Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - K-PAX (2001)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

K-PAX (2001)

K-PAX

K-PAX (2001)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

K-PAX

Godina:

2001

Žanr:

drama, misterij, znanstvena fantastika

Trajanje:

120 min

Režija:

Iain Softley

Scenarij:

Gene Brewer
, Charles Leavitt

Glavne uloge:

Kevin Spacey
  >  Prot
Jeff Bridges
  >  Dr. Mark Powell
Conchata Ferrell
  >  Betty McAllister
Mary McCormack
  >  Rachel Powell
Alfre Woodard
  >  Dr. Claudia Villars
Peter Gerety
  >  Sal
Brian Howe
  >  Steve
David Patrick Kelly
  >  Howie
Vincent Laresca
  >  Navarro
Mark Christopher Lawrence
  >  Simms
Mary Mara
  >  Abby
Melanee Murray
  >  Bess
Ajay Naidu
  >  Dr. Chakraborty
Kimberly Scott
  >  Joyce Trexler
John Toles-Bey
  >  Russell
Tracy Vilar
  >  Maria
Celia Weston
  >  Doris Archer
Saul Williams
  >  Ernie

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: K-PAX (2001)
    Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 21:29
K-PAX (2001)

IMDB
TITLOVI

Žanr: Drama
Trajanje: 120 min
Režija: Iain Softley

Uloge:
Kevin Spacey ... Prot
Jeff Bridges ... Dr. Mark Powell
Mary McCormack ... Rachel Powell
Alfre Woodard ... Dr. Claudia Villars

Beskućnik koji prosi na Grand Central RR stanici u Nju Jorku ugleda Prota koji se pojavljuje niodkuda. Kada ga policija zaustavlja nakon što je pokušao da pomogne opljačkanoj ženi, zadržavaju ga zbog njegovih tvrdnji da nije stigao vozom jer dolazi sa druge planete. Odvode ga u ludnicu gde je pod prismotrom Dr. Povela koji, naravno, skeptično prima njegove tvrdnje da dolazi sa K-Paxa, planete udaljene 1000 svetlosnih godina od Zemlje. Dve stvari menjaju doktorovo mišljenje o Protu pa počinje da gleda na njega drugačije nego na ostale pacijente. Jedna je to da Prot utiče na izlečenje nekih pacijenata u Psihijatrijskom institutu na Menhetnu, drugo, opisuje spoljašnji svemir u najsitnije detalje pa Dr. Povel odluči da podeli te informacije sa svojim dobrim prijateljem, astronomom Stivom. Kada Stiv prouči te podatke, ugovara sastanak u planetarijumu između Prota i svojih kolega-astronoma i uskoro oni shvataju da je Prot nešto više od učene osobe...

Ažurirao bojan969 - 25.Svibanj/May.2016 u 20:33
Na vrh
Troglodit View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Troglodit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 21:58
Odlican film, kao ljubitelj dobre sf price bio sam ugodno iznenadjen kako je ideja izvedena, ni malo preterivanja i sminke koji su 99% zastupljeni u savremenim sf filmovima, tu je i odlican Kevin koji potpuno docarava ulogu, cista desetka od mene.
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 19:36
Kako dobar film!
Ja sam totalno bio uvjeren da je on taj vanzemaljac... Mislim da još uvijek vjerujem... LOL

Film baš po mom ukusu. Preodbar i svakako preporuka za gledanje.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
demaksi View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj demaksi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 19:56
Sjajan film!
Gledao ga dva-tri puta.
Kada pomislim na ovaj film, uvek se setim muzičke teme od Moby-ja (The Sky is Broken).

P.S. Naravno da jeste vanzemaljac! Cool
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 20:04
Ma definitivno sjajan film.
Još kad je on otkrio njegov identitet i išao u New Mexico to istražit, ja onak razmišljam, ma to samo slučajnost, on mora bit vanzemaljac... Kako objasnit sve ono što je znao... Odlično su to napravili.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 22:19

Gledao ga 3 puta, fenomenalan film!

Kraj je totalno misteriozan, svako može da ga doživi ovako ili onako. Za mene on (nažalost) nije vanzemaljac, već izuzetno tužna figura koju posle gledanja filma nisam danima mogao da izbacim iz glave.

Na vrh
bole4s View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bole4s Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2012 u 23:00
Sjajan film. Preporuka svima da ga pogledaju jer je zaista nesto posebno !
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2016 u 01:30
Odličan film... 11/10

Jeste vanzemaljac... ali je i čovek!Wink
Sve vreme smo gledali vanzemaljca koji je uzeo obličje napaćene duše kako bi telo Roberta Portera odveo kod doktora Pauela. Na kraju vanzemaljac uzima drugo telo (one žene), a ostavlja Portera kako bi se doktor brinuo o njemu. O čemu govori ovaj film? Moglo bi da se piše o tome naširoko. Napomenuću da je interesantna scena kada dr Pauel gleda kroz staklo i Protovo lice se doslovno stopi sa Pauelovim... zanimljiva implikacija! 

Ažurirao Atrahasis - 25.Svibanj/May.2016 u 01:58
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2016 u 05:42
Ko nije, neka pogleda. Inače, meni jedan od omiljenih filmskih soundtrackova :).
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2016 u 12:25
Mom bratu je ovaj film u top 5.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2018 u 00:59
Odličan film. Kevin Spejsi i Džef Bridžis u punom sjaju. Preporuka.     

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2021 u 07:34
Skoro sam ga gledao po drugi put. Odlican.Preporuka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.