Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Papillon (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Papillon (2017)

Papillon

Papillon (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Leptir

Godina:

2017

Žanr:

biografski, drama, kriminalistički, avantura

Trajanje:

133 min

Režija:

Michael Noer

Scenarij:

Henri Charrière
, Lorenzo Semple Jr.
, Dalton Trumbo
, Aaron Guzikowski

Glavne uloge:

Attila Árpa
  >  Ship Deck Guard
Ian Beattie
  >  Toussaint
Christopher Fairbank
  >  Jean Castili
Tommy Flanagan
  >  Masked Breton
Gilly Gilchrist
  >  Ship Hold Guard
Renne Gjoni
  >  Orderly
Charlie Hunnam
  >  Henri 'Papillon' Charrière
Yorick van Wageningen
  >  Warden Barrot
Nicholas Asbury
  >  Commandant
Rami Malek
  >  Louis Dega
Eve Hewson
  >  Nenette
Joel Basman
  >  Maturette
Michael Socha
  >  Julot
Roland Møller
  >  Celier
Joe David Walters
  >  Police Inspector
Paul Leonard Murray
  >  Orderly (as Paul Murray)
Jason Ryan
  >  Accountant
Brian Vernel
  >  Guittou
Nina Senicar
  >  Leper Woman
David Stoller
  >  Police Inspector
Damijan Oklopdzic
  >  Doorman
Fernanda Diniz
  >  Guajiro Indian
Sladjana Biljman
  >  Motel Landlord
Mark Robert Pullen
  >  Ship Hold Guard (as Mark Pullen)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Papillon (2017)
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2018 u 09:35
Prevod je najavio Gale ✨
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2018 u 16:19
Bleda fleka originalnog filma, nažalost. Posebno kraj tj. ne adekvatno ostrvo sa preblagim morem koje glumi okean i nemoguć pejzaž za bekstvo i samim tim sprdnja sa završnom scenom koja je meni najupečatljivija iz originalnog filma koji sam odgledao kao klinac poodavno (80-tih) i do dana današnjeg zapamtio do tančina!!! Smešno šta se radi u nedostatku love i težnje da se uštedi. Inače Beograd i Karađorđeva su glumili Pariz. što je meni bilo drago a CG i Malta, Francusku Gvajanu!?!? Ovo drugo da nije smešno, bilo bi tužno.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2018 u 17:24
Posto nisam gledao original , meni je ok !
Na vrh
tsbn View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tsbn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2018 u 19:16
ovo je kao da bob rock uzme tempere i naslika mona lizu... kako su uopšte došli do prava da snime rimejk i skrnave remek delo hofmana i mekkvina?
Na vrh
PedjaK View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PedjaK Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2018 u 14:58
Gledljiv, međutim bleda kopija originala.
Na vrh
amir.mira View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amir.mira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2018 u 17:15
odllično odrađen rimejk, preporuka za pogledati, uživajte...
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2018 u 12:30
Od mene ocena jedva 5/10, veoma bleda kopija. Preporučujem da ipak pogledati ovaj novi Papillon, ali samo ako niste gledali staru verziju filma.
Na vrh
TheMancic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheMancic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2018 u 11:50
Odlican je film.
Na vrh
srborus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srborus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2018 u 16:30
takodje,meni je odličan a iz 73 je klasik....
Na vrh
boron View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj boron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2018 u 16:38
Ne razumem zasto su uopste pravili rimejk tako dobrog klasicnog filma?! Originalnu verziju mozete da gledate vise puta sa zadovoljsvom a ovu?Tesko da ce neko pogledati ponovo!Potpuno nepotrebno tracenje talentovanih glumaca!
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2018 u 19:01
Nije loš, ali nije ni blizu originalu. Jest da sam bio popriličan balavac kad sam gledao original pa bi se moja zapanjenost filmom mogla objasniti i time, ali upravo zbog toga ću ponovo pogledati kombinaciju McQueen/Hoffman, ne bih li se uvjerio da sam u pravu. No, ova nova verzija može proći kao jednoratna zabava, koju teško da čete imati želju reprizirati.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2018 u 22:28
Od mene 6,5/10
Na vrh
Whitesnake Rock View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Whitesnake Rock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2018 u 01:50
Uglavnom ima dosta nasih glumaca i ostalih ljudi koji su radili na tom filmu i snimalo se na prostoru bivse jugoslavije
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2018 u 13:10
Glavni glumac (Charlie Hunnam) odglumio veoma dobro ali ostali slabo. Od filma koji traje 2h30m napravili rimejk koji traje 2h i to je problem.Previše je film nekako ubrzan sa radnjom filma,dijalozi veoma kratki a izlivi osećanja,emocija,... veoma neubedljivi. U današnje vreme sve filmove prave na brzinu da bi što pre ostvarili neku zaradu, a onda se to katastrofalno odrazi na sam kvalitet filma.
Na vrh
VLL72 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VLL72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2018 u 14:12
Bleda fleka originalnog filma, nažalost. Posebno kraj tj. ne adekvatno ostrvo sa preblagim morem koje glumi okean i nemoguć pejzaž za bekstvo i samim tim sprdnja sa završnom scenom koja je meni najupečatljivija iz originalnog filma koji sam odgledao kao klinac poodavno (80-tih) i do dana današnjeg zapamtio do tančina!!! Smešno šta se radi u nedostatku love i težnje da se uštedi. Inače Beograd i Karađorđeva su glumili Pariz. što je meni bilo drago a CG i Malta, Francusku Gvajanu!?!? Ovo drugo da nije smešno, bilo bi tužno.
Samo Zvezda!!!
Na vrh
marina-budimir View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marina-budimir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2018 u 22:10
Bez obzira na sve navedeno u recenziji ili komentarima, radije ću ponovo pogledati originalnu verziju. Uvijek sam skeptična kada se radi remake nečega što je postiglo uspjeh. Isto tako je postao običaj od uspješnih filmova raditi serije. Najčešće sve to bude razvodnjeno nepotrebnim detaljima. U svakom slučaju , pa i u slučaju Papillona mislim da je težnja samo zarada i možda promocija nekih glumačkih "zvijezda".Ekranizacije knjiga ponekad znaju iznenaditi, ali opet najčešće razočaraju one koji su prvo čitali knjigu. Dakle, moj  zaključak je da ono što je bilo dobro u nekom obliku treba takvo i ostaviti. 
marina
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2018 u 22:58
......"Ovaj film je možda snimljen za nove generacije, no i oni bi bolje prošli da pogledaju prvu verziju, onu iz 1973 godine. To je, ujedno, i moja preporuka, pogledajte verziju iz 1973 godine."...
Na vrh
troad View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj troad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2018 u 00:43
Bese li neka pozitivna preporuka u ovim recenzijama?
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2018 u 06:59
Hmmm...da. Od mojih 10, svega je 9 pozitivnih, no računa se uvijek samo zadnja...Cool
Na vrh
nanny6665 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nanny6665 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 20:23
Moja ocijena za film bi bila 7/10...Svakako se isplati pogledati film
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.