Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beat (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Beat (2018)

Beat

Beat (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

45 min

Glavne uloge:

Christian Berkel
  >  Richard Diemer
Karoline Herfurth
  >  Emilia
Anna Bederke
  >  Lina
Svenja Jung
  >  Nani
Malik Bitko
  >  Junis
Carlo Ljubek
  >  Miss Sundström
Nina Gummich
  >  Janine
Hanno Koffler
  >  Paul
Alexander Fehling
  >  Philipp Vossberg
David Bredin
  >  Ingo
Karl Markovics
  >  Dr. Brandt
Waldemar Kobus
  >  Korsch
Vladimir Burlakov
  >  Lew
Claudia Michelsen
  >  Karen Eckert
Oliver Bigalke
  >  Oleg

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Beat (2018)
    Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 15:35
Ne znam imamo li gdje temu za kompletne opise (možda sam mogao i otvoriti?), pa valjda može i ovdje:

Beat (2018)

https://www.imdb.com/title/tt7095194/

Radnja serije Beat je smještena na berlinsku tehno scenu. Njen fokus je na Robertu Schlagu, zvanom Beat (Jannis Niewöhner), promotoru berlinskog kluba Sonar, ovisniku o drogama tehno muzici i divljem noćnom životu. Pošto važi kao neko s dobrim vezama i neko ko može ispuniti svaku želju, postaje zanimljiv policiji i ESI-ju (europskoj obavještajnoj službi) zbog informacija do kojih je tako mogao doći. Stoga ESI šalje agenticu Emiliju (Karoline Herfurth) da ga vrbuje kao informanta. Iznenada se u njegovom životu pojavljuje i izvjesni Jasper (Kostja Ulman), čudak i naizgled poremećen tip, koji izgleda dijeli dio djetinjstva s Beatom. A odjednom će se pronaći i usred trgovine organima, koju obavljaju ruska i arapska mafija.

Serija, koju je producirao i emitirao Amazon Prime, u svojih 7 epizoda 1. sezone, obiluje detaljima iz berlinskog noćnog života i klupske scene, koju prilično vjerno prikazuje.

Trailer: https://youtu.be/mWExads4DIg

Ažurirao baho - 17.Studeni/Nov.2018 u 15:42
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 16:29
Seriju prevodi baho ⚡
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 16:37

odnosno dodaš sam, to je najbolje Smile
Ako nema teme, admini će otvoriti
ili će se pojaviti uz prvu epizodu, pa dodaj
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 17:07
Hvala i tebi i Kneginji...

Mislim da je najbolje to kad se postavi prijevod, jer je ova tema nekako viška (ima ona gdje su komentari).

P.S. A, ovo je ta s komentarima... Super, bolje nego da se dupla. LOL
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2018 u 22:18
Dakle, odradih 2. epizodu.

Za one koji skidaju ovo:

Ne skidajte verziju:
Beat.S01.COMPLETE.WEBRip.x264-iNSPiRiT[TGx]
jer su tu epizode ispreturane i fali 2.
Ako ipak skinete. Tu vam je na mjestu 2. epizode 3. i sve je tako pomjereno, pa je 7. (posljednja) poduplana. Tj. u tom slučaju morate potražiti pojedinačno 2. epizodu.
Zato je bolje da skinete neku drugu verziju. Ima ih dovoljno na netu. Smile
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2018 u 00:02
A gledam ovo kako prevodim, tj. epizodu po epizodu...
I svaka mi je sve bolja.
Pošto stigoh do 4. epizode (tj. završih danas), moram koju o njoj.
Ima i svojih blažih perioda, ali prilično udara po temi i najviše je eksplicitna od dosadašnjih (pogotovo posljednjih nekoliko minuta - ono u hotelu)... Tako da je serija definitivno bar 16+
Sviđa mi se kako razvijaju radnju... Nadam se da će me to držati do kraja... 
Pokušavaju dotaći prilično puno savremenih, ako ne svjetskih, onda europskih tema. Ne štedeći nikoga. Smile
Sviđa mi se i to što ništa nije "crno-bijelo". Iako su neki negativci jasno definirani i oni imaju slabosti normalnog čovjeka (možda i dobrih strana), a niko nije 100% čist, počevši od glavnog junaka Beata, koji jeste pozitivna ličnost, ali nikako primjer. Antijunak, možda.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2018 u 15:17
U 5. epizodi (koju upravo kontroliram prije objave), nudi tip cigaretu prostitutki, a ona odgovara:
"Ne, hvala. Ne pušim dok radim."
Mislim, kod njih su to 2 različita pojma (ono što ste pomislili i pušenje cigareta), ali kod nas zvuči baš... hm... zanimljivo. Wink
Ma nebitna scena, ali morao podijeliti. Smile
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2018 u 04:10
Opet ja (s monologom zasad)...

Eto, prevedena sezona (iako niko nije nigdje pitao kad će).

Super je serija. Moglo je možda malo drugačije u zadnjoj epizodi, da sam se ja pitao (što ne znači nije dobro), ali fino je sve zaokruženo.
Vrijedno je gledanja.
Ako se uzme u obzir da je neka prosječna dužina trajanja epizode oko sat vremena, onda je to oko 7 sati u toliko epizoda, što je skoro dužina normalnog formata od 10-tak epizoda.
Ali bolje je što je ovako.
Svaka epizoda je neka mini cjelina jedne priče.

Znam, dosta ih čim čuje "njemačka serija" pomisli "bljak"... Takvi nemaju pojma šta propuštaju. Jbg. niko da prevede Suits i slično LOL

P.S. Kao što već rekoh: OPREZ! - Zbog načina izražavanja i scena koje obiluju golotinjom, seksom, konzumiranjem droga i nasiljem, ne bih preporučio da ovo gledaju mlađi od 16.
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2018 u 21:18
Hvala ti na vremenu i trudu, evo skidam sve danas.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.