Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - WOW
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

WOW

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: WOW
    Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2005 u 21:20
Zanima me dali neko zna dali tu blizu nas ima neki dobar server da je piratski s patchem 1.5 i da je latency dobar
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 00:45
Ja sam cu da je tesko igrat WOW piratski.Nije ni nesto skup original...Mislim da je oko 600kn ali se isplati.Dobijes i preplatu, licencu i miran si !!
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 01:26

uopce nije skup 600kn i svaki mjesec pretplata 100kn

kick-ass
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2005 u 09:55
Ja sad igram na lusowow i imam piratski samo mi je letency prevelik i server je jadan pa me zanima dali ima tu negdje bliže server i da je dobar
Na vrh
Cr0n1n View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cr0n1n Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 04:10

Moje licno misljenje je da qpis originalni WoW ako si u mogucnosti,  Samim tim nisi ogranicen na broj servera na kojima mozes da igras i da razmisljas da li ce ti letency biti preveliki ili ces tog dana imati srece pa ce ti igra ici glatko ( naravno mnogo toga zavisi i od vrste=kvaliteta tvoje konekcije )

No Brain = No Problem
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 10:11
Po meni 600kn za igricu ne dolazi u obzir ma i da je medij od zlata izliven.Rađe bi trpio visok ping nego izbacio 600kn.Bolje kupi u bosni dvd za 40kn i ostatak popij i zarolaj
Na vrh
mr_madnes View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mr_madnes Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 15:17
ja bi piratski tko mi moze sprzit
Vegeta rules
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2005 u 16:15
mogu ja ak si blizu osijeka
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2005 u 22:23
Ima tko iz ZG da mi moze sprzit WOW?
Tko ima i zaintresiran je za zamjenu ili prodaju nek se javi...
Why is it when I talk to God it's called prayer, but when God talks to me it's called schizophrenia?
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2005 u 20:50
DAJTE LJUDIII, tko je za razmjenu, trebam WOW???
PLEASE!!!!!!
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2005 u 03:32
Nasao sam WOW na netu 2.5gb ima puno seedsa i peersa.Dobra veza.Ako se nekom da skidat kad skine neka mi se javi za trejd,ja sad nemogu skidat jer sam potosio kvotu za ovaj mjesec...

WOW
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.