| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 123 12> |
| Korisnik | ||
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Tema: 90. Otpisani u TitlovcimaObjavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 22:13 |
|
|
Godina je 1944. II svetski rat je u jeku. Iako su Titlovce okupirali nacisti, ti nije bio najveći problem, već vukodlak u gradu. U početku je ubijao samo Nemce, ali kasnije je krenuo da ubija koga je stigao. Grad se vremenom ispraznio i ostali su samo malobrojni predstavnici nacita i pokreta otpora.
U jednoj od partizanskih baza preostali pobunjenici su čekali MariAnu, njihovog agenta, inače daktilografkinju, da im javi šta su otkrili Nemci. Nemački general Iro fon Miler saopštavao je svojim saradnicima šta su specijalni agenti otkrili: Meine Herren, sumnja se na sledeće pripadnike naših redova da su Vukodlak: - Major Eden Kriger - načelnik Gestapoa - Upravnik specijlane policije Kleno Mišić - Upravnik poliicje Titlograda Stole Bešević Miler je naredio hitno zatvaranje zgrade i proveru ovih tvrdnji. Ali MariAna se odmah iskrala kako bi otišla da javi momcima šta je otkrila. U stanu su je čekali Dajan poštar, stručnjak za radio-komunikaciju i Milorad Bahović Prle, najveći zajebant i ženskaroš među Partizanima i matematičar/planer/statističar Ališa Berček Mrki. Kada im je MariAna isrpičala šta je čula, Dajan je odmah krenuo da javi štabu, ali je u baš tad na vrata ušao Ljubomir Tatić Tihi, i sa njim je bila Bonislavka Vidić, specijalac za međunarodne odnose Štaba komunista. - Došla sam ovamo da bih vas obavestila da su neki nemački specijalni agenti zamenjeni Savezničkim špijunima i da možda šire lažne informacije. Da li se sada vukodlak zaista krije među Nemcima ili je možda baš neko od njih ta gnusna zver - to je svima u tom trenutku poršlo kroz glavu. Otišli su na počinak, jer je jutro pametnije od večeri. Ali ujutro ih je dočekala vest da je genrela Iro fon Miler ubijen. Da li je to uradio neko od njegovih ljudi da bi zaustavio istragu ili je neko od Partizana rešio da oslabi Nemačke redove? 1 vidovnjak,1 vukodlak, 7 seljana Roka za glasanje: SREDA 11.7.2018. do 23:00 Vidovnjak se može odmah javiti
Ažurirao Subtitle fan - 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:16 |
||
![]() |
||
AlienThe8th
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Seoski Istražitelj Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2018 Lokacija: Selo kraj šume Status: Offline Points: 3661 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:07 |
|
|
Ovu partiju ćemo najpre morati detaljno proračunati a svaki glas ovog puta mora biti matematički precizan!
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:15 |
|
|
A ja bih (u skladu s likom) odmah udario po Švabama, ali nekako logično da se u partizanskim redovima krije izdajnik, a onda valjda i vukodlak... Ili je vuk tamo, a izdajnik kod nas? Hm...?
E, da... Subi... nije "načelnik policije Beograda", nego valjda Titlovgrada ili Titlograda...
![]() |
||
![]() |
||
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:16 |
|
|
|
||
![]() |
||
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:17 |
|
Malo me iznervirao g. Osman pa sam pogrešio. Ispravljeno. Hvala ![]() E da, i nema izdajnika u ovoj partiji. Samo vukodlak i vidovnjak.
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:19 |
|
|
Pič
e izdajničke! A taman sam pomislio da sam preživio prvi udar. ![]() |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
AlienThe8th
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Seoski Istražitelj Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2018 Lokacija: Selo kraj šume Status: Offline Points: 3661 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:22 |
|
Ma taj Beograd je samo izmišljen grad zbog priče
ali se slažem da ipak treba koristiti nazive pravih gradova poput Titlovgrada, Novog Titla, Titlajeva, Titlgorice, Titlovski Brod itd. da bi bilo realističnije. ![]() |
||
![]() |
||
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:25 |
|
Da si se prijavio ostao bi živ, ovako moram da poštujem tradiciju
![]() |
||
![]() |
||
AlienThe8th
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:28 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
AlienThe8th
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:35 |
|
Selo se dramatično približilo kavani poslednjih godina tako da ćeš teško imati mira u skorije vreme. ![]() ![]() p.s. Pič
o okupatorska! ![]() |
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:38 |
|
Tako je bolje... ![]() Onda p..da ko izda...
![]() |
||
![]() |
||
AlienThe8th
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:39 |
|
![]() ![]()
p.s. Ne sečam se da smo skorije ovoliko citirali Cersei već na prvoj strani Sela.
![]() |
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:43 |
|
|
Čekaj, a gde je Prle?!
|
||
|
||
![]() |
||
AlienThe8th
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:46 |
|
Pa evo ga ovde pored mene. Ovo je Milorad Bahović Prle. Baš mi je drago da imam priliku da vas upoznam.
![]() |
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 23:50 |
|
|
Sad mi je lakše ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 00:25 |
|
|
Gde je Mikula, pandurska legenda ? Vučko, izdajnik ? Ne pravim pitanje kad je neko prvi na listi. Znam za koga da glasam ukoliko se ne javi vidovnjak.
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 01:35 |
|
|
Da li mi se čini da ... Tihi igra Tihog u ovoj Epizodi Sela ?
Ili mi se samo pričinjava, na žalost. Odlična priča.
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 02:01 |
|
|
Ako sam dobro skontao, Ljubica je Tihi (možda je moglo Tiha)...
Mada sam i ja prvo pomislio... Al' šta bi da se ti ne prijaviš... Btw. Je li ikad bio Valter? Valter brani Titlojevo ili nešto tako?
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 12:36 |
|
|
Ja ću iskoristiti ovu priliku da glasam za Tihog.
![]() Znam da nije on i da ne igra, ali bar jednom da vidim i njegovo ime podvučeno.
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 12:46 |
|
|
A Danilo je mogao taman biti Pajo da se prijavio. Jbg. fali nam taj lik...
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |