Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - wow private serveri
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

wow private serveri

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jar jar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: wow private serveri
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2005 u 00:18
Trebali bi svi igrati na istom serveru, moj prijedlog je All WoW Russia Europe. Ako netko zna bolji neka se javi(vec mi je dosadilo pricati sa ljudima koji slabo ili uopce ne znaju engleski a za hrvatsku nisu ni culi)
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2005 u 00:30
Ja cu ti se prikljucit cim nabavim igricu, jesi li ti mozda iz zg???Jesi li za trejd??Prodat??Poklonit???
BILO STA???
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2005 u 10:30
Ja sam iz Umaga , proba nabavit igru u zagrebu, a ako ne ide ja cu ti je poslati postom.
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2005 u 12:44
Ok ako ne nabavim u zg, javit cu ti pa mi posalji, a ja ti mogu nesto u zamjenu poslat ili platit kako hoces...
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 20:14
Jel ima netko,pitam po 100-ti put da mi sprzi World of Warcraft??????????????
HVALA JAVITE SE PLEASEEEEEEEEEEE
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 21:56
ma nitko nece .skrti su
Vegeta rules
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 18:35
EVO bas sad cekam WOW, narucio sam preko oglasa...pa ako jos nekom treba mogu mu sprzit...
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 22:01
meni bi dobro dosao.ali ako ti se da slati u osijek.Netrebas ako ti se neda.nije problem
Vegeta rules
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2005 u 22:18
Mogu nije problem, posalji mi adresu, ali da znas odmah wow je na 1dvd/u nije na cd/u pa ako nemas dvd onda da ti ne saljem bezveze......
Na vrh
Blackone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blackone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 18:21
JA igram na lusowow.com dođite na taj server odličan je
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 18:30
Originalno postovano od strane Blackone Blackone piše:

JA igram na lusowow.com dođite na taj server odličan je

Koji ti je nick?
Na vrh
Blackone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blackone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2005 u 19:41
blackone
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 02:14

Originalno postovano od strane Trigy Trigy piše:

EVO bas sad cekam WOW, narucio sam preko oglasa...pa ako jos nekom treba mogu mu sprzit...

ajd ako ti nije problem sprzi mi,

i zanima me jos nesto da li vi placate pretplatu

kick-ass
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 05:00
Originalno postovano od strane oko-2 oko-2 piše:

ajd ako ti nije problem sprzi mi,

i zanima me jos nesto da li vi placate pretplatu

Ne placa se nikakva preplata....sutra cu ti sprzit wow i serije, ti pocmi przit filmove,novije naslove i neke serije,neznam ni sam sta da uzmem,uglavnom sprzi 3 dvd-a za sad, ja cu tebi isto 3dvd-a serija, pa cemo tako u vise navrata.......jel stvarno ima toga puno a bas sam i knap s vremeno...
p.s. kad ti posaljem wow poslat cu ti uputstvo kako da se spojis,jednostavno....a igrica je ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!!( o V I S N O S T )
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 16:24
ali sta da ti snimim na ta 3DVD-a. nemogu ti snimit ja nest pa da tebi ne valja
kick-ass
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 17:27
Snimi najnovije naslove filmova koje imas i ako imas neke serije komedije nemozes falit...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 12:58
Ja isto igram na lusowow i odličan je server iz porugala
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2005 u 02:52

Snimi najnovije naslove filmova koje imas i ako imas neke serije komedije nemozes falit...

jel moze sainfeld 2DVD i da slozim 1DVD sa filmovima

kick-ass
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2005 u 19:58
Snimio sam ti ajde moze seinfield posalji mi adresu na pm...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.