Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Halloween (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Halloween (2018)

Halloween

Halloween (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

NOĆ VJEŠTICA

Godina:

2018

Žanr:

kriminalistički, triler, horor

Trajanje:

106 min

Režija:

David Gordon Green

Scenarij:

John Carpenter
, David Gordon Green
, Debra Hill
, Danny McBride
, Jeff Fradley

Glavne uloge:

Jamie Lee Curtis
  >  Laurie Strode
Will Patton
  >  Officer Hawkins
Haluk Bilginer
  >  Dr. Sartain
Nick Castle
  >  Michael Myers
James Jude Courtney
  >  The Shape
Judy Greer
  >  Karen Strode
Toby Huss
  >  Ray
Miles Robbins
  >  Dave
Jefferson Hall
  >  Aaron Korey
Rhian Rees
  >  Dana Haines
Dylan Arnold
  >  Cameron Elam
Virginia Gardner
  >  Vicky
Andi Matichak
  >  Allyson
Drew Scheid
  >  Oscar
Jibrail Nantambu
  >  Julian

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Halloween (2018)
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2017 u 17:28
ovo jedva cekam...obozavam moju Jamie Lee Curtis
Na vrh
direktnojug View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj direktnojug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 14:16
Ovaj čova je neuništiv !
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2018 u 23:29

Žanr: Horror
Zemlja: SAD 
Režija: David Gordon Green
Scenario: John Carpenter, Jeff Fradley

Glavne uloge:
Judy Greer ... Karen Strode
Jamie Lee Curtis ... Laurie Strode
Virginia Gardner ... Vicky
Nick Castle ... Michael Myers

Opis:

“Noć veštica 2018” radnju smešta četiri decenije nakon prvog dela. Lori, njena ćerka i unuka imaju zadatak da se obračunaju sa još jednim Majklovim povratkom. Novi film je rađen kao delimičan rimejk H20 iz 1998.

Ažurirao Stole Haringa - 07.Lipanj/Jun.2018 u 03:00
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2018 u 15:11
Razumem da hoće obeležiti 40godišnjicu jednog od najboljih filmova tog žanra, ali ne razumem što nisu napravili pravi remake, a ne nastavak ili delimično remake H20, što mi je još luđe. Veliki sam fan ovog serijala i jedva čekam. 

Samo mi nije jasno koliko će MM imati godina, 60 LOLLOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2018 u 17:42

Po nekim mojim saznanjima ovo će biti poslednji put da se Majkl pojavljuje u serijalu. Ovo je verovatno poslednji Halloween koji ćemo gledati. Za lika poput Majkla uvek će se naći zamena, za gospođu Kertis teško. Bez njih dvoje ovo ne bi bilo to što jeste.

Videće se još kad se film pojavi.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2018 u 01:39
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2018 u 06:20
Obraduje me svako vraćanje ovoj franšizi, ovoga puta čak verujem da će film biti interesantan.
Na vrh
hater View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hater Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2018 u 20:18
bit ce ovo zanimljivo
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2018 u 22:18

Ovo Karpenter nit je reziro nit je piso scenario. Al aj nek ide u... ovaj, khm, dacu mu sansu i pogledacu.
Ali na prvo nesolicitarno odstupanje od originala... GASIM.

It's HaaallOOOweeenn... toooOoOoOOOOOO

NIGHT!
Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2018 u 16:01
Čim bude u bioskopu, odmah idem da gledam!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2018 u 17:46
Ko ima love, to (bioskop) je dobra ideja, važi ionako za većinu filmova, no sa Halloween filmovima je zbilja praznik. Čak i drugi i onaj H20 (da li je to sedmi deo, da ne računam sada) su mi bili pravi užitak u tami bioskopske sale, od ovog bih svakako očekivao sjajno bioskopsko iskustvo.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2018 u 12:19

Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2018 u 14:52
Pošto će za par dana i Noć Vjetica, a ja bolestan, pa reko da pogledam sve dijelove. Upalim prvi dio neki dan i jedva izdržim do kraja. Ok, znam, film udario "temelje" za slasher horor u naredne 103 godine, ali danas mi taj film izgleda tako glupo da ja nisam mogao vjerovati. Kao prvo, priča počinje glupo. Dječak ubija svoju sestru, ode u ludnicu, pobjegne iz ludnice i počinje ubijati. Najjače u svemu je bijeg iz ludnice. Gdje je naučio voziti auto? Zašto je ubio sestru? Da smo u prvih pola sata filma imali objašnjenje pozadine života Majkla Majersa, a ne retardirani dijalog napaljenih tinejdžera, ovo bi bio klasik koji bi dobro ostario sa godinama i imao smisla. Ovako je (po mom mišljenju) ovo žešća glupost, da se tako izrazim. Film koji je loše ostario sa godinama. Mislim, lik popuši 5 metaka i ništa?! Zlo nikad ne umire? Ova franšiza je trebala davnih dana da se upokoji. Eto, morao sam izbaciti to iz sebe. Sad mi je lakše,
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2018 u 15:19
potpuno te razumijem brate AdmireLOLLOL  
Na vrh
mephisto1985 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mephisto1985 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2018 u 16:17
Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Pošto će za par dana i Noć Vjetica, a ja bolestan, pa reko da pogledam sve dijelove. Upalim prvi dio neki dan i jedva izdržim do kraja. Ok, znam, film udario "temelje" za slasher horor u naredne 103 godine, ali danas mi taj film izgleda tako glupo da ja nisam mogao vjerovati. Kao prvo, priča počinje glupo. Dječak ubija svoju sestru, ode u ludnicu, pobjegne iz ludnice i počinje ubijati. Najjače u svemu je bijeg iz ludnice. Gdje je naučio voziti auto? Zašto je ubio sestru? Da smo u prvih pola sata filma imali objašnjenje pozadine života Majkla Majersa, a ne retardirani dijalog napaljenih tinejdžera, ovo bi bio klasik koji bi dobro ostario sa godinama i imao smisla. Ovako je (po mom mišljenju) ovo žešća glupost, da se tako izrazim. Film koji je loše ostario sa godinama. Mislim, lik popuši 5 metaka i ništa?! Zlo nikad ne umire? Ova franšiza je trebala davnih dana da se upokoji. Eto, morao sam izbaciti to iz sebe. Sad mi je lakše,

Newsflesh: ovo je filmWink
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2018 u 16:24
Originalno postovano od strane mephisto1985 mephisto1985 piše:

Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Newsflesh: ovo je filmWink

Da, veoma glup film.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2018 u 16:30
Gledao sam Halloween pre nekoliko dana po 20+ put, ali prvi u 2160p i dalje tvrdim da je ovo odličan film. Glup ili.... kakogod, ovo je masterpiesce i ne može me niko ubediti u drugačije, kao i što ja neću nikoga pokušati ubediti u drugačije mišljenje ... 
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
mirelovac View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj mirelovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2018 u 17:52
Remek djelo ondašnje kinematografije i najbolji horrror svih vremena (po mom ukusu), a sve je objašnjeno u Hallowen V - Prokletstvo Majkla Majersa, i ko ga je naučio da vozi, i ko mu je pomogao da pobegne iz udnice, i zašto radi to što radi! A Carpenter je jedan od najomiljenijih režisera svih vremena, pored Hičkoka!
spartacus
Na vrh
mrele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2018 u 17:58
Koja je nagrada?
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2018 u 18:05
Originalno postovano od strane mirelovac mirelovac piše:

Remek djelo ondašnje kinematografije i najbolji horrror svih vremena (po mom ukusu), a sve je objašnjeno u Hallowen V - Prokletstvo Majkla Majersa, i ko ga je naučio da vozi, i ko mu je pomogao da pobegne iz udnice, i zašto radi to što radi! A Carpenter je jedan od najomiljenijih režisera svih vremena, pored Hičkoka!

Sve su oni to lijepo upakovali i nastavili musti pare na fransizi, ali poenta je da je prvi dio bio jednostavno "lazy writing", uradjen zbrda-zdola. Sta su oni kasnije sve napakovali je nebitno. Cak je serijal postajao bolji svakim dijelom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.