Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trauma Center (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trauma Center (2019)

Trauma Center

Trauma Center (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Trauma Center

Godina:

2019

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

87 min

Režija:

Matt Eskandari

Scenarij:

Paul Da Silva

Glavne uloge:

Bruce Willis
  >  Det. Wakes
Steve Guttenberg
  >  Dr. Jones
Tito Ortiz
  >  Det. Pierce
Tyler Jon Olson
  >  Det. Tony Martin
Texas Battle
  >  Sergeant Tull
Nicky Whelan
  >  Madison Taylor
Roman Mitichyan
  >  CSS Roman
Lala Kent
  >  Renee
Carroll 'Pinky' Duwart III
  >  Security Officer Carrol
David B. Meadows
  >  Dr. Mark (as David Meadows)
Lynn Gilmartin
  >  Coroner Nurse Crystal
Catherine Davis
  >  Emily Taylor
Heather Johansen
  >  Nurse Rachel
Lydia Styslinger
  >  Laurie
Alanna Tremblay
  >  ER nurse amber
Sergio Rizzuto
  >  Marcos

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trauma Center (2019)
    Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2019 u 23:56
Prijevod je najavio mirelovac ⚡
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2020 u 15:01
Gledljiv triler a Willis em se pojavio svega par puta em losha gluma ali ok triler.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2020 u 23:12
Ja kurca od filma...

Ne znam gdje bih počeo, možda zašto Brus Vilis glumi u ovom smeću? Očigledno se nije trudio. Je li čini uslugu režiseru ili nekom? Je li jebe glavnu glumicu? Ne znam.

Jedina osoba koja se trudila s glumom je glavna glumica, a i to je na nivou neke žrtve u CSI epizodi.
Akcione scene su loše, to je najveća uvreda gledaocu. Jer ako se oko toga nisu potrudili, koja je poenta... Sve je previše zumirano u nadi da prikriju lošu koreografiju.
Editovanje je loše. Pucaju likovi na Brusa i kreću se prema njemu, onda u sljedećem kadru isto tako hodaju samo su 10 metara nazad.

Čak i najbolje editovanje ne bi spasilo neke stvari.
Pokušavaju Brus i zlikovac da se domognu pištolja, zlikovac bukvalno leži na pištolje, kad u sljedećem kadaru Brus diže pištolj s poda, nigdje zlikovca.
Pa zatim čitavu scenu imaju s oko prostorije s blindiranim vratima, pa ne mogu da pucaju kroz nju. Kad je počeo lik da sjekirom razvaljuje bravu, vidiš šperploča! U više kadrova, vrata od šperploče!
Plus, milion klišea i gluposti. Naravno glavna likuša je zašila sebi ranu.

Još da dodam da je zadnji zlikovac pobijeđen na neviđen način. Staviti ću pod to spojler. Ali pošprica ga taokinja po licu, inhalatorom! Baci se na pod, a glavna koka ga izrešeta. Neviđeno.

3/10

Ako neko napravi recenziju na YT gdje ismijava ovaj film, to bih preporučio.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2020 u 23:48
Znači ko ga pogleda, završit će traumatiziran? Wink
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2020 u 23:59
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Ja kurca od filma...

Nisam gledao ali mi se već sviđa ovaj komentar filma.   

Hvala na komentaru filma.
Kad imam vremena možda i pogledam.
...da vidim da li je za 3/10.   

Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2020 u 11:30
Gledam u zadnje vrijeme akcione i sci-fi filmove koji imaj otprilike 5-6 ocjenu na IMDB-u.

Bude dobrih filmova, Infini (2015) me prijatno iznenadio.
Nekad sam zbog loše ocjene preskočio Suicide Squad (2016), a zabavan je film i Margot je fantastična. Jedva čekam da gledam Birds of Prey.
I Bright (2017) sam preskočio, a super film.

Naleti i koji loš, kao ovaj.
Beyond Skyline (2017) je slab, možda i o tom filmu napišem koju, ali je definitivno bolji od ovog.

Teško mi je ocijeniti ovaj film jer obično ocjenjujem bolje filmove. Ali eto, filmu Rambo: Last Blood (2019) sam dao 5/10, a znatno je bolji od ovog.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2020 u 21:22
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Beyond Skyline (2017) je slab, možda i o tom filmu napišem koju, ali je definitivno bolji od ovog.

Nije. Film je vrlo dobar i kao i infini, podcijenjen na imdb-u. Prvi film, Skyline, nije nešto naročito. Ali nastavak je pravi.
Trebala bi postojati neka tema o filmovima koje je imdb nagradio sa premalom ocjenom.
Postoje i oni sa previsokom, ali ti nisu zanimljivi.

Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 21:51
Konacno pogledao ovaj film....Kad se necija karija pocinje gasiti onda vrhunski holivudski glumci pocnu uzimati bilo sta od uloga pa cak i u filmovima koji su pa recimo B produkcije....To se u ovom slucaju desilo i sa cuvenim Bruce Willisom...I onda nazalost sve sto je uradio pre toga pada u vodu...zbog ovakvih jeftinih filmova....Ovde u ovom filmu je prica koju ja volim ali je jeftino ispricana i vidjena 10000000 puta....Jedino vredno u ovom filmu jeste glumica koja je svoju ulogu odigrala sjajno..i to je sve...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,262 sekundi.