Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molly's Game (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molly's Game (2017)

Molly's Game

Molly's Game (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Velika igra

Godina:

2017

Žanr:

biografski, drama, kriminalistički

Trajanje:

140 min

Režija:

Aaron Sorkin

Scenarij:

Aaron Sorkin
, Molly Bloom

Glavne uloge:

Kevin Costner
  >  Larry Bloom
Graham Greene
  >  Judge Foxman
Justin Kirk
  >  Jay
Bill Camp
  >  Harlan Eustice
Michael Cera
  >  Player X
Brian d'Arcy James
  >  Brad
Idris Elba
  >  Charlie Jaffey
Michael Kostroff
  >  Louis Butterman
J.C. MacKenzie
  >  Harrison Wellstone
Claire Rankin
  >  Mother
Jeremy Strong
  >  Dean Keith
Chris O'Dowd
  >  Douglas Downey
Jessica Chastain
  >  Molly Bloom
Natalie Krill
  >  Winston
Madison McKinley
  >  Shelby
Joe Keery
  >  Trust Fund Cole
Stephanie Herfield
  >  Jesse

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SmokinAce View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SmokinAce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molly's Game (2017)
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2018 u 19:29
Neko radi na titlu? Kad možemo očekivati isti?
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 14:05
Prevod je najavio Soldinjo ✨
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 15:34
Jessica Chastain zbilja sjajna, no sam njen lik, njene ambicije/interesovanja, čitava ta gungula sa tim kockarskim svetom, poker večeri...jesus, sve mi je to bilo predaleko, najčešće dosadno, prosto mi je jedva držao film pažnju. Smile
Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 17:27
Originalno postovano od strane titlovi.com titlovi.com piše:

Prevod je najavio Soldinjo ✨

Sretno mu bilo mamli
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 17:55
Jedva sam dočekala kraj  Confused
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 12:41
Meni je film odličan! 8/10
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 17:28
Tu i tamo dogode se filmovi poput Molly's Game za kojeg ne mogu reći da mu išta fali nit pokazat slabo mjesto, ali koji me se od prvog do zadnjeg kadra uopće ne tiču.
Na vrh
BoraJ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BoraJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2018 u 17:55
Odličan film
Na vrh
vagar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vagar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2018 u 10:50
bez veze dosadno, razvučeno, raskomadano, nula!
Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2018 u 17:39
Odgledao sam film... nisam shvatio o čemu se radi?
FBI je napao jadnu curicu koju je zlostavljao otac kako bi preko nje pohvatao kriminalce... ??? WTF??? A ona je sve radila u skladu sa zakonom koji kažnjava takve djelatnosti oduzimanjem nepošteno stečenih 4, 5 milijuna dolara koji su pošteno zarađeni od napojnica ilegalno organizirane kocke, a igra nije nelegalna nego napojnice koje su zapravo provizija od ilegalno... ???
Ameri su se pogubili kao i ja.
U Hrvatskoj su Zakoni postavljeni, a najbolje je to opisao Čedo Prodanović izjavom kako se ne trebamo varati i Zakon nije za sve jednako primjenjiv, drugim riječima, Zakon se odnosi na sirotinju koju isti osiromašuje a bogataše... ne, ne, ne. Ovako, Zakon u RH je poznat po imenu Superhik, onaj koji uzima sirotinji i daje bogatima. Točka.
Jasno vam je? Jeste, ali još uvijek mi nije jasno o čemu FILM govori i što je poanta svog tog uprizorenja. I glumci... što su svi na jačim drogama? A, Kevin je... što on uopće tu radi? Gasi mu se zvijezda, pa daj što daš.
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2018 u 19:40
Ja kako sam shvatio, igra nije ilegalna i dok je uzimala samo napojnice sve je bilo u redu. Zakon je prekršila kad je počela da uzima procenat pota.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2018 u 02:57
Odlican
Na vrh
enisnp View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enisnp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2018 u 19:35
Jako dobar film.
Na vrh
jankorad View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jankorad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2018 u 19:12
Daš dukat da uđeš u kolo, tri da izađeš.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2018 u 09:38
Odlična pokeraška priča sa malo drame . Preporuka za gledanje .
Na vrh
sivac11 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sivac11 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 21:12
dosta dobar
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2021 u 15:00
Dobar film
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2022 u 23:53
Ma, dobar je film vezan za tu temu, po memoarima citao sam delove, mada su izbacena neka poznata imena, a ubaceno nesto sto bi trebalo da privuce publiku, malo dramatizacije, opis je korektan, a drug mi je propali fudbaler koji je u BG-u delio karte pa znam njegove price, tako da mi je ovo samo nadogradnja istih, kao i za ostale filmove vezano za svet kocke.
Na vrh
Rekica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rekica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2024 u 20:28
Ma onako.. ako nema baš ništa drugo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.