All Light Will End (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=91257
Datum ispisa: 09.Lipanj/Jun.2026 u 13:41 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: All Light Will End (2018)
Objavio: titlovi.com
Tema: All Light Will End (2018)
Datum objave: 13.Studeni/Nov.2018 u 20:16
|
Prevod je najavio adm1r ✨
|
Odgovori:
Objavio: robin12345
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 12:32
|
admire, prijevod je odličan, no film je meni jedan od kandidata za najlošiji horror godine. Ocjena na IMBD je apsolutno nabildana.
|
Objavio: adm1r
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 12:56
Da, inače prvo skočim, pa kažem hop. Bio sam zaveden recenzijama na imdb-u. Ocjenom baš i ne, jer mi nečija ocjena filma i nije neki kriterij. Ako se meni sviđa, nekome sigurno neće. Ali da, nit' smrdi, nit' miriše.
-------------

|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:41
A čuj, kak bi znali cijeniti one "prave" ako ne bi bilo ovakvih, poluproizvoda meni se to desilo 20x. Uzmem fim koji je tak-tak, da mogu polako prevodit, a ne trčat kroz dan da bi preveo neki novi hit, onda na kraju si mislim, what the fuck? Zadnji takav je bio "Things We've Seen"
|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:45
Da, ali opet u dosta tih poluproizvoda nađem i neki neizbrušeni dijamant :). Zadnji takvi su bili At First Light (opet svjetlo) i Leave No Trace (iako popljuvan ovde, meni se apsolutno dopala nepretencioznost tog filma).
-------------

|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:48
Yep, mene se dopalo " The Dark", alegorija na čudovišta među nama. No za alegoriju prihvatiti ako je prepoznaš treba imati i malo iskustva, jer nema tu nekoga velikoga drametinaakcijatabačina filmskoga marcipana.
|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:49
btw , ja napisao osvrt na Leave No Trace, potpuno osobno dojmljivo pozitivan, no ebaj ga, nema krvi i suza...
|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 13:56
hahaha, da. al dobro, nikakav problem. razumijem da smo svi drugačiji i da ne volimo svi iste stvari. ja volim i dobru tabačinu i dobru dramu, ma sve, osim mjuzikla. ne vidim poentu da se o nečemu pjeva kad se fino može reći. samo mi se kosa na glavi diže bez potrebe. osim "Kose". Taj je imao dobre pjesme.
-------------

|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 14:02
Ma meni jako pašu filmovi kao "Leave No Trace", no 9 od 10 ljudi ga bude popljuvalo. Ja ti svaki film stavim u svoj fah. Akcija sa akcijom, drama sa dramom, pa onda lakše vidjeti koliko je il nije dobar. Ne možeš romantičnu komediju usporediti s dramom. To ljudi najčešće rade, nema akcije? Pa što si išao gledati dramu? Nema suza, pa gledaj melodramu, a ne dramu...itd...
|
Datum objave: 21.Studeni/Nov.2018 u 14:15
Upravo tako. Potpisujem :)
-------------

|
|