| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pengabdi Setan Aka Satan's Slaves (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pengabdi Setan Aka Satan's Slaves (2017)Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2018 u 13:34 |
|
Jako dobrih prvih 75 min. filma, ostatak za zaborav, šteta! 6,5/10
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2018 u 13:37 |
|
Licno mislim da u Aziji najlosije filmove pravi Indonezija i Tajland, barem iz onoga sto sam gledao do sada. Pogledacu ovo, sinopsis deluje nestereotipno...
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Online Points: 11391 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2018 u 18:40 |
|
Uopće nije loš horror. U okvirima žanra, nije bačeno vrijeme, mada vrijedi reći da nema nešto inovativno u njemu. No dobra zabava i prvi dio filma je jezovit, što je danas rijetkost. Kraj je malo stereotipan. Meni nije žao što sam ga gledao...
|
|
![]() |
|
chiba
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2018 u 07:29 |
|
Može da prođe.
|
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2020 u 15:06 |
|
Dobar Indonezijski horor.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2023 u 15:49 |
|
Joko Anwar = ili odličan 5, ili negledljivo, sredine nema.
A ovdje je čista školska petica. Jezivo. Ali baš jezivo, lupnulo mi je neštio u drugoj protoriji dok sam gledao (mrkla noć) i nije mi bilo svejedno. Gluma i kadrovi grade napetu atmosferu, odavno mi nije teško bilo iza nekog "horora" zaspati. Priču možete reći da vuče malo na rouzmerinu bebu i da je valjda obrada te teme na drugi način, ali nije, zapravo je rimejk nekakvog ocvalog indonezijskog horora. Plus na školsku peticu je prikaz ondašnjih običaja, žene na dženazi i to ne negdje nazad nego tik iznad rake, ovo bi bila smrtna kazna čerečenjem u Iranu. Volio bih znati je li tamo film zabranjen, ne bi me čudilo da jest. Minus na peticu je ponavljanje virenja od raznih osoba (jednom je dovoljno) i režiserski/montažno ne baš uredno složen kraj. Ako tražite pravi horor, da vas baš prožme jeza, a ne da vas trzaju stupidni jumpscareovi, spremit ćete ovaj u kolekciju ponajboljih svih vremena. Koga zanimaju biografije, ovdje nema što tražiti. Kako je petak, moguće je da neću stići pogledati večeras i nastavak, a gleda mi se, jako. Imal' tko vremeplov da se vratim u jučer?
Ažurirao JoxerTM - 13.Listopad/Oct.2023 u 16:00 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |