Molly's Game (2017)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=88071
Datum ispisa: 26.Lipanj/Jun.2026 u 20:03 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Molly's Game (2017)
Objavio: SmokinAce
Tema: Molly's Game (2017)
Datum objave: 28.Sijecanj/Jan.2018 u 19:29
|
Neko radi na titlu? Kad možemo očekivati isti?
|
Odgovori:
Objavio: titlovi.com
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 14:05
|
Prevod je najavio Soldinjo ✨
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 15:34
Jessica Chastain zbilja sjajna, no sam njen lik, njene ambicije/interesovanja, čitava ta gungula sa tim kockarskim svetom, poker večeri...jesus, sve mi je to bilo predaleko, najčešće dosadno, prosto mi je jedva držao film pažnju.
|
Objavio: ameo02
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 17:27
titlovi.com piše:
Prevod je najavio Soldinjo ✨ |
Sretno mu bilo 
-------------
|
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 17:55
Jedva sam dočekala kraj 
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
|
Objavio: bokidante
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2018 u 12:41
|
Meni je film odličan! 8/10
|
Objavio: jeje cantiq
Datum objave: 11.Veljaca/Feb.2018 u 17:28
Tu i tamo dogode se filmovi poput Molly's Game za kojeg ne mogu reći da mu išta fali nit pokazat slabo mjesto, ali koji me se od prvog do zadnjeg kadra uopće ne tiču.
------------- zovi me haringom, ja ću tebe subriancom (strap-on y compris).
|
Objavio: BoraJ
Datum objave: 12.Veljaca/Feb.2018 u 17:55
Objavio: vagar
Datum objave: 16.Veljaca/Feb.2018 u 10:50
|
bez veze dosadno, razvučeno, raskomadano, nula!
|
Objavio: new1
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2018 u 17:39
Odgledao sam film... nisam shvatio o čemu se radi? FBI je napao jadnu curicu koju je zlostavljao otac kako bi preko nje pohvatao kriminalce... ??? WTF??? A ona je sve radila u skladu sa zakonom koji kažnjava takve djelatnosti oduzimanjem nepošteno stečenih 4, 5 milijuna dolara koji su pošteno zarađeni od napojnica ilegalno organizirane kocke, a igra nije nelegalna nego napojnice koje su zapravo provizija od ilegalno... ??? Ameri su se pogubili kao i ja. U Hrvatskoj su Zakoni postavljeni, a najbolje je to opisao Čedo Prodanović izjavom kako se ne trebamo varati i Zakon nije za sve jednako primjenjiv, drugim riječima, Zakon se odnosi na sirotinju koju isti osiromašuje a bogataše... ne, ne, ne. Ovako, Zakon u RH je poznat po imenu Superhik, onaj koji uzima sirotinji i daje bogatima. Točka. Jasno vam je? Jeste, ali još uvijek mi nije jasno o čemu FILM govori i što je poanta svog tog uprizorenja. I glumci... što su svi na jačim drogama? A, Kevin je... što on uopće tu radi? Gasi mu se zvijezda, pa daj što daš.
|
Objavio: yolix83
Datum objave: 03.Travanj/Apr.2018 u 19:40
Ja kako sam shvatio, igra nije ilegalna i dok je uzimala samo napojnice sve je bilo u redu. Zakon je prekršila kad je počela da uzima procenat pota.
------------- There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
|
Objavio: Freak37
Datum objave: 05.Travanj/Apr.2018 u 02:57
Objavio: enisnp
Datum objave: 09.Travanj/Apr.2018 u 19:35
Objavio: jankorad
Datum objave: 16.Travanj/Apr.2018 u 19:12
Daš dukat da uđeš u kolo, tri da izađeš.
|
Objavio: DurmitoracŠljivo
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2018 u 09:38
|
Odlična pokeraška priča sa malo drame . Preporuka za gledanje .
|
Objavio: sivac11
Datum objave: 15.Svibanj/May.2018 u 21:12
Objavio: beogradski
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2021 u 15:00
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2022 u 23:53
|
Ma, dobar je film vezan za tu temu, po memoarima citao sam delove, mada su izbacena neka poznata imena, a ubaceno nesto sto bi trebalo da privuce publiku, malo dramatizacije, opis je korektan, a drug mi je propali fudbaler koji je u BG-u delio karte pa znam njegove price, tako da mi je ovo samo nadogradnja istih, kao i za ostale filmove vezano za svet kocke.
|
Objavio: Rekica
Datum objave: 15.Ožujak/Mar.2024 u 20:28
|
Ma onako.. ako nema baš ništa drugo.
|
|