Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

True Crimes (2016)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=89230
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 07:45
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: True Crimes (2016)
Objavio: aleksayu
Tema: True Crimes (2016)
Datum objave: 18.Svibanj/May.2018 u 20:58
Jedva cekam da neko prevede ovaj film.

Odgovori:
Objavio: bgvracar
Datum objave: 18.Svibanj/May.2018 u 22:50
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Jedva cekam da neko prevede ovaj film.

Odgledao ga sa engleskim titlom da vidim da li ću ga preuzeti za prevođenje. Iskreno, razočarao sam se. Očekivao sam mnogo, mnogo više. Marton Čokaš je jedina svetla tačka filma. Maestralno je odigrao glavnog negativca. Film donekle ima sličnu (mračnu) atmosferu kao u seriji True Detective ali su radnja a naročito rasplet, prilično mlaki i neubedljivi čak i za mene koji sam spreman dosta toga da tolerišem.

To je moje mišljenje a možda će se film nekom drugom svideti.

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 19.Svibanj/May.2018 u 13:11
Prevod je najavio robin12345 ✨

Datum objave: 19.Svibanj/May.2018 u 14:05
Radujem se unapred prevodu

Datum objave: 20.Svibanj/May.2018 u 09:58

Kad pre prevod, svaka cast, zahvaljujem se prevodiocu.

Ovo gledam veceras.

Objavio: alterego
Datum objave: 20.Svibanj/May.2018 u 17:23
Loš film 2/10

Datum objave: 20.Svibanj/May.2018 u 23:13

Ovo je dobar  i solidan film. Prica je odlicna, posredno  je docarana sumracna atmosfera poljske tranzicije uz  korumpiranost i pokvarenost delova policije, raskalosnost  devijantne visoke prostitucije, koji su dobro posluzili kao milje  u kome  se   desio zlocin , koji ce kasnije biti predmet istrage.

Jim Carery, nije po meni bio idealno resenje za glavnu ulogu policijskog naivnog inspektora, jer povremeno  korisiti neke svoje glumacke sterotipe, ali je zato glavni negativac u ulozi Marton Scokasa pravo odkrovenje, kome predstoji blistava svetska karijera.
 Kraj je podpuno neocekivan i briljantan..
 Treba reci da je reziser kipranin,  da je  film koprodukcija Uk, Poljske i Usa, sa jasno  izrazenom evropskom estetikom i evropskim filmskim izrazom .

Ocena 7.5/10

Objavio: tantal
Datum objave: 22.Svibanj/May.2018 u 19:44
Nisam gledao.Mozda i pogledam ako uspem da "prebolim" Dzim Kerija.

Datum objave: 22.Svibanj/May.2018 u 20:19

Tantal.

Jim Carrey je dobar glumac ali ipak glumacki limitar, nije on svetska klasa kao Bili Bob Tornton, ili Mads Mikelsen.

Vredi pogledati, jer je ovo uz La ragazza nella nebia Aka The girl in the fog , meni licno najbolji triler u 

poslednjih par meseci...Smile

Datum objave: 22.Svibanj/May.2018 u 20:26
aleksayu hvala ti.Covek mi stvarno ide po ganglijama.Nisam hteo da kazem nista o njemu kao glumcu.Vec o liku kojeg iz meni nekih nepoznatih razloga ide na...A da ga poredim sa ovom dvijicom,pa to bi bilo ludo.Ali eto po tvom nagovoru,pogledacu film.Hvala i prijatno vece.

Datum objave: 22.Svibanj/May.2018 u 22:10
Nemoj biti toliko strog.
Jim keri je u Truman show odigrao svoju zivotnu ulogu ima mnogo gorih glumaca od njega pa nikom nista

Datum objave: 22.Svibanj/May.2018 u 23:56
Ja nisam skontao do smaog kraja da je zena ubica. Kada smo kod sumorne politicko-ekonomske tranzicije u Poljskoj, koja je milje desavanja u filmu, preporuxcio bih svima film Jestem morderca iz 2016. https://titlovi.com/filmovi/jestem-morderca-3108555/ Ovo je po meni , moglo da bude jedno od najvecih svetskih iznenjadjenja u svetu filma ali na nazalost drugu polovinu filma reziser totalno zasrao. Prva polovina filma je izvrsna...

Datum objave: 23.Svibanj/May.2018 u 00:05
Izvini,ali i napisao sam da nista o njemu kao glumcu ne zelim da kazem.Ako nisi gledao,pogledaj film
The Number 23 iz 2007 god.I tu je zaista odlican.Ali njegovo ponasanje.Kreveljenje pljunuo je u casu sa picem u nekom TV sou.E sad sam zaboravio gde.Pa izasao go  na nekoj  modnoj reviji.Po svaku cenu zeli da ispadne duhovit,smesan.A ustvari je prost i bezobrazan prema ljudima koji sede zajedno sa njim u drustvu.To me nervira.Nisam uopste govorio o njemu kao losem glumcu to nikako.I naravno ko je toliko lud da pusti lepu zenu kakva je Jenny McCarthy  (jedna od najlepsih "zecica")  da ode.Za ovo zadnje se naravno salim.Prijatno vece.

Objavio: Freak37
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2018 u 17:41
Dali to Jim C. osvaja Evropu 🤔

Objavio: robin12345
Datum objave: 23.Srpanj/Jul.2018 u 18:20
kao i npr. Stevo Seagal prije njega. Bugarsko-ciparske koprodukcije. Mada je kod Careya više u pitanju njegova prijeka narav no dugovi u kešu..Cool

Objavio: beogradski
Datum objave: 04.Kolovoz/Aug.2020 u 15:48
Dobar film. Jim Carrey odlican

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk