Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - XIII
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

XIII

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddodo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: XIII
    Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2005 u 08:03
Je li tko igrao ovu igru? Na 6 ili 7 levelu kada skinem zadnjeg stražara pojavi mi se natpis "If you want magnetic card, buy the game" i to je kraj, ne da mi karticu bez koje ne mogu dalje. Igra je normalno crackirana. Je li se kome to dogodilo?
Na vrh
Pero View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Pero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2005 u 10:13
Meni se isto to dogodilo, čuo sam da trebao neki drugi crack???
www.kamikaza2003.cjb.net
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2005 u 21:24
Je si li ga nabavio? Zna li netko gdje ga se može skinut?
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 01:06
Originalno postovano od strane ddodo ddodo piše:

Je si li ga nabavio? Zna li netko gdje ga se može skinut?

probaj tude http://www.gamecopyworld.com/

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 16:08
Hvala, ali nažalost ništa. Probao sam skinut nekoliko verzija cracka, ali ne pali. Sad mi uopće ne pokreće igru nego izbacuje neku poruku "The procedure entry point ?CollectGarbage@UObject@@SAXKH@Z could not be located in the dynamic link library Core.dll". Jebi ga, izgleda da ništa od toga, a baš mi se dopala igrica.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 19:29
Skinite program Deamon tools.S gamecopyworlda ne skidajte crack nego .iso image(nije velik,oko 5MB max).Instalirajte deamon koji će vam napravit virtualni drive na  koji ćete montirat gore navedeni .iso image.Nadalje će igra mislit da je u driveu pravi original cd,tako da ne trebate krekirat.Sad bi trebalo radit.Ako ti se da,odi u editor i obrišite ta vrata.
Zajebavam se,ako to napravite ta poruka će se javit još par puta u igri.
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2005 u 08:42

Hvala Žile, ali ali daj još malo pobliže. Skinuo sam Daemon, instalirao ga i imam virtual drive J:, skinuo sam i .iso image (jedino što nije velik 5MB, nego 8KB, da nisam što krivo skinuo???), ima 4 file-a: "XIII-CD1-red" i tako do CD4. I što sada radim s njima. Ima neka opcija mount, ali nisam siguran što s njom. Trebam li taj .iso snimit na CD. U helpu piše nešto o tome, ali ne mogu skužit do kraja.

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2005 u 16:22
Pa naravno,montiraj je na taj J: drive.Odmah si podesi da imaš 4 virtualna drivea pa montiraj sva 4 komada da te ne prekida u toku igre.Na gamecopyworldu ima samo jedan iso za XIII pa nevjerujem da si krivo skinuo.Rekoh općenito da nebi trebali bit veći od 5mb za sve igre.
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2005 u 19:15

Jebi ga, izgleda da nešto krivo radim, a ne mogu skužit što. Napravio sam slijedeće: U Deamon tools pod „Set number of devices“ izabrao sam 4 drives. Onaj rar što sam ga skinuo sam raspakirao na hard i dobio 4 iso datoteke. (XIII_CD1red.ISO itd). Zatim sam u Deamon tools pod device 0 (Drive I:) išao na Mount image i označio prvu datoteku (XIII_CD1red.iso). To sam ponovio još tri puta, ali ne šljaka. Rekao si da ne trebam crakirat. Ako ne crakiram ne može se igrati, ako crakiram normalno se pokrene ali ponovno mi javlja onu istu poruku. Jesam li što krivo napravio ili što propustio?

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,113 sekundi.