| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ubacivanje srpskog titla u dvd |
Odgovori
|
| Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1843 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ubacivanje srpskog titla u dvdObjavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2018 u 04:19 |
|
Moj pozdrav svima. Ja ovo radim na sledeci nacin. Ako neko ima jednostavniji nacin, neka napise. Ja sam to radio do sada ovako. Recimo dvd9 sa programom MakeMKV, prvo pretvorim U mkv fajlove. Ako film ima jos neke dodatke , bonuse, intervjue, MakeMKV program razbije film na nekoliko mkv odvojenih celina , to jest fajlova . Na primer razbije na sam film, intervjue sa reziserom, intervju sa glumcem , intervju sa drugim glumcem, itd, Ako ima vise audio kanala , to jest vise audio jezika sa programom MKVTollniXGUI , povadim sve sto mi ne treba ,a isto uradim sa raznim tekstualnim jezicima, koji mi ne trebaju. Pozdrav |
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2089 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 08:56 |
|
Da, zaista dobar program ili programi, jer je to više programa u jednom.
Može se ubacivati i izbacivati filmovi (sastavljati i rastavljati), audia i titlovi, kao i razne vrste konvertovanja, prilagođavanja vremena i slično. Sjećam se kada sam nekad koristio program convert x u dvd. To su nekada koristili u videotekakama. Uzmu mkv snimak u full hd-u, ubace titl, (eventualno i naprave i meni da to lafo izgleda kao da je original) pa od toga naprave nešto lošije (dvd), što je danas naravno u potpunosti zastarjelo. Npr. imam smart 3d blu-ray player, a nikada u njegav nikada nisam stavio Blu-ray disk. Mislim, zašto bi kupovao disk kada imam usb ili hdd drive, koji ubacim u usb ili jednostavno preko huba sa compa vučem sve šta mi treba. |
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |