Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - True Crimes (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

True Crimes (2016)

True Crimes

True Crimes (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2016

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

92 min

Režija:

Alexandros Avranas

Scenarij:

Jeremy Brock
, David Grann

Glavne uloge:

Jim Carrey
  >  Tadek
Charlotte Gainsbourg
  >  Kasia
Dominika Bednarczyk
  >  Journalist #2
Marton Csokas
  >  Kozlow
Vlad Ivanov
  >  Piotr
Agata Kulesza
  >  Marta
Kati Outinen
  >  Malinowska
Anna Polony
  >  Mother of Tadek
Robert Wieckiewicz
  >  Greger
Zbigniew Zamachowski
  >  Lukasz
Piotr Glowacki
  >  Wiktor
Katarzyna Warnke
  >  (as Katarzyna Warnke)
Bartosz Waga
  >  Police Officer
Marcel Sabat
  >  Student
Ruben Bugayong
  >  Man on Intercom (voice)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: True Crimes (2016)
    Objavljeno: 18.Svibanj/May.2018 u 20:58
Jedva cekam da neko prevede ovaj film.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2018 u 22:50
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Jedva cekam da neko prevede ovaj film.

Odgledao ga sa engleskim titlom da vidim da li ću ga preuzeti za prevođenje. Iskreno, razočarao sam se. Očekivao sam mnogo, mnogo više. Marton Čokaš je jedina svetla tačka filma. Maestralno je odigrao glavnog negativca. Film donekle ima sličnu (mračnu) atmosferu kao u seriji True Detective ali su radnja a naročito rasplet, prilično mlaki i neubedljivi čak i za mene koji sam spreman dosta toga da tolerišem.

To je moje mišljenje a možda će se film nekom drugom svideti.

Ažurirao bgvracar - 18.Svibanj/May.2018 u 23:29
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2018 u 13:11
Prevod je najavio robin12345 ✨
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2018 u 14:05
Radujem se unapred prevodu
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2018 u 09:58

Kad pre prevod, svaka cast, zahvaljujem se prevodiocu.

Ovo gledam veceras.
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2018 u 17:23
Loš film 2/10
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2018 u 23:13

Ovo je dobar  i solidan film. Prica je odlicna, posredno  je docarana sumracna atmosfera poljske tranzicije uz  korumpiranost i pokvarenost delova policije, raskalosnost  devijantne visoke prostitucije, koji su dobro posluzili kao milje  u kome  se   desio zlocin , koji ce kasnije biti predmet istrage.

Jim Carery, nije po meni bio idealno resenje za glavnu ulogu policijskog naivnog inspektora, jer povremeno  korisiti neke svoje glumacke sterotipe, ali je zato glavni negativac u ulozi Marton Scokasa pravo odkrovenje, kome predstoji blistava svetska karijera.
 Kraj je podpuno neocekivan i briljantan..
 Treba reci da je reziser kipranin,  da je  film koprodukcija Uk, Poljske i Usa, sa jasno  izrazenom evropskom estetikom i evropskim filmskim izrazom .

Ocena 7.5/10

Ažurirao aleksayu - 20.Svibanj/May.2018 u 23:19
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2018 u 19:44
Nisam gledao.Mozda i pogledam ako uspem da "prebolim" Dzim Kerija.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2018 u 20:19

Tantal.

Jim Carrey je dobar glumac ali ipak glumacki limitar, nije on svetska klasa kao Bili Bob Tornton, ili Mads Mikelsen.

Vredi pogledati, jer je ovo uz La ragazza nella nebia Aka The girl in the fog , meni licno najbolji triler u 

poslednjih par meseci...Smile

Ažurirao aleksayu - 22.Svibanj/May.2018 u 20:25
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2018 u 20:26
aleksayu hvala ti.Covek mi stvarno ide po ganglijama.Nisam hteo da kazem nista o njemu kao glumcu.Vec o liku kojeg iz meni nekih nepoznatih razloga ide na...A da ga poredim sa ovom dvijicom,pa to bi bilo ludo.Ali eto po tvom nagovoru,pogledacu film.Hvala i prijatno vece.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2018 u 22:10
Nemoj biti toliko strog.
Jim keri je u Truman show odigrao svoju zivotnu ulogu ima mnogo gorih glumaca od njega pa nikom nista
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2018 u 23:56
Ja nisam skontao do smaog kraja da je zena ubica. Kada smo kod sumorne politicko-ekonomske tranzicije u Poljskoj, koja je milje desavanja u filmu, preporuxcio bih svima film Jestem morderca iz 2016. https://titlovi.com/filmovi/jestem-morderca-3108555/ Ovo je po meni , moglo da bude jedno od najvecih svetskih iznenjadjenja u svetu filma ali na nazalost drugu polovinu filma reziser totalno zasrao. Prva polovina filma je izvrsna...
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2018 u 00:05
Izvini,ali i napisao sam da nista o njemu kao glumcu ne zelim da kazem.Ako nisi gledao,pogledaj film
The Number 23 iz 2007 god.I tu je zaista odlican.Ali njegovo ponasanje.Kreveljenje pljunuo je u casu sa picem u nekom TV sou.E sad sam zaboravio gde.Pa izasao go  na nekoj  modnoj reviji.Po svaku cenu zeli da ispadne duhovit,smesan.A ustvari je prost i bezobrazan prema ljudima koji sede zajedno sa njim u drustvu.To me nervira.Nisam uopste govorio o njemu kao losem glumcu to nikako.I naravno ko je toliko lud da pusti lepu zenu kakva je Jenny McCarthy  (jedna od najlepsih "zecica")  da ode.Za ovo zadnje se naravno salim.Prijatno vece.

Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2018 u 17:41
Dali to Jim C. osvaja Evropu 🤔
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2018 u 18:20
kao i npr. Stevo Seagal prije njega. Bugarsko-ciparske koprodukcije. Mada je kod Careya više u pitanju njegova prijeka narav no dugovi u kešu..Cool
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2020 u 15:48
Dobar film. Jim Carrey odlican
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,174 sekundi.