Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Game Night (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Game Night (2018)

Game Night

Game Night (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

kriminalistički, misterij, komedija, akcija

Režija:

John Francis Daley
, Jonathan Goldstein

Scenarij:

Mark Perez

Glavne uloge:

Jason Bateman
  >  Max
Kyle Chandler
  >  Brooks
Camille Chen
  >  Dr. Chin
Rachel McAdams
  >  Annie
Sharon Horgan
  >  Sarah
Michael Cyril Creighton
  >  Bill
Joshua Mikel
  >  Colin
Billy Magnussen
  >  Ryan
Kabby Borders
  >  Hot Date #2
Persephonie Rose
  >  Club Girl
Michael David Yuhl
  >  Anderton Party Guest
Renah Gallagher
  >  Infertility Clinic Patient

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Game Night (2018)
    Objavljeno: 04.Svibanj/May.2018 u 22:43
Soldinjo hvala za prevod 👍
Na vrh
Srecko Delibasic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srecko Delibasic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2018 u 17:43
Konstantno zanimljiv film, što je i trebalo da bude. Uz pravo društvo može da bude pun pogodak. Mene, lično, je zabavio. 
Posebno su mi se svidjele neke cake što se načina snimanja tiče, baš prijatno za oko.

Preporučujem. :)
Na vrh
VonKoga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VonKoga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2018 u 18:04
Pokušaj komedije. 4/10
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2018 u 19:58
Zabavan, simpatičan i opuštajući film za nedeljno popodne ili veče. 7/10
Na vrh
robi75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robi75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2018 u 21:46
Odlicna recenzija....dobar je i film,zabavan i gledljiv...
Na vrh
plazov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj plazov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2018 u 23:39
Film je zabavan, na trenutke veoma duhovit. Zadrzace vam paznju do kraja. Vredi pogledati. moja ocena 7/10
Na vrh
ister View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ister Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2018 u 19:23
Toliko ludila na jednom mestu i zbunjenih likova odavno nisam video. U svakom slučaju vrlo dobar film za opuštanje.
Na vrh
skaroo View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skaroo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2018 u 12:31
Dobar 7,5/10
Na vrh
Mufa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mufa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2018 u 00:21
Extra dobar film sa zanimljivim elementima za ljubitelje komedije ali i onih koji vole zabavnu akciju. Dobra zabava bez da se napreže mozak ili nedaj Bože srce. Veoma kvalitetno i nadasve simpatična izvedba svih glumaca.
Na vrh
amir.mira View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj amir.mira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2018 u 21:50
gledajte ga!
Na vrh
win32 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj win32 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2018 u 23:05
Zabavan film. Sve preporuke za gledanje.
Na vrh
Vrdalama View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vrdalama Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 08:39
za razbibrigu ,plus glumi Rachel McAdams <3
Na vrh
Mr.Pexon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mr.Pexon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 21:45
Ja ne mogu da verujem da je ovaj film dobio toliku ocenu na IMDB a i ovakvu preporuku. Za mene, vrlo loše i retko smešno,loša i gluma
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2018 u 18:16
Tipična američka komedija, mozak na pašu, i to je to! 6/10
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2018 u 21:13
film je bas glup..al bas bas
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2018 u 17:38
Film je dobar i zanimljiv, ali nije smešan nego glup. U ovom filmu nema ni jedne smešne scene, ali vredi pogledati film zbog glupe ali ipak zanimljive priče. Ocena 5,5/10
Na vrh
mrele View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mrele Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2018 u 22:31
Ovaj film sam gledao pre 10-tak dana predložio sam devojci da pogledamo neku komediju i ovaj je bio to veče na meniju, ona je zaspala na pola ja sam odgledao do kraja. Film je stvarno,ali stvarno sranje, a ja stvarno nisam neki hejter, pokušao sam da ga zavolim dok sam ga gledao,ali stvarno nije išlo ja bi dao ocenu 1- boring and stupid
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2018 u 20:47
Slazem se svim predhodnim komentarima.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2018 u 01:46
Film je glup do bola.

Ako ne prekinete film na 48.minutu sledeća prilika je 58.minut. Nakon toga poslednja šansa da se spasite je na 1 h 9 minuta.

Ako i to prođe definitivno vam se sviđa ovaj film.    

Komedija 0%, glupost 100%. Anti preporuka.    

IMDB: 7,0 (130.957 votes)    Lična: 0,0     

Ps.doduše, izdržite do 1h 19 min i film će dobiti ocenu više. A onda se opet vratiti na NULU.     

Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2018 u 08:47
da, i meni se nije nešto dojmio. tipično američki, poput nedavnog Tag (2018).
možda je to amerima nešto zanimljivo kada se odrasli igraju dječjih igara, ali meni je bez-veze.
više za nezrele odrasle osobe, koje nisu ni ušle u pubertet.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.