| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bankier van het Verzet (2018) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bankier van het Verzet (2018)Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2018 u 17:11 |
|
Znači, postavljen titl. Stavio sam u komentaru napomenu oko verzija s različitim audiom.
Kako god, da ovdje napomenem: Imate verziju s originalnim (holandskim) audiom i njemačku i englesku sinhronizaciju. Što se tiče titla, odgovara za bilo koli WEB-DL na koji sam naletio. Svi su ripani s Netflixa. Ipak, po mom mišljenju je najlošije odrađena engleska sinhronizacija. Ima ponegdje gdje su i u jednoj i u drugoj promašili smisao ili su to namjerno mijenjali. Zato ipak preporučujem gledanje uz original.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2018 u 17:31 |
|
Prijevod je uradio baho 👍
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2018 u 18:23 |
|
Hvala na trudu i prevodu ovog, inače vrlo nezahvalnog filma za prevođenje, s obzirom da isti vrvi od gomile stručnih bankarskih i finansijskih fraza i izraza, što zahteva dosta vremena i strpljenja. Dobro je da imamo prevod, jer se radi o odličnom filmu iz WW2, snimljenom prema istinitoj priči. Kao što je već ranije konstatovano, ovo ostvarenje će biti holandski kandidat za Oskara, 2019. godine, u kategoriji "najbolji strani film". Sa moje strane preporuka svima koji su ljubitelji ovog žanra.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |