Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rambo: Last Blood (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rambo: Last Blood (2019)

Rambo: Last Blood

Rambo: Last Blood (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Rambo: Do zadnje kapi krvi

Godina:

2019

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler, avantura

Trajanje:

89 min

Režija:

Adrian Grunberg

Scenarij:

Sylvester Stallone
, Dan Gordon
, David Morrell
, Laura Grandinetti

Glavne uloge:

Sylvester Stallone
  >  Rambo
Adriana Barraza
  >  Maria Beltran
Louis Mandylor
  >  Sheriff
Sergio Peris-Mencheta
  >  Hugo Martínez
Paz Vega
  >  Carmen Delgado
Óscar Jaenada
  >  Victor Martinez
Brayden Pindur
  >  Young Man (Party)
Marco de la O
  >  Miguel
Atanas Srebrev
  >  American Merc
Genie Kim
  >  Bar Patron
Pascacio López
  >  El Flaco
Manuel Uriza
  >  Sergio
Fenessa Pineda
  >  Gizelle
Sheila Shah
  >  Alejandra
Owen Davis
  >  Rescue Worker
Aaron Cohen
  >  State Police Captain
Nick Wittman
  >  Jimmy
Yvette Monreal
  >  Gabrielle
Díana Bermudez
  >  Juanita
Alexander Dimitrov
  >  Heli Pilot
Jamieson Urquhart
  >  Young Man (Party)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
memich View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rambo: Last Blood (2019)
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2019 u 22:27
Ovo je... kraj franšize, valjda.

Šta reći za ovaj film... Zadnjih 10-15 minuta je dobro. Veoma maštovito ubijanje, i brutalno.
Ali sve ostalo je loše. Čitav film do tih 15-ak minuta je otrcan i neinspirativan. Trebalo je skratiti priču.

Najveći problem je da ovo nekako nije "Rambo film." Ja bih bolji scenario napisao. Bolje da u Siriji pobije hiljadu terorista, nego 20-30 Meksikanaca. Pa dodaš tenzije s mladim vojnicima, ovo ono, neke kul izjave, "Ne ostavljamo čovjeka iza sebe, osim ako je taj čovjek Rambo." I vatromet. To bi bio Rambo!

Preporuka, ali nemojte pauzirat kad odete u pišaonu :)

5/10
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2019 u 22:35
Nisam neki fan Ramba, pitam se da li sam pogledao bar jedan njegov film.
Jesam, film “Prva krv” (“First Blood” 1982.) koji je dragulj, ostalo je komercijala.
A sećam se da sam oko 2000. čitao i istoimeni roman pisan 1972.
Koliko se sećam beše to neko staro ExYu izdanje ko zna kada štampano, verovatno davnih 80' tih.

http://www.skripta.info/wp-content/uploads/2017/12/Dejvid-Morel-Ukus-krvi-Rambo-167x300.jpg

Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2019 u 01:40
Meni uopće nije legao sreća pa ne traje dugo jedva sam čekao kraj ispoštovao sam ga samo radi Stallonea.
Na vrh
dominko-krt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dominko-krt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2019 u 22:01
Meksiko, Trumpov zid, pokvareni meksikanci, sve jih pobiti. Nadam se da je to kraj Rambo franšize. Otrcano.
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2019 u 15:44
Film je brutalniji, od igrice Mortal Kombat. LOL
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2019 u 18:14
Prijevod je uradio saloma 👍
Na vrh
protectore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protectore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2019 u 20:58
Drugaciji od originalne Rambo fransize sto nije ni cudo, legenda ima 73 godine (svaka cast!). Sto se tice naziva filma mogao se cak i drugacije zvati a da se previse i ne primijeti razlika. Gledljiva akcija uz prepoznatljiv brutalan kraj.

Ažurirao protectore - 04.Prosinac/Dec.2019 u 21:20
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2019 u 23:26
pogledala sam ovaj Sam u kući.. jel 6?? mogu samo reći, Kevin je gadno ostarioLOLLOL
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2019 u 13:34
Dobar film. 
Ovo može biti i "Sam u kući 5" krvava triler verzija. 
Bio bi i horor, ali Huanito Rambito nije pojeo srce, zato je samo triler. 

Preporuka. Thumbs Up
Ocena 7/10.

Ažurirao Black Raven - 08.Prosinac/Dec.2019 u 13:42
Na vrh
Ljubivoje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ljubivoje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2019 u 16:55
Loš film, podilaženje krvi žednoj publici, još jedna žalosna eksploatacija prvog filmas koju si pretvorili u franšizu. Loš film, podilaženje krvi žednoj publici, još jedna bezrazložno (sem da se uzmu pare) žalosna eksploatacija prvog filma koji su pretvorili u franšizu. Čak ni prvi Rambo nije bio imun na melodramatsku završnicu ali ovaj ga je skroz preterao. Trebali su stati i ostati na prvom filmu koji je inače rađen po, donekle istinitom događaju. Malo ljudi to zna, Rambo (u knjizi) gine na kraju i da su se držali toga film bi ušao u klasike, ovako su ga unakazili.
Na vrh
amir.mira View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amir.mira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2019 u 19:06
pristojan triler Silvestra Stalonea, tema je poznata i često prežvakavana, ali uloga, ne mladog Stalonea ja iznela čitav film, slobodno ga možete odgledati...
Na vrh
Bad Spenser View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Bad Spenser Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2019 u 12:59
Dobar film,ali mnogo su slabi ovi meksikanci,
ne mogu da ubiju jednog matorog Ramba.
Fan sam Ramba,pa zato od mene ocena 8/10.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2019 u 14:23
Odrastao sam uz Rambo i Rocky filmove, tako da je ovo meni ok!
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2019 u 14:02
Obzirom na godine Stalonea , sasvim pristojan deo. Mozda je mogao malo duze od 89 min. snimiti.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2019 u 13:16
Idi Rambo u penziju molim te.Mislim svaka cast za nivo krvolocnosti u tim godinama ali ...

Sibicari su za ovaj narko kartel porodica Korleone.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2019 u 11:19
Ja sam ljubitelj njegovih filmova ali ovaj mi je nekako preslab , zadnjih 20 minuta ok  , ali ostalo vec ispričana priča i viđena ne znam ni sam koliko puta .
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2020 u 02:34
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Odgledao sam, nadam se, poslednjeg Staloneovog Ramba koji je opet u svemu naj, naj, naj...Toliko da sam uamlo zaspao u prvom delu filma koji patosiran patetikom do granica izdržljivosti. Stvor nedefinisanih godina, gomila steroidima i ko zna čega još, mesa, Stalone je pored svega rešio da postane deda. Ne biološki, za to je u filmu kasno. I to mu stoji kao piletu gojzerice. Trudio se da bude dobar deka koji komšijsko dete čuva bolje nego svoje, trudio se i trudio i prekardašio. Ono što sledi je tipična škola naive, predvidiva i maltene bez zapleta. Deka je posle dosadne dve trećine filma rutinski odradio posao i na kraju dao omaž samom sebi. Preciznije, filmskom liku koji je poput Rokija najbolji u prvom delu.

Sam kraj filma koji više liči na vestern je najbolje što sam video od filma koji je dobrim delom sniman u Bugarskoj. Ima u filmu zanimljivih likova koji nisu došli do izražaja. Prvi na spisku je reditelj A.Grinberg koji je debitovao filmom Get the Gringo koji je imao ono što ovaj film nema. Imao je Mel. Gibsona, glumca koji je jedan od onih koji umeju i mogu da isprave sve brljotine koje drugi naprave. Grinberg je pokušao i uspeo da od Bugarske napravi Arizonu i Meksiko, uspeo je da nekako otalja do kraja film u nkojem je Rambo primenio ono što su ameri naučili od Vijetnamaca. Naučili su koliko je važna priprema terena koji je izbušen tunelima. To je neka druga priča.

Preneto iz Dnevnika gledanja filmova.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2022 u 22:05
Ok mi je, za kakav akcijaš nekog drugog doba, ne nužno za nešto što bi pozni Rambo film zaslužio ali odgledah ga do kraja bez dosađivanja usput. Premalo mi je sentimenta, očekivao sam ga više, sve je šablonski, na sreću zdravo krvavo, baš kako volim. Prethodni film, iz 2008. mi je bio zabavniji, čak i krvaviji, ovaj iako mračniji, sa standardnim preterivanjem, ipak bliži zemlji, što mi se i nije dopalo. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.