Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Halloween (2018)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=87672
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 15:27
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Halloween (2018)
Objavio: banisa2006
Tema: Halloween (2018)
Datum objave: 28.Prosinac/Dec.2017 u 17:28
ovo jedva cekam...obozavam moju Jamie Lee Curtis

Odgovori:
Objavio: direktnojug
Datum objave: 30.Prosinac/Dec.2017 u 14:16
Ovaj čova je neuništiv !

Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 06.Lipanj/Jun.2018 u 23:29

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj1_ebx-7_bAhXJd5oKHeQlD7UQFgg7MAE&url=https%3A%2F%2Fwww.imdb.com%2Ftitle%2Ftt1502407%2F&usg=AOvVaw11ZvGy_pQsNg6snCtcBU3F" rel="nofollow - IMDB

Žanr: Horror https://www.imdb.com/genre/Western?ref_=tt_ov_inf" rel="nofollow - Zemlja: SAD 
Režija: David Gordon Green
Scenario: John Carpenter, Jeff Fradley

Glavne uloge:
Judy Greer ... Karen Strode
Jamie Lee Curtis ... Laurie Strode
Virginia Gardner ... Vicky
Nick Castle ... Michael Myers

Opis:

“Noć veštica 2018” radnju smešta četiri decenije nakon prvog dela. Lori, njena ćerka i unuka imaju zadatak da se obračunaju sa još jednim Majklovim povratkom. Novi film je rađen kao delimičan rimejk H20 iz 1998.

Objavio: AcaNDr
Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2018 u 15:11
Razumem da hoće obeležiti 40godišnjicu jednog od najboljih filmova tog žanra, ali ne razumem što nisu napravili pravi remake, a ne nastavak ili delimično remake H20, što mi je još luđe. Veliki sam fan ovog serijala i jedva čekam. 

Samo mi nije jasno koliko će MM imati godina, 60 LOLLOL

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Datum objave: 07.Lipanj/Jun.2018 u 17:42

Po nekim mojim saznanjima ovo će biti poslednji put da se Majkl pojavljuje u serijalu. Ovo je verovatno poslednji Halloween koji ćemo gledati. Za lika poput Majkla uvek će se naći zamena, za gospođu Kertis teško. Bez njih dvoje ovo ne bi bilo to što jeste.

Videće se još kad se film pojavi.

Datum objave: 07.Rujan/Sep.2018 u 01:39

Objavio: puppet_master
Datum objave: 26.Rujan/Sep.2018 u 06:20
Obraduje me svako vraćanje ovoj franšizi, ovoga puta čak verujem da će film biti interesantan.

Objavio: hater
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2018 u 20:18
bit ce ovo zanimljivo

Objavio: LesaRad
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2018 u 22:18

Ovo Karpenter nit je reziro nit je piso scenario. Al aj nek ide u... ovaj, khm, dacu mu sansu i pogledacu.
Ali na prvo nesolicitarno odstupanje od originala... GASIM.

It's HaaallOOOweeenn... toooOoOoOOOOOO

NIGHT!

Objavio: Gewehr98
Datum objave: 29.Rujan/Sep.2018 u 16:01
Čim bude u bioskopu, odmah idem da gledam!

Datum objave: 29.Rujan/Sep.2018 u 17:46
Ko ima love, to (bioskop) je dobra ideja, važi ionako za većinu filmova, no sa Halloween filmovima je zbilja praznik. Čak i drugi i onaj H20 (da li je to sedmi deo, da ne računam sada) su mi bili pravi užitak u tami bioskopske sale, od ovog bih svakako očekivao sjajno bioskopsko iskustvo.

Datum objave: 06.Listopad/Oct.2018 u 12:19

Objavio: adm1r
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 14:52
Pošto će za par dana i Noć Vjetica, a ja bolestan, pa reko da pogledam sve dijelove. Upalim prvi dio neki dan i jedva izdržim do kraja. Ok, znam, film udario "temelje" za slasher horor u naredne 103 godine, ali danas mi taj film izgleda tako glupo da ja nisam mogao vjerovati. Kao prvo, priča počinje glupo. Dječak ubija svoju sestru, ode u ludnicu, pobjegne iz ludnice i počinje ubijati. Najjače u svemu je bijeg iz ludnice. Gdje je naučio voziti auto? Zašto je ubio sestru? Da smo u prvih pola sata filma imali objašnjenje pozadine života Majkla Majersa, a ne retardirani dijalog napaljenih tinejdžera, ovo bi bio klasik koji bi dobro ostario sa godinama i imao smisla. Ovako je (po mom mišljenju) ovo žešća glupost, da se tako izrazim. Film koji je loše ostario sa godinama. Mislim, lik popuši 5 metaka i ništa?! Zlo nikad ne umire? Ova franšiza je trebala davnih dana da se upokoji. Eto, morao sam izbaciti to iz sebe. Sad mi je lakše,

-------------

Objavio: cersei
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 15:19
potpuno te razumijem brate AdmireLOLLOL  

Objavio: mephisto1985
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 16:17
Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Pošto će za par dana i Noć Vjetica, a ja bolestan, pa reko da pogledam sve dijelove. Upalim prvi dio neki dan i jedva izdržim do kraja. Ok, znam, film udario "temelje" za slasher horor u naredne 103 godine, ali danas mi taj film izgleda tako glupo da ja nisam mogao vjerovati. Kao prvo, priča počinje glupo. Dječak ubija svoju sestru, ode u ludnicu, pobjegne iz ludnice i počinje ubijati. Najjače u svemu je bijeg iz ludnice. Gdje je naučio voziti auto? Zašto je ubio sestru? Da smo u prvih pola sata filma imali objašnjenje pozadine života Majkla Majersa, a ne retardirani dijalog napaljenih tinejdžera, ovo bi bio klasik koji bi dobro ostario sa godinama i imao smisla. Ovako je (po mom mišljenju) ovo žešća glupost, da se tako izrazim. Film koji je loše ostario sa godinama. Mislim, lik popuši 5 metaka i ništa?! Zlo nikad ne umire? Ova franšiza je trebala davnih dana da se upokoji. Eto, morao sam izbaciti to iz sebe. Sad mi je lakše,

Newsflesh: ovo je filmWink

Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 16:24
Originalno postovano od strane mephisto1985 mephisto1985 piše:

Originalno postovano od strane adm1r adm1r piše:

Newsflesh: ovo je filmWink

Da, veoma glup film.

-------------

Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 16:30
Gledao sam Halloween pre nekoliko dana po 20+ put, ali prvi u 2160p i dalje tvrdim da je ovo odličan film. Glup ili.... kakogod, ovo je masterpiesce i ne može me niko ubediti u drugačije, kao i što ja neću nikoga pokušati ubediti u drugačije mišljenje ... 

-------------
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Objavio: mirelovac
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 17:52
Remek djelo ondašnje kinematografije i najbolji horrror svih vremena (po mom ukusu), a sve je objašnjeno u Hallowen V - Prokletstvo Majkla Majersa, i ko ga je naučio da vozi, i ko mu je pomogao da pobegne iz udnice, i zašto radi to što radi! A Carpenter je jedan od najomiljenijih režisera svih vremena, pored Hičkoka!

-------------
spartacus

Objavio: mrele
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 17:58
Koja je nagrada?

Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 18:05
Originalno postovano od strane mirelovac mirelovac piše:

Remek djelo ondašnje kinematografije i najbolji horrror svih vremena (po mom ukusu), a sve je objašnjeno u Hallowen V - Prokletstvo Majkla Majersa, i ko ga je naučio da vozi, i ko mu je pomogao da pobegne iz udnice, i zašto radi to što radi! A Carpenter je jedan od najomiljenijih režisera svih vremena, pored Hičkoka!

Sve su oni to lijepo upakovali i nastavili musti pare na fransizi, ali poenta je da je prvi dio bio jednostavno "lazy writing", uradjen zbrda-zdola. Sta su oni kasnije sve napakovali je nebitno. Cak je serijal postajao bolji svakim dijelom.

-------------

Objavio: Luka021
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 18:29
11 :)

Objavio: cersei
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 18:48
Originalno postovano od strane mrele mrele piše:

Koja je nagrada?
nagrada: sado-mazo kit za početnike 
kao i svim ostalim nagradnim igrama na sajtu, takav nam je sponzorLOLLOL

Objavio: mirelovac
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2018 u 19:42
Dobro, sve je stvar ukusa!Wink

-------------
spartacus

Objavio: Killagain
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2018 u 14:09
bla bla bla bla bla.....koga zabole. koja je bre nagrada??

Objavio: robin12345
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2018 u 14:19
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

Originalno postovano od strane mrele mrele piše:

Koja je nagrada?
nagrada: sado-mazo kit za početnike 
kao i svim ostalim nagradnim igrama na sajtu, takav nam je sponzorLOLLOL

Tko ne zna čitat evo slika, ja dobio prvi kit(u). Čuvam je za svoj prvi kontakt uživo s Cersei, pa da je isprobamo kako Bog zapovijedaLOL

Objavio: MooWeeMan
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 14:57
Otvorio sam profil samo da komentiram ovu recenziju. Već neko vrijeme čitam "recenzije" autora IgaBiva, i često se mislim ima li on pojma o čemu piše, pa pustim jer, ajde... Ali ovaj put moram komentirati neznanje o temi o kojoj piše. Ako već misliš kritizirati kompletnu franšizu onda barem pogledaj KOMPLETNU franšizu, pa seri koliko hoćeš, ali kritizirati nešto s potpuno krivim argumentima, s kojima samo pokazuješ da zapravo nemaš pojma o čemu pišeš je potpuno loše, neprofesionalno, i po meni krajnje jadno. Ako već pišeš rezenziju filma koji je dio franšize o kojoj nemaš pojma, onda rezenziraj objektivno samo taj film, a ostale ne spominji. Ne znati kako Michael još ima svoju glavu nakon H20, ali srati o tome - glupo. Ne znati kako se film nastavlja na što, i ne poznavati sve timeline-ove franšize, ali srati o tome je - glupo. Ispričavam se svima ako sam dosadan, ali me toliko naživciralo da sam morao.

Objavio: IgaBiva
Datum objave: 30.Listopad/Oct.2018 u 15:28
Internet sve trpi, pa I ovakve postove koji nista NE kazuju osim licnog animoziteta... Nije vredno timeline...

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 00:39

Mislim da ne moram da objašnjavam zašto ne učestvujem u nagradnim igrama.

Iga radi nezahvalan rudarski posao onako kako zna i ume. Čitam vesti koje postavi, recenzije izbegavam. Ništa lično, trudim se da izbegnem svačiju recenziju pre gledanja filma / serije.

Objavio: Sodom
Datum objave: 04.Studeni/Nov.2018 u 13:45
Najbrutalniji "Halloween" do sada! Nisam brojao žrtve Michaela Myersa, ali mislim da je sada postavio rekord i da se po tome približio "kolegi" Jasonu Voorheesu.  Sve u svemu, solidan film, alii je ipak pomalo iza H20 , naravno, originala.
Što se tiče mrzitelja i pljuvača ove franšize i ovog žanra, neka slobodno u svojim prćijama gledaju svoje Sailormoonove i ne "štrcaju otrov" unaokolo, jer niko od ljubitelja slashera ne pljuje po njihovim omiljenim "umjetničkim djelima".

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2018 u 00:49
Prijevod je uradio : Velo_7 👍 Prijevod je najavio Arbok ⚡

Objavio: skype6
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2018 u 16:40
Sta znam, klasika...sve u svemu, ne moze da omane!

Objavio: VladBetMi71
Datum objave: 11.Prosinac/Dec.2018 u 19:17
Iskreno,nista narocito.Hvala za prevodu.

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 14.Prosinac/Dec.2018 u 15:46
Vece smece od filma ove godine nisam gledao.

Objavio: robin12345
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2018 u 12:31
Meni ovo puno slabije od H2O...U stvari, osim novaca na blagajnama ne znam zašto je ovaj film snimljen. Da se razumijemo, da NIKADA nije snimljen nijedan film iz franšize Halloween, onda bi ovaj film bio korektan. Ovako, spada u meni posve neinteresantne "obrade" iliti remakove filmova koji su obilježili jednu epohu. Carpenter je car. Pisao je sve, snimio sve. Od montaže do genijane muzike...

Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2018 u 15:56
aaaa, mislim da grešiš. Da nikada u  niukakvom ludilo (a ne mogu to zamislim) nije snimljen nijedan film iz ove franšize ovaj halloween ne bi zaradio ni pišljivi cvonjak, ne zato što nije dobar, nego zato što je samo jedan u nizu takvih filmova. Ovako, zahvaljujući svojoj slavi, ovaj film je dobro prošao. 

-------------

- Armin van Buuren

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 23.Prosinac/Dec.2018 u 20:27
Ja sam ovdje samo da preuzmem nagradu.

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Objavio: amir.mira
Datum objave: 26.Prosinac/Dec.2018 u 17:28
Muzika, način na koji se stvara atmosfera, čitav film vraća me u milje ondašnjeg filma, koji je bio u ono vreme klasa i neprevaziđen horor sa visokom ocenom, ovaj današnji mi evocira uspomene i osvežava prošlost, dobar film...

Objavio: gogo75
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2019 u 09:04
Vrlo dobar film.

-------------
napadnajboljaobrana kako za koga

Objavio: krlle44
Datum objave: 10.Sijecanj/Jan.2019 u 12:35
Mene je film razočarao na punoj crti. Slabo odrađen posao glumaca i skroz nelogičan film. Sretan sam što nisam išao u kino. Loše. Pozzzz

Objavio: Freak37
Datum objave: 14.Sijecanj/Jan.2019 u 00:40
Veliki pomak u odnosu na delove koji su izlazili poslednjih godina. Tako da ovaj deo je ok !

Objavio: Black Raven
Datum objave: 13.Veljaca/Feb.2019 u 13:43
Dobar film, kvalitetan nastavak. Mnogo krvav film, ali nema baš nekih strašnih scena. Preporuka i ocena 6,5/10

Objavio: beogradski
Datum objave: 03.Svibanj/May.2019 u 01:17
Dobar film. Naravno da ne moze da izadje na crtu prvencu. Uvek je prvi deo i najbolji. Jedino film Young Guns je drugi deo istog kvaliteta kao i prvi i zaista ne mogu se setiti jos nekog. E, mozda Terminator. A sto se tice Noc vestica iz 2018, jos jednom da se ponovim, dobar film ali nista vise od toga. Muzika je kultna kao i film i lik Majkl Majersa, ali mislim da treba staviti tacku i ne dirati vise. I naravno, Majkl Majers je kud ikamo kultniji nego Fredi Kruger ili Dzejson iz Petak 13. Poprilicno bih se slozio sa onim sto je napisao Stole Haringa i Black Raven. I dodao da u ovom 2018 manjka napetosti kao u prvencu.

Datum objave: 04.Svibanj/May.2019 u 01:30

Znam kako je to, ne može se ćovek svega setiti. Drugi nastavak Pobesnelog Makse, Prljavog Harija ili Kuma su dobri primeri kako sve to treba da izgleda. Bonda ne računam, on je ionako bio i postao dobro zezanje sa skupimk kolicima i cicama.

Film sam posejao negde a on ćuti i ne javlja se. Hvala na podsećanju, gledaće se iduće nedelje.

Objavio: Wida
Datum objave: 04.Svibanj/May.2019 u 17:42
Ostvarenje iznad očekivanja.Jamie Lee Curtis odlična.

Od mene 7/10.

Objavio: dzindzin16
Datum objave: 06.Sijecanj/Jan.2021 u 18:16
Prvi deo je legenda horora.Dan danas ga mogu pogledati, takodje sa uzitkom.Ovo nema veze sa tom atmosferom, jezom i sta sve vec.Cak sam drugi deo filma ubrzavao, cisto da vidim sta ce to biti na kraju.I kraj je tja.Ljubitelji slesera ce biti zadovoljni.Ljubitelji PRAVOG I PRVOG, razocarani, garantujem.

Datum objave: 20.Svibanj/May.2021 u 14:12
Džaba svega, David Gordon Green inače a i ovde zna šta radi, odlučio se za evociranje prvog filma, ambijenta, bez demistifikacije Myersa (po meni, dokle god se ne upetljava u kakva objašnjenja, nade ima), poigravao se ulogama lovca i lovine...i sve je to lepo i krasno, zbilja nemam zamerki kako se prišlo pa i uradilo koješta ovde.

No film mi ostaje bezličan, nije mi bilo stalo ni do koga, napetost je povremeno možda i prisutna, vidim ali ne osetim, ne dopire išta do mene. Gledah ga dva puta zapravo, upravo jer me je kopkalo šta je to što fali, obično znam šta mi smeta, suviše volim Myers univerzum da bih ga otpisao. Odgovor nisam dobio, idemo dalje.
Ove godine ćemo imati drugi film u zamišljenoj novoj trilogiji (ko će ga znati kako se u stvari naziva naprasni trodelni nastavak originalnog filma, kao da prethodnih, koliko, 6-7 nastavaka, + dva Roba Zombija, ne postoje...🤭)

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk