Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Solo: A Star Wars Story (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Solo: A Star Wars Story (2018)

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Režija:

Ron Howard

Scenarij:

George Lucas
, Lawrence Kasdan
, Jonathan Kasdan

Glavne uloge:

Woody Harrelson
  >  Tobias Beckett
Richard Dixon
  >  Elite Citizen
Thandiwe Newton
  >  (rumored)
Donald Glover
  >  Lando Calrissian
Slim Khezri
  >  Alien
Slim Khezri
  >  creature
Alden Ehrenreich
  >  Han Solo
Emilia Clarke
  >  Qi'Ra
Joonas Suotamo
  >  Chewbacca
Deepak Anand
  >  Sheesha Smoking Guest
Sarah-Stephanie
  >  Dancer

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
matrix_4_life View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matrix_4_life Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Solo: A Star Wars Story (2018)
    Objavljeno: 24.Svibanj/May.2018 u 18:46
Dežurni pljuvač po filmovima IgaBiva :))))
Na vrh
mrele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2018 u 22:26
Kako si zaključio da je ispljuvao film?U zadnje vreme se promenio sa recenzijama u pozitivnijem smislu i ovo je solidna recenzija popravlja se, ali ni izgleda vidiš pljuvačinu.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 08:33
Popravlja se. Prvo pljuje, pa kaže (možda i nesvesno) što-šta dobro i na kraju se nađe na sredini. Ne znam samo što mu smeta Ron Howard. Što se tiče Soloa, on je uvijek i bio "svemirski kauboj", a Džon Vejna možeš uvjek naći među šunkama svojih baka i đedova. Dobro, možda ima i nekih remasterd izdanja. S druge strane, meni se Luk Skajvoker nikad nije sviđao, ni kao lik, a glumac pogotovo. Ne znam samo što ga toliko dižeš u zvijezde. Bez Soloa ne bi bilo ništa ni od Luka. Sve u svemu, šarena recenzija.
Na vrh
Wolkomiritza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wolkomiritza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 18:11
A shto se malo ne bi zezali !!!?!
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2018 u 23:54
Pogledao sam premijerno film , nije vrh, ali ce se uklopiti u fransizu . Sto se mene tice obavezno pogledati , za sada 3D u bioskopu ili sacekati bluray.
Na vrh
dzems0 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzems0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2018 u 20:59
Ne čitam uopšte njegove recenzije, pročitam komentare i mnogo mi je jasnije kakav je film!
Chepe
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2018 u 09:58
Luk Skajvoker nikad. Od svih glavnih junaka nekog filma ili franšize, Luk Skajvoker (Mark Hamil) je najnepotrebniji i najmanje autentičan. Da li se radi o glumi, ili o samom liku, tek zaista nikad ne bi želeo da gledam Luka. Hanu Solou ima mesta i van franšize, jer je verovatno omiljen junak većine. Ostali... zaista ne vidim ko bi bio toliko gledan. Prosečni su. Možda imperator. Oličenje zla. On je prilično autentičan, ali je negativac. "Imperator-rađanje zla" eto ideje za neki jeftini SF horor. )
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2018 u 17:35
Prijevod je najavio zorduki ⚡
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2018 u 11:11
Odličan film. Lepo uradjeno, ekipa dosta dobra, film zanimljiv - ne smara. Preporuka i ocena 7/10.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 10:36
I od mene 7/10
Na vrh
milan-metelko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milan-metelko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2018 u 11:21
ja bih rekao 6/10
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 00:41
Kao i svi ostali filmovi,a na temu Ratova Zvezda od mene osmica.Mogu biti i najgori filmovi u godini i dobiti malinu umesto oskara.Ja cu ih uvek i svaki rado gledati.Ludost ili nesto drugo,ali to je jace od mene.
Na vrh
protopik View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protopik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 15:34
od mene bar 8/10
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 15:57
mene je ovo iskreno strah gledati da mi se ne slomi srce, Han Solo mi je najdraži lik u ovoj franšizi ali ne mogu ga zamislit drugačije nego u glumi fenomenalnog Harrison Forda..  uvijek je zajebano pokušati zamijeniti glumca koji ima veliku karizmu ....tako dabolje_desno
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 16:53
Cersei ovaj film slobodno možeš pogledati. Jeste da ne glumi Harison Ford (ne može da se podmladi 50 godina) ali film je veoma dobar i lepo opisuje početak druženja Čubake i H. Soloa.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 17:00
Originalno postovano od strane Black Raven Black Raven piše:

Cersei ovaj film slobodno možeš pogledati. Jeste da ne glumi Harison Ford (ne može da se podmladi 50 godina) ali film je veoma dobar i lepo opisuje početak druženja Čubake i H. Soloa.
znam da ne može, nažalost, da može... moj doma bi letio s noge na noguLOLLOL
Nego obično dosad bivah razočarana kada neki lik, koji je glumila ovako karizmatična osoba preuzme neko mlađi, znam ja da je to potreba, ovaj je toliko star da mu se Mahoni obraća sa ViLOLLOL
Pogledat ću kad bude dobra verzija( nisam gledala još koje su izašle, možda i jest) ali nije mi svejednoBig smile

Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2018 u 18:08
Koliko znam ima već "dobra" verzija... Isto se nakanjujem skinuti i slične muke još uvijek odvraćaju. Smile

Često to i ne bude problem što ga glumi neko drugi (ako je dobar), nego što u novijim filmovima pokušavaju "modernizirati" priču. Odjednom sve bude, kako to znaju reći "politički korektno" i slična sranja.
Ne znam je li to ovdje slučaj.

A to je isto kao s pjesmama, cover nikad nije kao original, ma kako dobar bio...
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2018 u 10:53
a vidjela, i da ga preveo zorduki, zadnjih par dana to mi drugi film s njegovimBig smile

Nije Harisson Ford što jest jest, ali film nije uopće loš, dok zaboraviš da bi ovo trebao biti on ko mlad, film je vrlo zabavan, jest da mi ovaj mlad glumac izgleda poprilično staro na mahove ali sad nećemo cjepidlačitiLOLLOL

Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2018 u 15:23
Meni je uvek bilo fascinantno kako se fraze u engleskom jeziku prevode bukvalno.

Zordukijev prevod:

Don't hold your breath, kid. - Diši duboko, mala. LOL

Pravo značenje fraze je: Ne nadaj se previše, (jer se neće dogoditi).

Svojevremeno sam gledao neki film gde roditelj zabrani detetu izlaske sa društvom na određeni period zbog neke svinjarije koju je napravilo, i to saopšti rečenicom:

You are grounded!      a veseli prevodilac će ni pet, ni šest nego: Prizemljen si! LOL LOL

Ono što pokušavam da kažem, jeste da se fraze u engleskom jeziku moraju prepoznati i nikako se ne smeju prevoditi bukvalno.

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2018 u 17:05
Preskačem, prezasićenje prosto.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.