Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rubber (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rubber (2010)

Rubber

Rubber (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Guma

Godina:

2010

Žanr:

komedija, fantazija, horor

Trajanje:

82 min

Režija:

Quentin Dupieux

Scenarij:

Quentin Dupieux

Glavne uloge:

David Bowe
  >  Mr. Hughes
Thomas F. Duffy
  >  Cop Xavier
Wings Hauser
  >  Man in Wheelchair
Roxane Mesquida
  >  Sheila
Jack Plotnick
  >  Accountant
Daniel Quinn
  >  Dad
Stephen Spinella
  >  Lieutenant Chad
Cecelia Antoinette
  >  Black Woman (as Cecilia Antoinette)
Haley Ramm
  >  Teenager Fiona
Ethan Cohn
  >  Film Buff Ethan
Devin Brochu
  >  Son
Remy Thorne
  >  Zach (as Remi Thorne)
Hayley Holmes
  >  Teenager Cindy
Tara Jean O'Brien
  >  Cleaning Lady (as Tara O'Brien)
Charley Koontz
  >  Film Buff Charley

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rubber (2010)
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2011 u 19:36

Rubber (2010) - IMDb

Žanr: Komedija / Drama

Scenario: Quentin Dupieux

Režija: Quentin Dupieux

Glavne uloge: -

Godina proizvodnje: 2010

Zemlja porekla: Francuska

Trajanje: 82 min

Are You Tired of the Expected?

Sinopsis:
Rubber je priča o Robertu, automobilskoj gumi koja stoji napuštena u pustinji i odjednom, neobjašnjivo, oživljava. Dok Robert tumara po bezličnom predelu, otkriva da poseduje izuzetne telepatske moći koje mu omogućavaju da uništi skoro sve što poželi bez da se pomeri. Isprva se zadovoljava malim pustinjskim stvorenjima i raznim odbačenim predmetima, ali na kraju njegovu pažnju privlače ljudi, naročito lepe i misteriozne žene na koje nailazi. Ostavljajući trag pustoši iza sebe, Robert postaje haotična sila i istinski filmski negativac za vjek vjekova.

Rezime: Pametna premisa upotpunjena je komičnim krvavim i nasilnim scenama, ali sputavaju je diskutabilne tehnike prepričavanja reditelja Quentina Dupieuxa.

IMDB ocena: 5.8/10
Rotten Tomatoes rating: 68%

Datum svetske premijere: 15. maj 2011. (Francuska: Cannes Film Festival)

Prevodi

http://www.happynovisad.com

Na vrh
ninjawhite View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ninjawhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 21:54
   ExclamationExclamationExclamation  UPOZORENJE...

Pošto sam ja lično imao tu nesreću da djelimično pogledam ovaj film zamolio bih vas da pročitate ovih par rječi ako ste u namjeri da i vi odgledate isti.
Nakon pola sata gledanja, onako ne pripremljen za užase koji su me čekali, na jedvite jade sam uspio da spasem svoj goli život. Da ironija bude veća spasavao sam se od samog sebe. Nakon petnaestak minuta gledanja osjetio sam se kao da propadam negdje duboko i počeo sam polako da gubim razum. Nakon pola sata gledanja mrzio sam sebe i svoj život. Ustao sam i počeo da tražim nekakvo oružje da bi sebi prekratio muke. Srećom po mene to traženje se malo oduljilo i ja sam uspio da dođem sebi, inače bi sve vjerovatno drugačije završilo. Onda sam nekako uspio, ne gledajući u ekrean, da isčupam kablove iz utičnice. I sada sa ove distance kada se sjetim tog događaje i te gluposti koju sam vidio svojim očima niz kičmu mi prolazi neka jeza. Zbog toga vas molim da u slučaju da ipak želite da odgledate dati film ispratite sigurnosni protokol koji sam u najboljoj namjeri napisao.

Sigurnosni protokol;

1. Pripremljeni film uzmite i obradite u nekom od programa za obradu video datoteka tako što će te ga podjeliti na dva djela. Prvi dio ćete gledati a drugi probajte sakriti u svom računaru negdje gdje se niko ne bi sjetio da ga traži, naravno obavezno ga napravite skrivenim da nebi slučajno naletjeli na njega. Razlog tome je da ako ga odgledate čitavog i pored svih sigurnosnih mjera vjerovatno nećete preživjeti.

2. Ako već imate odgovarajuće titlove za ovaj film "IZBIRIŠITE IH". Pronađite titlove od nekog "Tarantinovog" filma i njih upotrebite. Ti titlovi će vas držati zbunjenim barem neko vrjeme zbog svih gluposti i šuplje priče koja je u njima i vi ćete mnogo manje pažnje posvetiti filmu.

3. Svo vatreno i hladno oružje obavezno odnesite do najbliže rjeke i bacite ga s' mosta u vodu. Ako niste u mogućnosti da to učinite onda ga negdje zaključajte. Ključ dajte nekome da ga proguta jer bi ste u odsudnom momentu mogli da ga namolite da vam ga vrati. Ni slučajno nemojte sami da progutate ključ jer bi mogli da golim rukama razderete svoju utrobu i tako dođete do ključa.

4. Film gledati sjedeći na nekom mekom komadu namještaja bez oštrih ivica.Svezati se lisima ili kakvim priručnim materijalom koji ne možete odvezati za taj isti komad namještaja. Provjeriti da li postoji ikakva mogućnost da tako svezani negdje glavom dokačite zid.

5. Nekoliko sati prije samog gledanja popiti barem jednu kutiju nekakvih tableta za smirenje. Moj predlog su "Trodoni" u kombinaciji sa kakvim alkoholom. Tako se možda oduzmete prije ili u toku samog gledanja filma što može da bude spasonosna kombinacija.

6. Ako kojim slučajem ipak preživite i u nekom momentu se prenete iz tog ubitačnog transa, odmah ali odmah idite kod psihijatra jer nije poznato kakve sve posljedice i nus pojave mogu da nastupe.

P.S. I pored svega napisanog još jednom vas upozoravam da ljudski um nije sposoban da obradi ovakvu glupost i da ćete i ako preživite vjerovatno imati nekakve trajne posledice.

SRETNO !!!

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 21:57
Guma koja ima telepatske moci- ovako nesto bolesno ni ja ne bih mogao izmisliti....
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 23:16
Pogledah trejler i već mi nije bilo dobro. Odgledam li ceo film, moraću da zakupim parcelu na NBG-u. Confused

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 23:50
Meni ovaj trailer deluje smešno. Šteta što nije prezervativ u pitanju koji napada ljude.    

Džinovska sisa je već viđena kod Vudi Alena.    

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2018 u 10:57
Iskreno - ako je ovo moglo proći (https://www.imdb.com/title/tt0069005/?ref_=fn_tt_tt_46), onda sve može.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2018 u 11:58
Nisam gledao i ne planiram, ali evo šta piše u jednom komentaru ispod trejlera, valjda ima neki smisao: LOL

"The movie interpretes the movie companies. The officer at the beginning is a high up man that gives
the orders to other people. The pale man with the bike is his 'servant' and does anything. The people
spectating are regular movie goers that easily get poisoned by the crap that the movie industry puts
out. The old man in the wheel chair represents a critic that isn't fooled into taking the poison. At the
end, the tire turns into a tricycle and that is the same idea being reproduced. The tricycle then
gathers an army of tires an goes to Hollywood to mass produce that idea again and again''.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2018 u 13:23
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Nisam gledao i ne planiram, ali evo šta piše u jednom komentaru ispod trejlera, valjda ima neki smisao: LOL

"The movie interpretes the movie companies. The officer at the beginning is a high up man that gives
the orders to other people. The pale man with the bike is his 'servant' and does anything. The people
spectating are regular movie goers that easily get poisoned by the crap that the movie industry puts
out. The old man in the wheel chair represents a critic that isn't fooled into taking the poison. At the
end, the tire turns into a tricycle and that is the same idea being reproduced. The tricycle then
gathers an army of tires an goes to Hollywood to mass produce that idea again and again''.
Ako se potrudiš, možeš u reklami za Pampers naći neku simboliku i  predstavti ju kao nešto uzvišenije. Gledao sam film još kad je izašao, i čitao sam tada šta je izjavio sam režiser na nekom festivalu gdje je film učestvovao. Ni on sam taj film nije shvatao ozbiljno. To je mali neozbiljni filmić koji ne bi trebao biti ni analiziran a ni ismijavan.

Gore od toga su filmovi koji su besmisleni a trude se da se pretstave kao neka umjetnost tipa onaj Holy Motors i neki drugi kojih ne mogu sad da se sjetim. Meni je ovaj bio čak smiješan u par navrata. Najbolje kad se guma zaljubi, a djevojka ne obraća pažnju na nju pa guma pati. LOL

There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
rozanik View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rozanik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 06:45
Ljudi, pa valjda shvatate da kada takozvani šerif izlazi iz kola i priča o filmovima i onom (bez ratloga)
da je i film napravljen bez razloga....
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 09:31
Iskreno, ja se ni ne sjećam šta je pričao šerif, davno sam gledao. A Eden reče da nije ni gledao. A da je gledao, vidio bi i on da je film za*ebancija.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 20:09
Video sam (u traileru) scenu kad se guma tušitra, ali "zaljubljena guma" je odličan razlog za gledanje ove komedije-horor.    

* čini mi se da čuo ili pročitao komentar(e) o ovom ostvarenju ali kakve i gde, nisam siguran. Verovatno negativne.    

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2018 u 21:50
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Iskreno, ja se ni ne sjećam šta je pričao šerif, davno sam gledao. A Eden reče da nije ni gledao. A da je gledao, vidio bi i on da je film za*ebancija.

Dovoljno je videti i trailer da se zna da je zajebancija. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.