| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Najgledaniji filmovi u SAD (16.02.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 181 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Najgledaniji filmovi u SAD (16.02.2019.)Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 21:37 |
|
'Ajde u opkladu da sa liste ispada Green Book jer je drama, mada garant i za The Upside, mnogi misle da je zanr komedija a to je zapravo drama i btw, to je rimejk francuskog filma. Publika cesto zna da mesa kad je u pitanju zanr drama-komedija. Kao sad recimo primer The Upside. Glavni lik prikovan za invalidska kolica i to nekome komedija? Meni recimo nije. Isto je i to primer za legendarni Forest Gamp. Secam se kao juce da je bilo, ulazi neko u video klub i trazi da mu preporuci neku dobru komediju a ova sto radi preporucila pomenuti film. Jeste da su tu primese komike ali..zapravo jedno VELIKKOO ALI... Kao sto napisah, garant Green Book ''lesti'' sa liste a upadaju npr. Hobs i Shou. ) Jer bioskope pune u ovom slucaju ne kikiriki-semenke nego kokice )
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23762 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2019 u 22:03 |
|
Ispriča se jedan vic u filmu i odmah mu dodaju žanr komendije.
Slažem se. Skoro sam pomenuo film "What Women Want (2000)" jednoj prijateljici, iako imam zamerke za njega. * posebno na način kako se dobija ta moć. Neko iz publike može bukvalno da shvati i pokuša kod kuće. Nadam se da ima ograničenje za uzrast. A vidim tj. pretpostavljam da je ovo rimejk iz ženskog ugla. Da li je copy-paste ne znam još. Ažurirao Danilo-Naissus - 17.Veljaca/Feb.2019 u 22:08 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |