| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jojo Rabbit (2019) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jojo Rabbit (2019)Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2019 u 18:08 |
|
|
Prijevod je najavio nebojsa66 ⚡
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2019 u 23:59 |
|
|
Totalno lud film, veoma zanimljiv.
Preporuka. Ocena 7,5/10
|
||
![]() |
||
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2019 u 13:42 |
|
|
Prijevod je uradio jovandekab 👍
|
||
![]() |
||
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2396 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2019 u 15:58 |
|
|
Film je uživanje.
|
||
![]() |
||
Bad Spenser
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2019 u 20:39 |
|
|
Zabavan film, ali ništa posebno, samo je drugačiji.
Film je kvalitetan, ali nije za oskara.
|
||
![]() |
||
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2020 u 23:57 |
|
|
Zaista veličanstven i predivan film. Da sva čula uživaju. Dominantne jarke boje naglašavaju odgovarajuće scene. Muzika i tekstovi fantastično prate radnju. Sem Rokvel predivno odglumio svoju ekscentričnu rolu, Skarlet takođe ... Sve u svemu jedan sjajan pacifistučki film.
|
||
![]() |
||
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2020 u 04:11 |
|
|
Dobar !
|
||
![]() |
||
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2020 u 02:45 |
|
|
Sunce ti, rasplaka me crna komedija... Rilke mi je omiljen pesnik, i scena na na kraju me je dotukla.
Uistinu, lep pacifistički film...
Odličan film 9/10 "Pusti da ti se sve desi R.M. Rilke Ažurirao Atrahasis - 20.Sijecanj/Jan.2020 u 02:50 |
||
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2020 u 19:50 |
|
|
Nacizam i komedija su 2 aspolutno nespojive stvari.
Još jedan pokušaj da se najstrašniji državni koncept arijevske dominacije nad-ljudi pokaže na humoristički način. Za one tupsone koji su plaćeni da snime ili glume u ovakvom propagandnom kršu od filma... koji je možda uvod u neku komediju u Aušvicu ili Treblinki ili Jasenovcu,... pitanje: da li će Ameri ikada snimiti komediju o Al Kaidi i rušenju Kula bliznakinja 11.septembra 2001. baš u ovom stilu? Da li će? I kada će? Pa naravno da neće, ni u ludilu da to urade. Bitlsi – nisam poznavaoc njihove diskografije, znam velike njihove hitove ali pretpostavljam da su pisali ljubavne pesme. Verovatno nisu ni sanjali da će jedna njihova pesma biti u jednom ovakvom filmu. Ljubav je antiteza mržnji, a bilo je puno mržnje, patnje i stradanja tokom Drugog svetskog rata. Možda je Hitler bio fin i dobrodušan čikica, a zli Saveznici su ga demonizovali i napravili antihrista od njega. Jadan on. A onda se setimo miliona civilnih žrtava, konc logora, velike pljačke vrednosti odnetih iz okupiranih zemalja... da bi neko treći imao privredni bum/uspon nakon WW2. Ko je sledeći? Staljin? Nakon scene sa granatom, u 16 minutu sam prekinuo sa gledanjem ove “komedije”, pardon, fantazije. Od mene antipreporuka. Zaobići u širokom luku. IMDB: 8,0 Bez lične ocene. |
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2020 u 22:30 |
|
|
Sve si dobro rekao. Jedini podnošljiv humor s nacizmom je film koji je nastao prije nacističkih genocida - The Great Dictator. Ali da je Chaplin tada znao što će se zapravo dogoditi, čisto sumnjam da bi ga išao snimati. Međutim. Ti i ja smo publika kojoj ovaj film nije namijenjan. Mene najiskrenije ne zanima što se vrzmalo u glavama hitlerove mladeži. A kad je riječ o mladeži onda je sasvim jasno da sljedeća komedija neće bit Staljin nego Pol Pot.
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2020 u 23:47 |
|
|
Ja mislim da ste vi totalno krivo shvatili film.
Da ste ga odgledali do kraja vidjeli bi mnoštvo izvanrednih poruka koje su osuđivale takav oblik vladavine, osuđivali smrt i ubijanje koje je rađeno i veličali ljubav, umjetnost i književnost, ali je prikazano na ovakav nazovimo to humorističan način. Prije bih rekao da je satira možda. |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2020 u 01:14 |
|
|
Film je neozbiljan za moj uzrast... klinac aktivira raketu... pa realno... kompletna familija bi mu završila u konc logoru.
A verovatno ne bi ni stigla dotle. Nemci se "vade" da nisu znali i podržavali u to vreme Hitlera. Doduše, neki su mrzeli Jevreje iz ubeđenja (viševekovne mržnje još od raspeća Isusa), neki su se plašili a neki su ćutali ili im je bilo svejedno. Dobijali su prazna radna mesta, prazne kuće, stanove, zamkove, prodavnice, imanja,... Jevrejska naravno. I gradili su sreću na tuđoj nesreći. Još jednom... možda je to smešno i simpatično u drugim državama ali ovde na krvavom Balkanu, 100 za 1, hrabri su i fini bili ti Nemci. Streljali su kragujevačke đake u Šumaricama... Decu koja nisu imala veze sa politikom,... Čekam samo komediju u kojoj su konc.logori banjska odmarališta u fulu a Nemci osoblje banje. Samo, kud nestade toliki svet? Pa kroz peć i dim. |
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2020 u 01:40 |
|
|
I dalje ne čitaš što pišem. Cijeli film je satira i pun je dobrih i snažnih poruka. Nimalo neozbiljan, ali ok, tako si ga valjda doživio.
|
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2020 u 20:43 |
|
|
Ok.
Ne leže mi ovakvi filmovi - ukratko. * ovo je trebao da bude ceo moj komentar na ovaj film. Da ne ispadne da su svi Nemci bili zli... nadam se da će ubuduće biti snimljen film u fazonu Šindlerova lista 2,... Iron Kros 2,... to bi se gledalo.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2020 u 21:19 |
|
Ama i nacisti su veličali ljubav, umjetnost i književnost. S određenim iznimkama, međutim činjenica ostaje da ih to nije promijenilo o čemu postoje detaljni zapisi:
Rekoh već gore. Nas dvojica kojima se film ne sviđa jednostavno nismo publika za takve stvari. Ne kažem da ne treba snimati filmove o naci mladeži i ima ih dobrih (primjer Before the Fall), ali ne sjeda mi kad se uzrok tragedije prikazuje kao komedija. |
||
![]() |
||
LesaRad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2020 u 21:24 |
|
|
|
||
![]() |
||
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2020 u 20:22 |
|
|
Nisam gledao film, ali sudeci po komentarima, to je kao kad se mi u Bosni ne bi smijali Nadrealistima. Ljudi su najbolje epizode snimili u ratu i dan danas im se smijem. Ne poredim to sa nacizmom, ali ipak se ginulo, a ljudi "zbijali sale" na racun ratnih desavanja. Nervira me politicka korektnost i sve ono sto treba covjek da ismije, iskarikira, ljudi docekaju na noz i kazu da nije politicki ili sta vec korektno. Pogledacu film, bas da vidim sta je to toliko kontraverzno.
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2020 u 21:43 |
|
Pogledaj, mada po traileru se (ponekad) film poznaje. Ja probao i ne sviđa mi se ukus sladoleda, pardon, filma. Što ne znači da se drugima sviđa i od mene respekt za to.
|
||
![]() |
||
memich
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2019 Lokacija: Zenica Status: Offline Points: 725 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2020 u 21:51 |
|
|
I ja jedva čekam da gledam.
Ali gledam kad ispa'ne dobra verzija, ja sam gospodin čovjek, neću da gledam skrinere Trejler mi izgleda super. |
||
![]() |
||
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2020 u 02:17 |
|
|
Ovaj film mora da se gleda srcem. Nije ovo dokumentarac i ko to očekuje bolje da ne gleda. Kao što je Neša rekao, tamna strana istorije prikazana je satirično. Likovi su ekscentrični, ali slojeviti. Scenario kao da je proistekao iz dečje mašte. Uglavnom, u tom ludilu scenarija, ekscentričnih likova i živopisnih scena kriju se snažne poruke i mene je film emotivno pogodio. Jedan od onih gde gledaš komediju, a vidiš tragediju.
|
||
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |