Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - All Light Will End (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

All Light Will End (2018)

All Light Will End

All Light Will End (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

84 min

Režija:

Chris Blake

Scenarij:

Chris Blake
, Jason Hill

Glavne uloge:

Sam Jones III
  >  Adam
John Schuck
  >  Psychiatrist
Bill Billions
  >  Doorman
Sarah Butler
  >  Dianna
Katie Garfield
  >  Kelly Rae
James J. Fuertes
  >  Kaylee's Dad
Graham Outerbridge
  >  Paul
Andy Buckley
  >  David
Aaron Munoz
  >  Stache
Ted Welch
  >  Jack
Rich Redmond
  >  Chris Isaac
Ashley Pereira
  >  Savannah
Alexandra Harris
  >  Faith
Kate Kilcoyne
  >  Kaylee
Michael James Thomas
  >  Leeland
Iain Tucker
  >  Billy & Bo
Briana Tedesco
  >  Young Savannah

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: All Light Will End (2018)
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2018 u 20:16
Prevod je najavio adm1r ✨
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 12:32
admire, prijevod je odličan, no film je meni jedan od kandidata za najlošiji horror godine. Ocjena na IMBD je apsolutno nabildana.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 12:56
Da, inače prvo skočim, pa kažem hop. Bio sam zaveden recenzijama na imdb-u. Ocjenom baš i ne, jer mi nečija ocjena filma i nije neki kriterij. Ako se meni sviđa, nekome sigurno neće. Ali da, nit' smrdi, nit' miriše.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:41
A čuj, kak bi znali cijeniti one "prave" ako ne bi bilo ovakvih, poluproizvodaLOLmeni se to desilo 20x. Uzmem fim koji je tak-tak, da mogu polako prevodit, a ne trčat kroz dan da bi preveo neki novi hit, onda na kraju si mislim, what the fuck? Zadnji takav je bio "Things We've Seen"Dead
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:45
Da, ali opet u dosta tih poluproizvoda nađem i neki neizbrušeni dijamant :). Zadnji takvi su bili At First Light (opet svjetlo) i Leave No Trace (iako popljuvan ovde, meni se apsolutno dopala nepretencioznost tog filma).
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:48
Yep, mene se dopalo " The Dark", alegorija na čudovišta među nama. No za alegoriju prihvatiti ako je prepoznaš treba imati i malo iskustva, jer nema tu nekoga velikoga drametinaakcijatabačina filmskoga marcipana.Cool
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:49
btw , ja napisao osvrt na Leave No Trace, potpuno osobno dojmljivo pozitivan, no ebaj ga, nema krvi i suza...
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:56
hahaha, da. al dobro, nikakav problem. razumijem da smo svi drugačiji i da ne volimo svi iste stvari. ja volim i dobru tabačinu i dobru dramu, ma sve, osim mjuzikla. ne vidim poentu da se o nečemu pjeva kad se fino može reći. samo mi se kosa na glavi diže bez potrebe. osim "Kose". Taj je imao dobre pjesme.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 14:02
Ma meni jako pašu filmovi kao "Leave No Trace", no 9 od 10 ljudi ga bude popljuvalo. Ja ti svaki film stavim u svoj fah. Akcija sa akcijom, drama sa dramom, pa onda lakše vidjeti koliko je il nije dobar. Ne možeš romantičnu komediju usporediti s dramom. To ljudi najčešće rade, nema akcije? Pa što si išao gledati dramu? Nema suza, pa gledaj melodramu, a ne dramu...itd...
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2018 u 14:15
Upravo tako. Potpisujem :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.