Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=90018 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 06:46 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Venom (2018)Objavio: Stole Haringa
Tema: Venom (2018)
Datum objave: 01.Kolovoz/Aug.2018 u 01:50
Žanr: akcija, horor, SF https://www.imdb.com/genre/Western?ref_=tt_ov_inf" rel="nofollow - Zemlja: SAD
Režija: Ruben Fleischer
Scenario: Kelly Marcel, Will Beall
Glavne uloge:
Tom Hardy ... Eddie Brock / Venom
Michelle Williams ... Anne Weying
Woody Harrelson
Opis:
Eddie Brock je fotoreporter kome se život menja kada se uplete u
istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po
zlu. On i sam postaje deo laboratorijske priče, postaje Venom!
Odgovori: Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2018 u 07:05
Objavio: dajan1998
Datum objave: 22.Rujan/Sep.2018 u 23:01
Film koji ce najvise zaraditi u 2018 godini od kino ulaznica u to sam siguran ..
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2018 u 09:33
dajan1998 piše:
Film koji ce najvise zaraditi u 2018 godini od kino ulaznica u to sam siguran ..
Nema šanse, ubeđen sam, jer znam da nije toliko iščekivan kao što su bili Osvetnici, a i dosta manje od Crnog Pantera. Nema on kvalitet da nagruva 2 milijarde kao Osvetnici.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: banisa2006
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2018 u 14:42
dajan1998 piše:
Tesko ako govorimo o hororima...Ja mislim da ce sve nadjebati najnoviji Halloween...Ipak je to tradicija...
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 23.Rujan/Sep.2018 u 17:40
Mene još više čudi što je rating PG-13, isti kao i Osvetnici, a nisam baš siguran da je dobra ideja. Moji klinci obožavaju sve ove likove, ali znam da Venom neće gledati...
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2018 u 23:22
Objavio: puppet_master
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2018 u 23:24
Gledaće se
Objavio: chiba
Datum objave: 27.Rujan/Sep.2018 u 23:33
Da vidim i to čudo.
Objavio: ameo02
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2018 u 19:16
koliko sam čitao - rezali su žešće, i to upravo dijelove kojji su bili dobri.
tako je bar Hardy izjavio. možda na kraju ispadne da redateljska verzija bude neki sasvim drugačiji film. uglavnom, žalosno je što se sve na kraju vrti oko love i što će Venom vjerojatno za koju godinu opet u reboot, ako mu se posreći, da ga netko napravi kako spada.
Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2018 u 21:15
Pa, mora da sustigne Spajdermena po broju različitih ekranizacija.
------------- As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 01:09
Film je odlican danas sam ga pogledao preporuka svima necete se pokajati
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 01:10
Pogledalo se 👌👍🏼
Objavio: luka-cakic
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 15:33
Tom Hardy je lose odglumio u ovoj ulozi, prica nije povezana sa Spiderman-om (bar ne u ovom dijelu), i sami kraj mi je djelovao zbrzan (to su jedine 3 falinke po mom misljenju). Ostalo u filmu je funkcionisalo sve kako treba, i film je prilicnooo dobar. Nikad mi nece biti jasno cemu ovakve "frustrirane" recenzije filmova.. moze to mnogo bolje..
Objavio: IgaBiva
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 16:40
Pa ti luka sam nabroja tri stvari koje u filmu ne valjaju, a čudiš se "frustriranim" recenzijama??? Ja sam još bio blag, kako piše većina svetskih kritičara...
Objavio: luka-cakic
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 18:11
Ne kazem da nisi blag, samo kazem da nisi objektivan.. tvoja recenzija je tvoj subjektivni dozivljaj filma.
Objavio: zyklon
Datum objave: 06.Listopad/Oct.2018 u 14:22
Smeće. Sam Tom Hardy kao ključni PR element nije mogao spasiti ovaj film. To govori dovoljno.
Objavio: Kuja
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2018 u 11:28
Nije mi toliko loš, no fali ono nešto, bilo je tu više potencijala.
6/10
Objavio: ivanhell
Datum objave: 07.Listopad/Oct.2018 u 15:54
Marvelovi filmovi su teške budalaštine, iako sam svaki odgledao samo jednom, možda 2 ili 3 filma dva puta i to je to, a neke nisam ni gledao. Po meni najbolji Marvelov film je Spider Man 2 a najbolji superherojski film čak i nije Marvelov a to je The Dark Knight.
Objavio: Kokonino12
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2018 u 00:38
Najbolji marvel ove godine, film je odličan, svakako pogledati ako volite ovakvu vrstu filmova ;)
Objavio: milospo
Datum objave: 08.Listopad/Oct.2018 u 16:55
Gledao sinoc.Ovom filmu nesto debeeeelo fali.Hardi?Covece usao je parazit u tebe, malo se unesi u ulogu.Flajser?Zbrzao si radnju toliko da je na kraju ostao kacamak od filma.Venom?Bez komentara.A tek gospodjica Vilijams?PIH...pola bioskopske sale je ne podnosi, i to vidno.Tako da ako vam se bas i ne zuri, bolje sacekajte BRRip, a od ustedjenog novca kupite sebi i devojci nesto slatko.
Objavio: VLL72
Datum objave: 09.Listopad/Oct.2018 u 12:18
Venom je za mrava dvojku objasnio šta je film! Generalno, za mlađe je naraštaje...ja sam se baš ismejao žešće par puta. Zabavan film, potpuno nerealan ali nekako brzo prođe a to je znak da valja, valjda. Dok je onaj mrav prilično dosadan.
Objavio: Medicus2008
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2018 u 00:16
Smatram da su pojedinci malo surovi u svojim kritikama. Sinoć sam se lepo zabavio gledajući film i ne kajem se zbog potrošenog novca... ali menjao bih glumicu. Jednostavno nije moj tip. :-) Međutim i to je subjektivan doživljaj.
Objavio: coffi45
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2018 u 01:13
Jedan od lošijih filmova u poslednje vreme, kraj je nekako zbrzan itd...
Objavio: sasa-stanisavljevic
Datum objave: 17.Listopad/Oct.2018 u 13:43
Film je bas dobar,meni se bar svideo.Iskreno,dok nije izasao,mislio sam " ma ovo je nesto izgleda previse prenatrpano,ali okej pogledacu cim se pojavi " .Eto...bas sam pre tri veceri pogledao isti,i dobar je :-) Sto kaze VLL72 " zabavan film".I slazem se sa tobom VLL72,bas mi je proslo vreme kako bas treba :-) Recimo...bar moje misljenje,mogu slobodno napisati ocenu 8,5 / 10. Cenim naravno svacije misljenje. Pozdrav .
Objavio: VLL72
Datum objave: 18.Listopad/Oct.2018 u 09:06
U moru smaračkih filmova pojavio se ovaj baš zabavan. Hvala Saša.
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2018 u 01:25
Prijevod je uradio Arbok 👍
Objavio: chiba
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2018 u 02:09
Hvala Arboku.
Objavio: Stole Haringa
Datum objave: 20.Listopad/Oct.2018 u 21:10
Prvo da se zahvalim prevodiocu na prevodu.
Odgledao sam Venom koji je vesnik filmske bure koja nas očekuje. Prema nekim infirmacijama na koje sam naleteo, očekuje nas još nekoliko stotina likova koji dolaze u paketu sa Spajdermenom. Venom je jedan od njih. Nisam očekivao filsmju buru kao što nisam očekivao ni maestral. A Venom je upravo to.
Moj problem sa Venomom je druge prirode. Posle izvesnog broja odgledanih filmova dolazi do zasićenja i utiska da se gleda jedan isti film sa različitim glumcima. Venom je predvidiv i bez faktora iznenađenja i zahvaljujući stripu zna se kakav je zaplet. Rasplet je mogao da bude mnogo maštovitiji, samim tim i drugačiji da se scenarista bar malo potrudio. A nije se potrudio da bar začini kraj kao što nije uradio ništa konkretno tokom filma. Zahvaljujući scenaristi i reditelju videh nelogične i debilne scene koje su debilne i za superherojski film. Na primer, monstrum koji se iznenada pojavi i odgrize glavu kod svedoka ne izaziva nikakvu reakciju. Nema straha, bežanja, govora tela i sličnih reakcija. Najbolji u svemu ovom je Hardi koji se trudi i koji se ipak ne snalazi najbolje u ovoj ulozi. Primećuje se to u scenama kad govori sam sa sobom dok se bori sa svemirskim parazitom. Ostatak koji ne spomenuh, ako ga uopšte ima, izgleda korektno i gledljivo.
Ne mogu a da ne uporedim Venom sa adaptiranom mangom Kiseijuu 1 i 2 koja ima maltene istu priču. Pomenuta manga koja je nastala posle Venoma može se naći u formi animiranog i igranog filma. Gledao sam oba filma koji su mi mnogo bolji od Venoma. Lep primer kako se sa daleko manje para može snimiti nešto dobro. Crtaće nisam još gledao iako imam svih 30 epizoda na lageru. Doći će i oni na red kad se bude imalo vremena.
Sve u svemu, prosečan film i to zahvaljujući Hardiju. Gledao sam film u društvu i sva je prilika da ga neću reprizirati. Kakva će biri preostala dva sa Hardijem ostaje da se vidi.
Objavio: milospo
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2018 u 23:19
8,5?????Ljudi!!!!!
Objavio: matrixnk
Datum objave: 27.Listopad/Oct.2018 u 22:44
Svaka cast momcino ;)
Objavio: inge666
Datum objave: 29.Studeni/Nov.2018 u 13:14
Još jedan film za koji sam imala previsoka očekivanja na kraju totalno bezveze, za djecu, a Predator OMG, koje razočarenje u film!!