Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hereditary (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hereditary (2018)

Hereditary

Hereditary (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

NASLIJEĐENO ZLO

Godina:

2018

Žanr:

drama, misterij, horor

Trajanje:

127 min

Režija:

Ari Aster

Scenarij:

Ari Aster

Glavne uloge:

Gabriel Byrne
  >  Steve Graham
Toni Collette
  >  Annie Graham
Ann Dowd
  >  Joan
Morgan Lund
  >  Mr. Davies
William 'Bus' Riley
  >  History Teacher
Christy Summerhays
  >  Charlie's Teacher
Alex Wolff
  >  Peter Graham
Brock McKinney
  >  Aaron
Jarrod Phillips
  >  Group Leader
Marilyn Miller
  >  Woman In the Tree
Heidi Méndez
  >  Spanish Speaking Woman
Moises L. Tovar
  >  Translator
Austin R. Grant
  >  Stoner
Mallory Bechtel
  >  Bridget
BriAnn Rachele
  >  Student #2
Gabriel Monroe Eckert
  >  Stoner 2
John Forker
  >  Funeral Attendee
Mark Blockovich
  >  Support Group Member
Jake Brown
  >  Brendan
Milly Shapiro
  >  Charlie Graham
Rachelle Hardy
  >  Cult Member
Jason Miyagi
  >  High School Partier
Zachary Arthur
  >  Hispanic Boy
Harrison Nell
  >  Student #1
David Stanley
  >  Man at Wake

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
korleone View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj korleone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hereditary (2018)
    Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2018 u 17:57
Tako obicno biva kad se neki film proglasi "necim nevidjenim" jos pre prikazivanja, to na kraju ispadne najgora reklama, posto fanovi ocekuju remek delo i verovatno bi bar medju ljubiteljima zanra ostavio veci utisak da nije bilo tolikog hajpa. Nisam ga odgledao, ali naravno planiram, pa cu se javiti i nakon gledanja. Hvala igabiva za ovaj osvrt.
Na vrh
zyklon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zyklon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2018 u 23:13
IgaBiva, s tobom se inače slažem u 99% slučajeva, ali u ovom slučaju ne. Moj (skraćeni) take ovog filma: "One of the most disturbing films in decades. High anxiety, continuos and unrelenting dread throughout the movie will surely leave a mark on you after you leave the cinema. The framing and camera work is just perfect, it's a work of love of an extremely talented crew and, in times when most effective, up-close and personal. Ari Aster lets its cast take their time in long takes. The powerful, nerve-wrecking performance by Toni Collette almost steals the entire show. Aster's full feature debut is certainly impressive. All the things you hear in the media about this film are true, it is actually that good. It's a must-see."
Na vrh
александар-максимови View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj александар-максимови Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2018 u 12:54
Moze li ovde nekad biti postavljena recenzija dobrog filma,da se nesto i pogleda?
Na vrh
ernad-fakic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ernad-fakic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2018 u 21:06
kritika 87
Na vrh
milorad-milovanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milorad-milovanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2018 u 22:47
Ja zaista ne znam ko ovo piše, ali ovo je najblaže rečeno stravično. Počevši od sintagme, preko stila pisanja, pa do poznavanja kinematografije. Da bi se neko bavio ozbiljno pisanjem prvo mora da radi u medijima i da prođe novinarsku školu sa dobrim urednikom. Ovo nije ni početnički način pisanja. Šokiran sam koliko je šutra, nečitka, nepismena i neprofesionalna recenzija.
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2018 u 18:33
Originalno postovano od strane milorad-milovanovic milorad-milovanovic piše:

Ja zaista ne znam ko ovo piše, ali ovo je najblaže rečeno stravično. Počevši od sintagme, preko stila pisanja, pa do poznavanja kinematografije. Da bi se neko bavio ozbiljno pisanjem prvo mora da radi u medijima i da prođe novinarsku školu sa dobrim urednikom. Ovo nije ni početnički način pisanja. Šokiran sam koliko je šutra, nečitka, nepismena i neprofesionalna recenzija.

Idu mi na k.... ljudi koji pljuju  igabivu. Ne slazem se  sa dosta njegovih rezenzija, ali ko nas tjera da citamo? Ja nemam problema sa tim. Dodjes, skines titl i oces da uredjujes sajt? Ne citaj njegove recenzije, niko te ne tjera!

Na vrh
milorad-milovanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milorad-milovanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2018 u 19:10
Tačno - demokratija. Ne pljujem, konstatujem da je sve više nepismenih i neobrazovanih ljudi koji se bavi temama o kojima ništa ne znaju. Nije problem "recenzija" jer ovo nije recenzija - treba pročitati kako drugi ljudi to rade u instranstvu i kod nas, već očigledni amaterizam teksta koji bi kod učiteljice dobio jedinicu ko vrata. Moj bivši urednik ne bi zaposlio ovakvu osobu da piše ni za rubriku Zabava, a kamoli nešto ozbiljnije. 
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2018 u 21:53
Originalno postovano od strane milorad-milovanovic milorad-milovanovic piše:

Tačno - demokratija. Ne pljujem, konstatujem da je sve više nepismenih i neobrazovanih ljudi koji se bavi temama o kojima ništa ne znaju. Nije problem "recenzija" jer ovo nije recenzija - treba pročitati kako drugi ljudi to rade u instranstvu i kod nas, već očigledni amaterizam teksta koji bi kod učiteljice dobio jedinicu ko vrata. Moj bivši urednik ne bi zaposlio ovakvu osobu da piše ni za rubriku Zabava, a kamoli nešto ozbiljnije. 

Ne radi se ovdje o demokratiji. Ja sam samo gost koji dobije casu kafe , vode ili rakije i onda jos treba da im trubim sta ce da  rade ili ne. Internet je omogucio svakom da iznese svoje misljenje voljeli mi to ili ne. Ja sam radio za nekoliko dnevnih novina i casopisa pa razumijem o cemu pricas kvaliteta sto se tice. Nekad i sad, nebo i zemlja. Ali to je neka druga prica. Sve najbolje i ne zamjeri. 
Na vrh
mephisto1985 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mephisto1985 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2018 u 14:51
jos jedan dosadan i nebitan film u moru danasnjih ,posebno horora.
Na vrh
Lykan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lykan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2018 u 01:29
Inače nikad ništa ne komentiram, ali ovu prevaru od "horrora" moram. Teško sranje u rangu Witch-a i It Comes at Night, makar su navedeni filmovi barem donekle zanimljivi. Eh, da sam barem poslušao autora ove recenzije i zaobišao ovaj film u širokom luku.

IgaBiva kaže da se u filmu prvih sat vremena ništa ne događa, a ja bih rekao da je to velikodušno jer sam se (kao i ostala publika u kinu) dosađivao prvih sat i po vremena. I onda kad je došao "intrigantan" dio, jednostavno više nismo imali volje za ništa, pa je film prerastao u komediju. Ljudi su se više smijali i sprdali na glumu sina Petera, nego na nekakvoj komediji. Za usporedbu, nedavno sam gledao Quiet Place i publika je toliko bila uživljena da nije htjela jesti kokice da ne proizvode nepotreban zvuk.

Znači, film traje 2 sata, sat i pol se dosađuješ i onda očekuješ da te onih zadnjih pola sata natjera da padneš na guzicu (jer profesionalni kritičari kažu da je ovo novi Egzorcist), no umjesto toga dobiješ zaplet već viđen u mnoštvu niskobuđetnih horora. Jedino pohvalno u ovom filmu je gluma majke Toni Collette, te lik oca koji je jedini bio normalan i s kojim se jedino može poistovjetiti. 
Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2018 u 20:38
Upravo se vratih iz bioskopa i srećom sam bio mnogo umoran da sam prespavao većinu filma i ne odgledah ove gluposti u celosti...Mnogo dosadno iako sam ljubitelj ovakvog žanra Dead
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2018 u 22:18
Ne znam kakav je, sad cu da pogledam. Ali kakav god da je ne gledajte onaj istorijski failure na gledalici iako ima prevod. Uzeli su najgori CAM na svetu, i gledanje istog nadilazi svaki mazohizam. Popeo sam engleske titlove za bolji CAM (ako ih puste), pa ko zna jezik, ili najbolje sacekati rip i prevod.
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2018 u 04:13
Gledao sam ga u bioskopu! Fenomenalno iskustvo. U jednom trenu zamalo da doživim napad panike. Fantastična scena. Guglaćete je kad odgledate film. Ja jesam. :D
Na vrh
Ana & Dragan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ana & Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2018 u 22:10
Pocinjem da pisem prevod.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2018 u 15:47
Mene se nije dojmio. Očekivao sam nešto više, s obzirom da je kino-hitić. No ne spada u grupu horrora koje budem pamtio.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2018 u 00:25
Gospe ti blažene...
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2018 u 15:39
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Mene se nije dojmio. Očekivao sam nešto više, s obzirom da je kino-hitić. No ne spada u grupu horrora koje budem pamtio.

Slažem se, sranje of filma! Smile
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2018 u 16:57
A šta ćete pamtiti i šta nije sranje? Teksaški masakr? Petak trinaesti? Troll?
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2018 u 17:02
Lesa, ovo je neusporedivo...
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2018 u 17:21
Originalno postovano od strane LesaRad LesaRad piše:

A šta ćete pamtiti i šta nije sranje? Teksaški masakr? Petak trinaesti? Troll?

Pa Lesa gdje gori? Nije mi se svidio film, teško je uvijek s horrorima..No ne namećem svoje viđenje drugima, ako se tebi sviđa, to je OK.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.