Hotel Artemis (2018)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=90685
Datum ispisa: 17.Srpanj/Jul.2026 u 04:35 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Hotel Artemis (2018)
Objavio: Danilo-Naissus
Tema: Hotel Artemis (2018)
Datum objave: 28.Rujan/Sep.2018 u 20:07
|
Brate, ne znam u traileru da li je ovo prava Džodi Foster ili je samo dobra maska.
Sofia Nutela,... šta reći, a ne pogledati, mada nisam impresioniran trailerom. :(
|
Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2018 u 00:49
|
Prijevod je najavio zorduki ⚡
|
Objavio: LesaRad
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2018 u 01:39
Objavio: win32
Datum objave: 30.Rujan/Sep.2018 u 20:35
|
Mislim da je ovo moj izbor za danas navecer (nadam se da nece biti neko smece).
|
Objavio: tantal
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2018 u 10:42
Pa posto je Dzodi (mislim) 1962-63 godiste,to je sto je.Film cu pogledati,mada koja je veza nje i onog ogromnog coveka koji (isto kao i Rok) postade odjednom "glumac" nemam pojma.Ali hajde zbog Dzodi cu odgledati fim.
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2018 u 16:59
|
Puno bolje, nego što sam očekivao! Od mene 7/10
|
Objavio: Black Raven
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2018 u 14:04
|
Odličan film, napokon nešto malo drugačije. Preporuka i ocena 7,5/10
|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2018 u 14:08
bokidante i Black Raven,nagovorili ste me.Koliko sutra cu pogledati fim jer mu dadoste dobre ocene.Hvala.
|
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2018 u 22:48
|
Ma nije bre to to, to je makeup za ulogu. Evo kako izgleda zena: https://www.youtube.com/watch?v=243NYLOn6WE&t=1sJes, sa 56 izgledas kao 80.
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 00:32
Ja znam da to, nije to.Ima dosta sminke,dodatih obrva,docrtanih podocnjaka,to se vidi sa kilometra daljine.Ali posto smo tu negde sa godinama ( ja sam i stariji) znam je od malena.Bila je i ostala lepa zena,odlicna glumica. Ali kada je bez sminke naravno vide se i bore,sto je za zenu njenih godina i normalno.I drago mi je da se nije "plastificirala" Jer i sa kojom borom vise ili manje i dalje je lepa zena.I interesantna stvar.Snimila je Taksistu kada je imala 13 god.Pozdravila publiku pre premijere filma i izasla iz sale.Razlog vrlo prost.Film je bio zabranjen za mladje od 18 god.Nakon zavrsetka se vratila u salu i jos jednom pozdravila gledaoce.I jos jednom treba reci neverovatno dobra glumica.
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 21:44
|
Da, naravno, odlicna. Contact mi je omiljen film.
To sa izgledom zna da ostane kad se neko ne puni krmetinom, ne pusi i kad unosi vitamine. Covek sa 30 moze da izgleda kao da ima 60 i obrnuto.
Dobra je trivia da nije mogla da prisustvuje sopstvenom filmu :)
|
Datum objave: 05.Listopad/Oct.2018 u 22:37
Da odlicna glumica.Kad god mogu pogledam Nell.Film iz 1994 god.Jodie,Liam Neeson.The Accused iz 1988(dobila Oskara) A od malo komercijalnijih Panic Room.Gde joj cerku glumi tada devojcurak Kristen Stewart,koja je posle snimila The Twilight Saga (Bela) i sama postala poznata glumica.Jaganjce da ne pominjem jer za njega svi znaju.Ali Nell je fenomenalan film.I preporucujujem svima koji je vole da pogledaju bas taj film.
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2018 u 15:06
Objavio: ameo02
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2018 u 16:01
|
film je čista pljuga. ama baš ništa posebno.
lako zaboravljiv kliše.
-------------
|
Objavio: amir.mira
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2018 u 00:03
|
dosta mi je ove odvratne realnosti, odmorim se uz poneku bajku...
|
Objavio: rade-zvonic
Datum objave: 12.Listopad/Oct.2018 u 15:27
|
vrhunsko smetjeeeeee.... ( pun mi je kufer ovih starih starova koji danas za sitnu lo ipo bilookoju cijenu igraju u biokjem smećććuuu koje im se ponudiii ((kakkvo djelo takvo pisanje))
|
Objavio: dzabaludin
Datum objave: 14.Listopad/Oct.2018 u 21:17
|
Žešće njesra. Jedan od rijetkih koje nisam mogao nikako svariti, niti odgledati do kraja, koliko god se trudio. Posebno neuvjerljiva i loša Jodie. Baš onako, ne fuj, nego BLJAK.
|
Objavio: nanny6665
Datum objave: 16.Listopad/Oct.2018 u 21:04
|
I nije baš neki film....srednja žalost
|
|