Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - IPAK SREBRO (15.07.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

IPAK SREBRO (15.07.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Luka021 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Luka021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: IPAK SREBRO (15.07.2018.)
    Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 19:19
Cestitam....
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 19:23
Luka Modrić - najbolji igrač SP-a. Clap
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 19:25
ja bi ovaj pehar za najboljeg igrača dala Mandži i to ne zato jer je moj juventino nego što je istinski borac koji se ne predaje.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 19:31
Opet cestitke i od mene.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 19:40
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Luka Modrić - najbolji igrač SP-a. Clap

šteta što nije igrao u finaluLOL
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 19:48
Veliko srebro...
Svaka čast!
Iskrene čestitke!!!
Na vrh
Malamadre View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Malamadre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 19:49
Ne razumem ove ljude koji cestitaju. Sta ima da cestitas za poraz. Vec si cestitao jer su Hrvati usli u finale. Mnogo ste se popalili, sto je i logicno, igrate finale najprestiznijeg takmicenja na svetu. Utakmica kao utakmica, bilo mi je krivo jer Francuzi nisu dali ni jedan gol, dali su, ali nisu. Prvi gol nigde veze za faul, Grizman sam pao, drugi gol i onaj penal, jbg, bio je. Igrac okrenut licem lopti i spusta ruku, gde ga ona pogadja i menja pravac. Treci i cetvrti gol... Moram i njih da prokomentarisem. Subasic gori od Stojkovica. Da ga hvataju 2x na krivoj nozi u finalu Mundijala je PROSTO NEDOPUSTIVO. Samo je ispratio lopte kako ulaze u mrezu. Pokusavali su da prave blok, znaci jednu stranu pazi stoper, drugu golman, i u obe situacije Subasic ubedjen da ce stoper da izblokira i krece u drugu stranu pre suta. Ne kapiram zasto su tako igrali odbranu kad to nisu usavrsili. Moram da kazem da ste pobedili sami sebe. Dobra utakmica, bili ste bolji, ali mi nekako Francuska delovala nezainteresovano u nekim situacijala, da sam navijao za Hrvate, koji su grizli terenom 95 minuta. BRAVO.
Seks je jedan od devet razloga zasto bismo se trebali reinkarnirati. Ostalih osam nisu vazni.
Na vrh
milebrasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milebrasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 20:44
pre finala sam tipovao da ce luka biti proglasen za najboljeg u slucaju da hrvati izgube i to je normalno, da je obrnuto grizman bi dobio priznanje,Grizman 7 utakmica 4 gola i 2 asistencije od toga gol i asistencija u finalu,Modric 7 utakmica 2 gola i 1 asistencija a u hrvatskoj reprezentaciji bi Perisic bio po meni ispred Luke, kako god ovo je kraj jedne jake generacije,....necu reci dal' je lopov ili ne ali mozete dosta zahvaliti i mamicu, pozz iz NS
Na vrh
milebrasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milebrasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 20:45
P.S. Luka je bio pravi na argentini i to je uglavnom sve.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 21:36
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

ja bi ovaj pehar za najboljeg igrača dala Mandži i to ne zato jer je moj juventino nego što je istinski borac koji se ne predaje.

Jeste mala, u pravu si, i još daje golove na sve strane, gde god stigne. Pravi borac. LOL

Šalim se.

Bili su dobri. Bolji od kikireza, ali badava. Da se ne ponavljam, uspeli su da budu bolji i da izgube.

'Ebiga.

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 22:06
Francuzi su znali da ne smeju ići na penal rulet sa Hrvatskom.
Znali su da se moraju odlepiti rezultatski. Da li je bilo pomoći FIFA-e ili ne je drugo pitanje.
Ali su dodali gas za 3. i 4. gol. I završili posao.
Da je Loris primio onakav gol na 2:2 bila bi sasvim druga priča.
Kramarić je trebao igrati od početka, ali šta je tu je...

Očigledno je da su se obe reprzentacije odlično taktički spremile, da su skenirale svog protivnika... Da su htele da završe posao u 90'.

Reč komentator na RTS -"Pogba se nije video celu utakmicu" a par minuta posle toga dade gol. A zatim Mbape. To je taj kvalitet koji je Franke odveo na svetski tron.

Hrvatskoj svaka čast na hrabroj i odličnoj partiji. Bili su ravnopravan rival favorizovanoj Francuskoj, uz malo sreće, remi i penale... na korak do Boginje.

Ali videćemo mi njih još na pobedničkom postolju u narednim godinama.
Srdačne čestitke na srebru. Potpuno zasluženo.     

Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 22:49

Post obrisan zbog uvredljivih izraza. 

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 23:12
Taman kad čovjek pomisli kako mu je teško jer je njegova ekipa izgubila, naleti na hejtere i shvati da je njima još gore. LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2018 u 23:16
pa dobro ti si osvojio zlatni kit, ko Modrić zlatnu loptuLOLLOL

Zadnjih dana čitam u novinama kako Modrić zaslužuje zlatnu loptu ble ble, zaboravili su jednu bitnu stvar, zadnji put je prije 20 god pobjednik sp-a dobio istu, od zadnjih 8 dobitnika jedan je bio prvak, ovo nije nagrada za poželjeti definitivno, nego je davno postala utješna nagrada za gubitnike, neam blage što su to željeli svi Luki, ali eto tako je ispalo.
Na vrh
HercegNovi View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (3) Thanks(3)   Citiraj HercegNovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2018 u 01:04
Upropastili ste mi dan , poslije onako lijepe pobjede Djokovica bio sam siguran da cemo slaviti i komsijski pokoriti svijet sporta (teniski i fudbalski). 
Sve u svemu jedno veliko Hvala cijeloj Hrvatskoj reprezentaciji sto sam imao razloga gledati ovo Svjetsko prvenstvo i za koga navijati. 
Bez obzira na sve ratove i sranja koja nam pakuju retardi na vlasti u svim bivsim Jugoslovenskim drzavama uvjek ce mi blizi biti svaka drzava u komsiluku nego neka na kraj svjeta.

Veliki pozdrav iz Herceg Novoga i cestitam na Srebrnoj medalji koja za mene sjaji zlatnim sjajem.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2018 u 08:58
Inače ne gledam nogomet, ali osjećao sam loše što sam sumnjao u tako odvažnu, kvalitetnu i zrelu reprezantaciju susjedne Hrvatske. Kao što rekoh, ne pratim baš sport, i muka mi je balkanskog mentaliteta, pogotovo kad su u pitanju ovakva natjecanja. Nekako sam uvijek skeptičan, ali sam se s Hrvatima zahebao, i to golemo. Pa sam jednostavno imao osjećaj da se odužim tako što sam konačno odgledao tu jedinu tekmu SP-a, naravno, sam u kućnoj atmosferi uz komentar legendarnog Bela Rethija. I doista, mogu reći samo šteta, velika šteta. Nisu se predali, niti obrukali, borili su se i dali sve od sebe, a na kraju je ipak falilo malo sreće. E, sad da li je bilo tu neke diskrimnacije od strane suca, ne bih u to ulazio, fakat je da su oštećeni odlukama istog. Ne preostaje mi ništa drugo nego da "skinem šešir" uz veliki naklon i da se ispričam ako sam nekog uvrijedio na ovom sajtu. Svaka čast Hrvatska! Mogli ste biti i svjetski prvaci i to potpuno zasluženo. Claprespekt

Ažurirao osman2510 - 16.Srpanj/Jul.2018 u 09:20
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
TheMancic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj TheMancic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2018 u 09:23
Shvatam da je Hrvatska ocekivala da ce uspeti da napravi taj najveci uspeh ali mi koji nismo bili toliko zagrejani smo bili ipak realniji, Hrvatska je stigla do finala uz neverovatan splet srecnih okolnosti u cak 3 meca ,malo je bilo verovatno da se to ponovi i cetvrti put,ali opet je i ovo fantastican uspeh koji niko nije ocekivaao pre samo 3 meseca..
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2018 u 17:43
Iskreno, odavno nisam video političara ni nalik Kolindi GK.
Ljudsko biće, sa emocijama, uz narod svoj, i zna da čestita Francuzima na pobedi,... treba da budete ponosni na nju, svaka joj čast.    

Nadam se da će i Srbija jednog dana imati sličnu predsednicu ili predsednika.

A Makron neka zapamti ovo, pa nek uradi to isto kad Francuska nekada bude poražena, za njegog mandata.     

Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2018 u 19:35
U Zg ludnica, 4 SATA i jos nisu stigli do Jelacic placa. 300.000 ljudi na putu, a Vida svo vrijeme plese na krovu busa!

Ažurirao robin12345 - 16.Srpanj/Jul.2018 u 20:00
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2018 u 20:00
Mrtav pijan sa slomljenom nogom pređeš pješice 20 km za 2,5 sata, ali ovo je nešto drugo. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.