Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sprema se najveći film ikada! (31.01.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sprema se najveći film ikada! (31.01.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sprema se najveći film ikada! (31.01.2018.)
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 10:27
"Najveći film u povijesti", najgluplja izjava ikada. Da nije čovjek pomislio da je on doista Isus Hristos, iliti Isa a.s.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 14:43
Isus Krist, return and revenge  LOLLOL
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 14:59

The Second Coming of Christ (2018)

Je'l to?

Što li čačkaju mečku, nije mi jasno?

Ovako nešto "prognani" nikada ne bi snimao.

Mislim na Mel Gibsona

Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 15:03
Mel ne bi radio sprdnju od teme.

Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 15:13

Pa naravno, ko bi pravio sprdnju od strašnog suda.

Ni normalnim ateistima nikada ne bi palo na pamet.

Opet, verovatno treba oskrnaviti i te stvari u čoveku. Sve su do sad dirali.

Počeli su davnih vremena raznoraznim fundamantalizmima, pa skrnavljenjem etike i morala, pa bi verovatno još samo baba vange da postanu. LOL Mada verujem da će sve žestoko da izgleda pored današnje tehnologije. Samo jedna začkoljica, možda ljudi badava misle da će svet da nestane. Možda će samo oni.LOL

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 16:31
Zanimljivo koliko dugo je ta tema ostala netaknuta...i zašto. 
No dobro, sad ćemo se nagledati nastavaka..LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 17:27
Jel to bude novi SailorMoon?LOLLOL

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 19:46
Neka ga snime a sva zarada lepo da ide gde treba - crkvi.
Doduše, crkva bi mogla i finansirati i prethodno odobriti ovakav film.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 20:22

Opet mislim da je ovo sasvim drugačije od The Passion of the Christ/ Stradanje Isusovo.

Što bi dirao nešto što ne znaš. Ako bi pitao vernike(i muhamedanske) rekli bi da su to

Božja posla. Zato mislim da se u ovo nije trebalo dirati.

P.S. Na neki način i jeste hvaljenje, ali ima trenutaka kad si ponosan na duhovne vođe.

kada se najzad pojavio film"Stradanje Isusovo" bilo je i straha i lažnih vesti, ali,

Mel ga je uradio kako treba i gledali su ga svi. Ali, na početku ni jedan hrišćanski duhovni vođa

se nije oglasio, ni pozitivno ni negativno. Među prvima, ako ne i prvi, film je blagoslovio pokojni

Patrijarh Pavle. Odgledao ga je i rado blagoslovio.

Na vrh
new1 View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj new1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 20:37
Pa zar nije najveći film ikada bio onaj, Ivica i Marica lovci vampira? Meni je to epohalno, čak mi je jače od Geostorma, Pada Olimpa i Speed-a zajedno. Htjedoh napisati i od serije "Bolji život" al kad se sjetih Viki.... nitko nije bolji od Viki. Nikada! Zapravo, ta serija je išla prije više od 30 godina i bila je bolja u svakom pogledu, i režija i gluma i radnja, a da je pljucala po malograđanštini, lopovluku, korupcionaštvu... eh, bar da smo išta naučili iz te serije... al tko će budali dokazati?
I kažete Vi meni, "najveći"? I Ameri da se spustili na mjesec? 1969.? No way.

Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 20:41

LOLLOLLOL može i tako

Kao i do sada, uvek je najbitnije roditi kontraverzu, sukobe i sumnje.

Valjda veruju da će stvoriti najveće do sad. LOL

Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 20:58
Koliko kilometara ima? Koliko tona?
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 21:35
Originalno postovano od strane new1 new1 piše:

Pa zar nije najveći film ikada bio onaj, Ivica i Marica lovci vampira? Meni je to epohalno, čak mi je jače od Geostorma, Pada Olimpa i Speed-a zajedno. Htjedoh napisati i od serije "Bolji život" al kad se sjetih Viki.... nitko nije bolji od Viki. Nikada! Zapravo, ta serija je išla prije više od 30 godina i bila je bolja u svakom pogledu, i režija i gluma i radnja, a da je pljucala po malograđanštini, lopovluku, korupcionaštvu... eh, bar da smo išta naučili iz te serije... al tko će budali dokazati?
I kažete Vi meni, "najveći"? I Ameri da se spustili na mjesec? 1969.? No way.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
a onaj gdje Abraham Linclon sa sjekirom lovi vampire?LOLLOL
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 21:35
Nekada beše Titanik,....       Imam druga koji je 5 ili 6 puta išao u bioskop da ga gleda.

Meni lično... Sumrak saga, ona #####st kad se tinejdžerka zacopa u vamira. Fale samo scene explicitnog sexa da film bio "najbolji svih vremena".    
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2018 u 21:42
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 12:52

Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2018 u 14:17
Originalno postovano od strane mahoni mahoni piše:

Au, sjećam se! Odličan i jeziv domaći horor!

Bar je meni tada bio.

P.S.

Hm, možda ni ja nisam tako mlad kao što mislimConfused

لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 07:06

Da okačim i ja neku slidžuLOL

Šalu na stranu, jedva čekam da vidim šta će Mel da uradi. Najavio je nastavak pre dve godine i od onda samo provocira. Biće ovo Poslednje Melovo iskušenje kako vidim.

Dobar je matori, toliko dobar da može bez problema da pomeša dve civilizacije (Apokalipto) i da bez problema nastavi dalje.

Skorseze je sa svojim Isusom imao problema, mislim da su u Splitu demolirali bioskop pre premijere. Nisu ostavili na miru ni pokojnog Živka Nikolića kome je film Čudo neviđeno skinut sa RTB-a jer se pobunio vladika Jovan iz Zagreba. Smetao mu je Makarije čudotvorac.

Da ne dužim, mislim da Mel zna šta radi.

Originalno postovano od strane subrianca subrianca piše:

Zanimljivo koliko dugo je ta tema ostala netaknuta...i zašto. 
No dobro, sad ćemo se nagledati nastavaka..LOL

Pa i nije baš. Pre dve godine snimljen je Risen (2016) sa Džozefom Fajnsom. Golgota je samo kratka epizoda, veći deo filma opisuje ono što je Isus radio kad je vaskrsao.

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 09:09
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Pa i nije baš. Pre dve godine snimljen je Risen (2016) sa Džozefom Fajnsom. Golgota je samo kratka epizoda, veći deo filma opisuje ono što je Isus radio kad je vaskrsao.

Nije mi to to. Previše doslovno, naivno. Namjenski film.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2018 u 21:52
  Mwni je bio sasvim u redu. Isus nije visok, plav itd. već čovek toga podneblja. Isusa zamišlja svako kako mu se ćefne, u Africi je crnac, u nekim našim manastirima je ćelav...

Nebitno je to, bitno mi je bilo kako su u filmu predstavili apostole koji su najzad bili svi na gomili. Solidan, kako kažeš, namenski film sa bratom Fajnsom.

Zato su naši zahvaljujući Pekićevom Vremenu čuda snimili zanimljiv istoimeni film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,242 sekundi.