Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Cloverfield Paradox (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Cloverfield Paradox (2018)

The Cloverfield Paradox

The Cloverfield Paradox (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

misterij, znanstvena fantastika, triler, horor

Režija:

Julius Onah

Scenarij:

Jack Wright
, Oren Uziel

Glavne uloge:

Roger Davies
  >  Michael

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Cloverfield Paradox (2018)
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2018 u 10:18
Prevod je najavio Bambula ✨
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 17:18
Malo previše dimenzija za moj ukus! 5/10
Na vrh
matrix_4_life View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj matrix_4_life Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 18:17
Nije mi jasno, nikako, odakle vama pravo da recenzirate filmove, jer to sto radite je cisti amaterizam. Draga gospodo, cilj recenziranja nije da ocrnite neki film ( u vasem slucaju svi su crni, jos se nije pojavio da valja), kao npr. Jumanji: Welcome to the Jungle, napljuvali ste ga toliko da mi se nije ni gledao, a film zaradio milione ( I sad zaradjuje). Nemojte se previse ufuravati, nista vi o filmovima ne znate bolje od mene, i ako bas pisete recenzije odite na kompetentne sajtove pa vidite kako to rade profesionalci. Bolje vam je da ostanete najbolji sajt za titlove, a pustite profesionalcima da se bave recenzijama i zamaranjem mozga. Ovim nisam imao namjeru nikoga uvrijediti, samo, pokusavam biti objektivan, i skrecem vam paznju na ono sto vecina clanova i posjetilaca sajta misle o recenzijama.
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 19:14
Hvala ti druze na konstruktivnoj kritici. Da podsetim, do sada objavio 57 recenzija na Titlovima, od toga 31 pozitivne, a 26 negativnih. Kako to da se uvek uhvatite za negativne?
Na vrh
enigmasb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enigmasb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 19:15
Slažem se s tobom u potpunosti !! .. Molim da nas koji gledamo filmove sami damo zaključak na iste jer ako sam i gledao a ovaj ću gledati nikome neću nametati svoje mišljenje jer to je moje vrijeme i promašaj ako sam pogrešio s filmom .. S toga ne blatite jer niste kopetentni niti filmski kritičari !! .. LP
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 19:24
Al tebe druze niko ne tera da citas ono sto mislis da ne treba😊 A, veruj, ima onih koje zanima. Niko od nas nije centar sveta...
Na vrh
enigmasb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enigmasb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 19:30
Kao prvo nisam ti drug !! .. Kao drugo ne piši nešto za što nisi kopetentan niti stručnjak !! .. I još nešto , tvoje recenzije su za one koji će povjerovati da si napisao i da Vucic glumi odnosno za one koji ne razumiju tu tematiku filma odnosno žanr !! .. Nastavi ti , nitko ti ne brani , to je tvoj " posao " i budi ponosan !! .. Ugodno vece želim majstore od zanata !! .. 🙃🙃
Na vrh
tromi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tromi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 19:35
Treba ga pogledati ali ne očekujte previše . Od mene 6-
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 19:43

Uf, nemojte dalje. Nema potrebe. Smile   

Recenzija je kritička ocena naučnog ili umetničkog dela. Daje se u pismenom obliku i to pre objavljivanja istog od strane kompetentnih osoba ili udruženja.

Pošto je ovde u pitanju osporavanje kompetentnosti, razgovor nikako ne može da bude konstruktivan. Još ako počne sa vređanjem onda će morati administracija sajta da reaguje. LOLLOLLOL

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 19:49
Ma, ok je sve. Svako ima pravo na svoje misljenje. Ja bi samo voleo da se u komentarima diskutuje o filmu na koji se clanak odnosi. Btw, ovaj Cloverfield poprilicno sahranise i na svetski poznatim sajtovima...
Na vrh
Sanjin17 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sanjin17 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 19:54
Majstor nastavlja da crni filmove hahahaha...
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 20:00

@  MaxAbarth 

Evo, može li ovako? Pošto si za celu jednu ocenu  veći od IMDB-a i odgledao si ga. Daj nam ti

svoje mišljenje. Računaćemo ga kao Mišljenje o recenziji, samo činjenično. Smile

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 20:08
Originalno postovano od strane IgaBiva IgaBiva piše:

Hvala ti druze na konstruktivnoj kritici. Da podsetim, do sada objavio 57 recenzija na Titlovima, od toga 31 pozitivne, a 26 negativnih. Kako to da se uvek uhvatite za negativne?

Meni je IgaBiva sasvim OK, i ima pravo na svoj stav i mišljenje o nekom filmu bio on remek delo ili katastrofa od filma/serije.

Recenzije se dele na objektivne i plaćene (a ovih drugih ima mnogo više), a subjektivnost je samo delić recenzije i obavezan začin u njoj.

Uostalom ko voli nek pročita, ko ne voli nek preskoči to. Nek napiše svoj komentar ispod ako se ne slaže i razloge zašto se ne slaže i mirna Bačka.    

* ove recenzije su inače i osmišljene da se čuju različiti stavovi članova našeg Foruma, nije Sveto pismo. I da se pohvali i da se pokudi recenzija.

Pozdrav.       
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 21:04
Razumem da se ljudima ne poklapa mišljenje sa onim što je u recenziji napisano (i ja se često ne složim sa IgaBivinim kritikama, ali se ponekad i složim), ali nemojte se pozivati na profesionalce kada ovaj film ima na Metacriticu 36, a na Rotten Tomatoes 19%. To znači da se ni većini profesionalanih kritičara nije dopao film. Iznesite protivargumente i probajte da pobijete ono što je u recenziji napisano umesto što napadate samog recenzenta. Ovo je na kraju krajeva, kao sve ostale kritike, čak i one profesionalne, nečije mišljenje koje vas niko ne tera da usvojite niti da se njime rukovodite.

Ažurirao Hogar Strašni - 07.Veljaca/Feb.2018 u 21:19
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 21:11
Meni uopste ne smetaju recenzije (niko me ne tjera da ih citam) niti ih uzimam zdravo za gotovo. Ne znam zasto pojedincima to smeta. Ne citaj, preskoci, skini prevod i to je to. Zasto se mijesati u uredjivacku politiku sajta kojem nista ne doprinosite, a mnogo dobijate? 
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 22:25
hehehe ja obavezno procitam recenziju od IgaBiva...jer svaki film koji on ocrni meni se svidja a svaki koji pohvali za mene je bezveze...ovo je definitivno stvar ukusa..ono sto je njemu lepo meni nije i obrnuto...i bas zato citam njegovu recenziju...i tako se vodim time...
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 23:06
Ima jedna odlična strana njegovih recenzija - motiviše ljude da odgledaju baš taj "ocrnjeni" ili "obeljeni" film.

* a zatim da se slože ili da ga demantuju.
Inače, npr. "Shape of Water" bih pogledao malo sutra. Uopšte ne volim tu tematiku.     
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 23:18
Mislim da više bode oči sadržaj recenzija koji je mnogo više ćaskanje sa ortakom dok čekaš gradski prevoz nego li konstruktivno izlaganje ličnog utiska/efekta koji film ostavlja na autora teksta. Nizanje trivia bez konkretne potpore senzacionalističko-ličnih zaključaka iz naslova.Vrlo blisko današnjem domaćem novinarstvu. 
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2018 u 23:25
Originalno postovano od strane MaxAbarth MaxAbarth piše:

@mahoni

kakvo mišljenje da se da o filmu koji je u žanru sf-a ?

kakvu "realnost" očekivati u tom žanru ?

film je zanimljiv, obrađuje temu koja je aktualna u svijetu jer akceleratori čestica postoje

"teorije" kvantne fizike što bi moglo da se desi kada i ako uspiju išta postići vatanjem tog famoznog bozona prelazi već u teorije zavjere, otvaranje crnih rupa, diranje u Boga i bla bla....

neka preusmjerena poruka filma je - ne čačkajte po nečemo o čemu nemate pojma

a eto ovoga puta nešto što je trebalo biti energija za spas čovječanstva u ovom slučaju nije na kraju upotrijebljeno kao oružje, što je u mnogim filmovima slučaj...
ovo je nešto nepoznato..

i da... na kraju... tko je gledao Cloverfield iz 2008.g sasvim jasno razumije ovaj fiilm

a to da gravitacija u svemiru nije prikazana kako treba, da su svemirska odijela smiješna itd.
a u kojemu sf filmu je to prikazano realno osimu Gravitaciji i prije njega u odiseji 2001 ?!

Razumem šta hoćeš da kažeš. Smile Nije da nisi u pravu. Sf se voli ili ne voli, istina.

Nego,  stvarno znači i to da se napiše drugačije mišljenje, a na drugu stranu, ako se krene u omalovažavanje drugog, to može da traje i samo da se pogoršava. Kažem omalovažavanje, jer ako kreneš od samog značenja reči recenzija, to je neminovno. Nema profesionalaca, bar ovde. A, na drugu stranu, pročitao sam toliko sramotnih recenzija od takvih profesionalaca da bi mene i bilo sramota da sam profesionalac. LOL Znaš, na odseku za svetsku književnost, gde sam zalutao zbog ženskihLOL, mi je jedan lik koji je bio tad 4 završna godina rekao da oni uče za književne i filmske kritičare, pošto ne mogu da predaju po školama. LOL Zamisli, čovek koji nije napisao ni jednu knjigu i nije snimio ni jedan film će da odlučuje o ljudima koji se bave time(počesto, bez škola za režisereLOL)

Zato ovde najčešće o recenziji razmišljamo kao o nečijem mišljenju i sami biramo da li da ih čitamo ili ne. Opet, u temi gde se pišu mišljenja neretko ima opasnih sukoba. LOL

P.S. Ja sam inače autor prevoda za film iz 2008 i meni se lično svideo iako ima dosta propusta i u scenariju i u režija. Ali, pošto volim SF, 'ajde da kažem da sam navikao na to. LOL     

Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2018 u 23:10
Moglo je to mnogo bolje !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.