinije!

Objavio: apocalypse
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2004 u 22:34
naravno da je jeftinije, ali možeš naći filmove koje nitko nema ili su jako rijetki

-------------
Majmun neučeni sam ja!!!

Objavio: m@ke
Datum objave: 26.Ožujak/Mar.2004 u 22:56

Imash foru na WinMx-u.

Meni je bar uspelo skinuo sam 2 filma.

Kad nadjes Sourses jednostavno posaljes sledecu poruku svakom useru koji je nashao:  Pleaaasssee!! Activate me!! Thanks!!

Nece svako da te pusti ali ima dobrih ljudi!!

Ako ti treba josh nesto u vezi sa WinMx javi se!!

Objavio: hugo
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2004 u 09:02

Koju konekciju imaš????? Ne shvaćam kako te oni moraju aktivirati, tj. pustiti, kako ti kažeš!

Originalno postovano od strane m@ke m@ke piše:

Imash foru na WinMx-u.

Meni je bar uspelo skinuo sam 2 filma.

Kad nadjes Sourses jednostavno posaljes sledecu poruku svakom useru koji je nashao:  Pleaaasssee!! Activate me!! Thanks!!

Nece svako da te pusti ali ima dobrih ljudi!!

Ako ti treba josh nesto u vezi sa WinMx javi se!!

-------------
I tata bi sine!

Objavio: Bikonja
Datum objave: 27.Ožujak/Mar.2004 u 12:38

Svaki user moze odabrati koliko ljudi odjednom zeli dozvoliti da skidaju neki fajl od njega, a ostali onda idu u quene ilitiga na cekanje... Eh, sad, ako osoba zeli ipak uz tih x kolko je dopustio da skidaju dat i tebi koji si na cekanju da skidas istovremeno onda te mora aktivirati kako kaze mailto:m@ke - m@ke .

Ja sam isto to napravio par puta. Uglavnom ljudi ostave po defaultu kolko ljudi ce dopustiti da skidaju istovremeno od njih... I vecini ljudi onda nije problem sam kliknut da ti pocne download i u tome je stvar.. A neki nisu pri kompjuteru pa nece kliknut, neki nece zbog nekog drugog razloga, ali eto...

Jedna stvar za svaki slucaj, ako nisi znao, kad searchas, pa dobis rezultate, tam desno ti ima status, i pise ti kolko je available ili in quene... Ako ti je bar 1 available (zuta boja) onda ces moci odmah skidati, a ako ti je crvena boja ili  0 available ili in quene onda ces morati cekati da se oslobodi prazno mjesto za tebe i da pocnes skidati....

Jos jedna stvar... Svi imaju odredjeni upload bandwith tj. koliko brzo mogu slati podatke vama, i to ovisi koju vezu imaju (modem, ISDN, DSL, kabel, T1........) i tako ako samo vi skidate od njih, a nitko drugi, moci cete skidati najbrze sto vasa veza moze ako je vasa veza sporija od veze te osobe od koje skidate, i naravno, ako je vasa veza brza od njihove, skidat cete kolko moze njihova veza slati... No, ako 10 ljudi sa  DSLom skidaju od jedne osobe sa DSLom, i vi ste na cekanju i zatrazite da vam covjek pokrene vase skidanje, on ce morati jednoliko slatki njima desetorici i vama, i tu onda veza postaje nebitna jer bi trebo svima slati oko 0.xy kb/s, no i tu se moze nesto malo promijeniti jer se moze i staviti koliko bandwith priority zelite, i tako se moze za nekog namjesiti da ide skoro pa sav bandwith njemu, dok ostalim se raspodijeli po 0.xy kb/s... dakle, sto hocu reci je da ako mislite molit ljude okolo da vam startaju downloade, nemojte ocekivati brzine vece od 1kb/s sto znaci da film necete skinuti bar dok ne izadje nastavak za taj film vec.... Naravno, WinMX je u zadnjoj ili predzadnjoj verziji ubacio multi-source download sto znaci da mozete od vise usera istovremeno skidati, i onda vam se mzoe od svakog usera nakupiti po 0.5 kb/s recimo i ako imate 10 usera cete skidati 5 kb/s... No, treba naci 10 usera koji ce vas pustiti da skidate.....

Sretno!

-------------
Kad narastem, bit cu normalan...

Objavio: Puterica
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2004 u 10:16

Pokusai jt sa DC++ programom..super je a i ide relativno brzo!!!!!!!!!

-------------
Puterica

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk