Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hotel Artemis (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hotel Artemis (2018)

Hotel Artemis

Hotel Artemis (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Hotel Artemis

Godina:

2018

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

93 min

Režija:

Drew Pearce

Scenarij:

Drew Pearce

Glavne uloge:

Jodie Foster
  >  The Nurse
Jeff Goldblum
  >  Niagara
Kenneth Choi
  >  Buke
Charlie Day
  >  Acapulco
Evan Jones
  >  Trojan Nash
Zachary Quinto
  >  Crosby Franklin
Sofia Boutella
  >  Nice
Dave Bautista
  >  Everest
Sterling K. Brown
  >  Waikiki
Ramses Jimenez
  >  Tariq
Jenny Slate
  >  Morgan
Angela Sprinkle
  >  Union Califia Hologram
Brian Tyree Henry
  >  Honolulu
Nathan Davis Jr.
  >  Rocco
Josh Tillman
  >  P-22

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hotel Artemis (2018)
    Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2018 u 20:07
Brate, ne znam u traileru da li je ovo prava Džodi Foster ili je samo dobra maska. Sofia Nutela,... šta reći, a ne pogledati, mada nisam impresioniran trailerom. :(
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2018 u 00:49
Prijevod je najavio zorduki ⚡
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2018 u 01:39

Prava, igra stariju.
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2018 u 20:35
Mislim da je ovo moj izbor za danas navecer (nadam se da nece biti neko smece).
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2018 u 10:42
Pa posto je Dzodi (mislim) 1962-63 godiste,to je sto je.Film cu pogledati,mada koja je veza nje i onog ogromnog coveka koji  (isto kao i Rok) postade odjednom "glumac"  nemam pojma.Ali hajde zbog Dzodi cu odgledati fim.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2018 u 16:59
Puno bolje, nego što sam očekivao! Od mene 7/10
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2018 u 14:04
Odličan film, napokon nešto malo drugačije. Preporuka i ocena 7,5/10
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2018 u 14:08
bokidante i Black Raven,nagovorili ste me.Koliko sutra cu pogledati fim jer mu dadoste dobre ocene.Hvala.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2018 u 22:48

Ma nije bre to to, to je makeup za ulogu. Evo kako izgleda zena: https://www.youtube.com/watch?v=243NYLOn6WE&t=1s
Jes, sa 56 izgledas kao 80. 

Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 00:32
Ja znam da to, nije to.Ima dosta sminke,dodatih obrva,docrtanih podocnjaka,to  se vidi sa kilometra daljine.Ali posto smo tu negde sa godinama ( ja sam i stariji) znam je od malena.Bila je i ostala lepa zena,odlicna glumica. Ali kada je bez sminke naravno vide se i bore,sto je za zenu njenih godina i normalno.I drago mi je da se nije "plastificirala" Jer i sa kojom borom vise ili manje i dalje je lepa zena.I interesantna stvar.Snimila je Taksistu  kada je imala 13 god.Pozdravila publiku pre premijere filma i izasla iz sale.Razlog vrlo prost.Film je bio zabranjen za mladje od 18 god.Nakon zavrsetka se vratila u salu i jos jednom pozdravila gledaoce.I jos jednom treba reci neverovatno dobra glumica.
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 21:44

Da, naravno, odlicna. Contact mi je omiljen film. 

To sa izgledom zna da ostane kad se neko ne puni krmetinom, ne pusi i kad unosi vitamine. Covek sa 30 moze da izgleda kao da ima 60 i obrnuto.

Dobra je trivia da nije mogla da prisustvuje sopstvenom filmu :)
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2018 u 22:37
Da odlicna glumica.Kad god mogu pogledam  Nell.Film iz 1994 god.Jodie,Liam Neeson.The Accused iz 1988(dobila Oskara) A od malo komercijalnijih Panic Room.Gde joj cerku glumi tada devojcurak Kristen Stewart,koja je posle snimila The Twilight  Saga (Bela) i sama postala poznata glumica.Jaganjce da ne pominjem jer za njega svi znaju.Ali  Nell je fenomenalan film.I preporucujujem svima koji je vole da pogledaju bas taj film.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2018 u 15:06
Skroz ok film !
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2018 u 16:01
film je čista pljuga. ama baš ništa posebno.
lako zaboravljiv kliše.
Na vrh
amir.mira View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amir.mira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2018 u 00:03
dosta mi je ove odvratne realnosti, odmorim se uz poneku bajku...
Na vrh
rade-zvonic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rade-zvonic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2018 u 15:27
vrhunsko smetjeeeeee.... ( pun mi je kufer ovih starih starova koji danas za sitnu lo ipo bilookoju cijenu igraju u biokjem smećććuuu koje im se ponudiii ((kakkvo djelo takvo pisanje))
Na vrh
dzabaludin View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzabaludin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2018 u 21:17
Žešće njesra. Jedan od rijetkih koje nisam mogao nikako svariti, niti odgledati do kraja, koliko god se trudio. Posebno neuvjerljiva i loša Jodie. Baš onako, ne fuj, nego BLJAK.
Na vrh
nanny6665 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nanny6665 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2018 u 21:04
I nije baš neki film....srednja žalost
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.