Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Venom (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Venom (2018)

Venom

Venom (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

112 min

Režija:

Ruben Fleischer

Scenarij:

Scott Rosenberg
, Kelly Marcel
, Todd McFarlane
, Jeff Pinkner
, David Michelinie

Glavne uloge:

Woody Harrelson
  >  Cletus Kasady
Melora Walters
  >  Homeless Woman Maria
Tom Hardy
  >  Eddie Brock
Tom Hardy
  >  Venom
Peggy Lu
  >  Mrs. Chen
Chris O'Hara
  >  Astronaut JJ Jameson, III
Wayne Pére
  >  Dr. Emerson
Michelle Williams
  >  Anne Weying
Reid Scott
  >  Dr. Dan Lewis
Michelle Lee
  >  Malaysia EMT
Michelle Lee
  >  Riot Host
Riz Ahmed
  >  Carlton Drake
Riz Ahmed
  >  Riot
Scott Haze
  >  Security Chief Roland Treece
Jenny Slate
  >  Dr. Dora Skirth
Sope Aluko
  >  Dr. Collins
Malcolm C. Murray
  >  Lewis Donate
Kurt Yue
  >  Mission Control Translator

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Venom (2018)
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2018 u 01:50

Žanr: akcija, horor, SF
Zemlja: SAD
Režija: Ruben Fleischer
Scenario: Kelly Marcel, Will Beall

Glavne uloge:
Tom Hardy ... Eddie Brock / Venom
Michelle Williams ... Anne Weying
Woody Harrelson

Opis:
Eddie Brock je fotoreporter kome se život menja kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje deo laboratorijske priče, postaje Venom!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2018 u 07:05
Na vrh
dajan1998 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajan1998 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2018 u 23:01
Film koji ce najvise zaraditi u 2018 godini od kino ulaznica u to sam siguran ..
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 09:33
Originalno postovano od strane dajan1998 dajan1998 piše:

Film koji ce najvise zaraditi u 2018 godini od kino ulaznica u to sam siguran ..

Nema šanse, ubeđen sam, jer znam da nije toliko iščekivan kao što su bili Osvetnici, a i dosta manje  od Crnog Pantera. Nema on kvalitet da nagruva 2 milijarde kao Osvetnici.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 14:42
Originalno postovano od strane dajan1998 dajan1998 piše:

Tesko ako govorimo o hororima...Ja mislim da ce sve nadjebati najnoviji Halloween...Ipak je to tradicija...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 17:40
Mene još više čudi što je rating PG-13, isti kao i Osvetnici, a nisam baš siguran da je dobra ideja. Moji klinci obožavaju sve ove likove, ali znam da Venom neće gledati...
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2018 u 23:22
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2018 u 23:24
Gledaće se
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2018 u 23:33
Da vidim i to čudo.
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2018 u 19:16
koliko sam čitao - rezali su žešće, i to upravo dijelove kojji su bili dobri. tako je bar Hardy izjavio. možda na kraju ispadne da redateljska verzija bude neki sasvim drugačiji film. uglavnom, žalosno je što se sve na kraju vrti oko love i što će Venom vjerojatno za koju godinu opet u reboot, ako mu se posreći, da ga netko napravi kako spada.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2018 u 21:15
Pa, mora da sustigne Spajdermena po broju različitih ekranizacija. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
dajan1998 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajan1998 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 01:09
Film je odlican danas sam ga pogledao preporuka svima necete se pokajati
Na vrh
dajan1998 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajan1998 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 01:10
Pogledalo se 👌👍🏼
Na vrh
luka-cakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka-cakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 15:33
Tom Hardy je lose odglumio u ovoj ulozi, prica nije povezana sa Spiderman-om (bar ne u ovom dijelu), i sami kraj mi je djelovao zbrzan (to su jedine 3 falinke po mom misljenju). Ostalo u filmu je funkcionisalo sve kako treba, i film je prilicnooo dobar. Nikad mi nece biti jasno cemu ovakve "frustrirane" recenzije filmova.. moze to mnogo bolje..
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 16:40
Pa ti luka sam nabroja tri stvari koje u filmu ne valjaju, a čudiš se "frustriranim" recenzijama??? Ja sam još bio blag, kako piše većina svetskih kritičara...
Na vrh
luka-cakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka-cakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 18:11
Ne kazem da nisi blag, samo kazem da nisi objektivan.. tvoja recenzija je tvoj subjektivni dozivljaj filma.
Na vrh
zyklon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zyklon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2018 u 14:22
Smeće. Sam Tom Hardy kao ključni PR element nije mogao spasiti ovaj film. To govori dovoljno.
Na vrh
Kuja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kuja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2018 u 11:28
Nije mi toliko loš, no fali ono nešto, bilo je tu više potencijala.
6/10
Na vrh
ivanhell View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivanhell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2018 u 15:54
Marvelovi filmovi su teške budalaštine, iako sam svaki odgledao samo jednom, možda 2 ili 3 filma dva puta i to je to, a neke nisam ni gledao. Po meni najbolji Marvelov film je Spider Man 2 a najbolji superherojski film čak i nije Marvelov a to je The Dark Knight.
Na vrh
Kokonino12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kokonino12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2018 u 00:38
Najbolji marvel ove godine, film je odličan, svakako pogledati ako volite ovakvu vrstu filmova ;)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.